alexk (31-07-12)
Σιγα και θα κλαψουμε σε λιγο απο την ηθικη που σε διακρινει, οταν η ιδια μας η χωρα τραβαει οτι τραβαει με νοοτροπιες σαν την δικη σου, πουλωντας στουκαρισμενα αμαξια για ατρακαριστα.
Ασε λοιπον τα περι ηθικης και νοοτροπιας, γιατι δν απεχεις και πολυ απο τους ελληναρες που κατηγορεις.
![]()
sympether with chiefτης
έχεις να πεις κάτι ανάλογο γιά τη Γαλλαι μήπως ή για την Ισπανία (βλ. βόρεια αφρκή, ινδοκίνα, κεντρική και νότια αμερική ?
αυτό από ποια ιστορική πηγή προκύπτει ? εγώ ξέρω πως οι άγγλοι αντιστάθηκαν στο φασισμό όταν όλοι οι άλλοι λαοί πλην ρωσίας είχαν συνθηκολογήσει. Πολέμησαν μαζί με τους έλληνες στο μέτωπο της β. αφρικής και το ίδιο εκαναν και στον εμφύλιο γιά να καθαρίσει η χωρα από το ξενοκίνητο κκε.
μπορω να σου απαριθμησω αρκετες δωδεκάδες κρατων που κάνουν ακριβως το ίδιο.
μπορω να σου πω κάμποσες άλλες φυλές που φέρονται με τον ίδιο τρόπο κατα τις διακοπές τους στην ελλάδα, το κάνουν επειδή εδω δεν εφαρμόζεται ο νόμος.
ασφαλώς σεβόμαστε λαούς και την ιστορία τους, αλλιώς είμαστε βαρβαροι. Την κριτική μας την στρέφουμε προς ηγεσίες και πολιτικές, όχι προς λαούς.
δικαίωμά σου να μισείς όποιον θέλεις, το να κατηγορείς όμως δημόσια άλλα μέλη του φόρουμ για εμπάθεια χωρίς αποδείξεις, δεν είναι κάτι που συνηθίζουμε σε τούτο το χωρο.
EΓΡΑΨΕ ο Moderator!!!![]()
PANOS-E60 (31-07-12)
εδω ειναι ολη η ουσια, και φυσικα οι κυβερνησεις τους ηταν οχιες διμουτσουνες,
καποιος αλλος μπορει να πει οτι τα συμφεροντα τους προστατευαν...
Οσο για περι εμφυλιου... πριν αποφασισουν να βοηθησουν τον Ελληνικο Στρατο βοηθουσαν τους κομμουνιστοσυμοριτες ή καλυτερα σλαβοκομμουνιστοσυμοριτες , κατα εκατονταδες επεφταν τα κασονια απο οπλα που μεσα ειχαν λιρες, αλλα αυτη ειναι αλλη και ισως "επικινδυνη" κουβεντα.
Το σιγουρο ειναι ενα, οτι αν εμεις ειχαμε την δυναμη αυτων ισως να ειχαμε κανει πολυ χειροτερα πραγματα...
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Σάσσα ή Μπάμπη ή Νίκο ή δεν ξέρω γω ποιο είναι το όνομά σου... μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις.
Εγώ ρώτησα αν έχεις γνωρίσει πολλούς Άγγλους ή όχι.
Θέλω να πω όντως να τους έχεις γνωρίσει, όχι να έχεις διαβάσει την ιστορία.
Από αυτά που γράφεις, είναι πολύ πιθανό να μην έχεις ταξιδέψει ποτέ εκτός Ελλάδος.
Εκτός από φανφάρες λοιπόν και εντυπωσιακές δηλώσεις έχεις κάτι ουσιαστικό να μας πεις ?
Εγώ προσωπικά έχω γνωρίσει πολλούς Άγγλους.
Μερικοί εκ'των οποίων είναι στενοί μου φίλοι.
Πολλοί λοιπόν Άγγλοι που έχω γνωρίσει, συνεργάτες, γνωστοί και λίγοι φίλοι είναι εξαιρετικοί άνθρωποι, πολιτισμένοι και σωστοί.
Έτσι λοιπόν, λέγε ότι θέλεις μιας και ουσιαστική άποψη δεν έχεις.
Τράβα πιες τον καφέ σου τώρα με τα φιλαράκια σου και εξήγησε πόσο βλάκες είναι όλοι εκτός των Ελλήνων![]()
Leonidas_E39 (01-08-12), spar@ (31-07-12), Stathis (31-07-12), StratosZ4 (31-07-12), Thomelef (31-07-12)