Αρχικό μήνυμα απο
sasabmw
Εσυ ως ελληνας θα επρεπε να μισεις τους αγγλους περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλο λαο διοτι οι αγγλοι εχουν μεχρι τωρα κανει ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ στην ελλαδα. Οπου μαλιστα υπαρχει προβλημα και πολεμος στον πλανητη, η αγγλια εχει βαλει το χερι της με το ''διαιρει και βασιλευε'' που ξερει τοσο καλα να κανει...Και για να μαθαινεις, ολο το ισλαμ υποφερει απ'τους αγγλους, η αφρικη το ιδιο, στην ελλαδα οι αγγλοι εφεραν τους γερμανους το '41 και σκοτωναν ελληνες αντι για γερμανους, επιπλεον προκαλεσαν και τον εμφυλιο 3 χρονια αργοτερα και παρα πολλα αλλα που αν το αποφασισεις με 2 ωριτσες διαβασμα την ημερα θα τα μαθεις ολα και δε θα χεις αποριες γιατι ειναι η πιο σιχαμενη ρατσα. Ακομα και σημερα γλυφουν τους αμερικανους που εχουν δυναμη οπως εκαναν ανεκαθεν με τους ισχυρους.Ως τουριστες ειναι μεθυσοι αλητες που πανε στα αρχαια μας και ποζαρουν με τα οπισθια εξω αλλα κανενας ελληναρας πατριωτης δε βρεθηκε να τους δωσει μια κλωτσια. Και δε φτανουν ολα αυτα,εχουν και την απαιτηση να τους σεβομαστε!!! Ε οχι φιλε αλεξκ εχω ολο το δικαιωμα να τους μισω και αυτο θα κανω, ασχετα αν πληγωνω τα δημοκρατικα σου συναισθηματα που ειμαι σιγουρη πως πηγαζουν απ την αγνοια σου αφ ενος και απ την εμπαθεια σου στο προσωπο μου αφ ετερου....