μονο τα σιχαμερα σκουλικια μαλλον .....
μονο τα σιχαμερα σκουλικια μαλλον .....
Εσυ ως ελληνας θα επρεπε να μισεις τους αγγλους περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλο λαο διοτι οι αγγλοι εχουν μεχρι τωρα κανει ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ στην ελλαδα. Οπου μαλιστα υπαρχει προβλημα και πολεμος στον πλανητη, η αγγλια εχει βαλει το χερι της με το ''διαιρει και βασιλευε'' που ξερει τοσο καλα να κανει...Και για να μαθαινεις, ολο το ισλαμ υποφερει απ'τους αγγλους, η αφρικη το ιδιο, στην ελλαδα οι αγγλοι εφεραν τους γερμανους το '41 και σκοτωναν ελληνες αντι για γερμανους, επιπλεον προκαλεσαν και τον εμφυλιο 3 χρονια αργοτερα και παρα πολλα αλλα που αν το αποφασισεις με 2 ωριτσες διαβασμα την ημερα θα τα μαθεις ολα και δε θα χεις αποριες γιατι ειναι η πιο σιχαμενη ρατσα. Ακομα και σημερα γλυφουν τους αμερικανους που εχουν δυναμη οπως εκαναν ανεκαθεν με τους ισχυρους.Ως τουριστες ειναι μεθυσοι αλητες που πανε στα αρχαια μας και ποζαρουν με τα οπισθια εξω αλλα κανενας ελληναρας πατριωτης δε βρεθηκε να τους δωσει μια κλωτσια. Και δε φτανουν ολα αυτα,εχουν και την απαιτηση να τους σεβομαστε!!! Ε οχι φιλε αλεξκ εχω ολο το δικαιωμα να τους μισω και αυτο θα κανω, ασχετα αν πληγωνω τα δημοκρατικα σου συναισθηματα που ειμαι σιγουρη πως πηγαζουν απ την αγνοια σου αφ ενος και απ την εμπαθεια σου στο προσωπο μου αφ ετερου....
Bitz (02-08-12)
Δραττομαι της δοθεισης ευκαιριας να πω το εξης:
Της στραβης ψ@λης της φταινε οι τριχες.
Και πρωτου να χαρακτηρισετε την παραπανω παροιμια σαν ασχετη με το μηνυμα εντος της παρεθεσης, θα γραψω μονο μια κουβεντα στην σασα:
"Εσυ ως ελληνιδα θα επρεπε να μισεις τους Ελληνες περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλο λαο διοτι οι Ελληνες εχουν μεχρι τωρα κανει ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ στην ελλαδα.
........"
(καθ΄υπερβολην....)
Δεν συμπαθω τους εγγλεζους, αλλα απεχει παρασαγγας απο την αποψη σου...
Bitz (02-08-12)
smells blood and semen![]()
αντε γεια...
Bitz (02-08-12)
παντως ξεκιναμε απο καπου και τα κατακερματιζουμε ολα.
για την τελετη λεμε ρε παιδια. οι ανθρωποι εδειξαν οτι ειναι ακαταλληλα προετοιμασμενοι για τους ολυμπιακους. αυτο δε σημαινει οτι ειναι ανοργανωτοι.
το οτι πινουν πολλες μπυρες δε σημαινει οτι ειναι και βαρβαροι.
εγω οταν εμενα στην αγγλια ελεγαν οι αγγλοι για τα μπουζουκια, καπου θα το ειδαν. δεν εχω παει ποτε... λεμε κι εμεις για τις μπυρες. κι εγω δεν γουσταρω την αγγλια και τη ζωη εκει αλλα δεν τρεχει κατι.
σασα κουκλα μου...
λες οτι υπαρχει εμπαθεια προς το προσωπο σου εδω μεσα.
το παιζεις θιγμενη και βαρυ πεπονι. δεν σε υποχρεωνει κανεις να διαβαζεις και να γραφεις. δεν σε πιεζουμε. αλλα ουτε σε βριζει νομιζω καποιος.
ο χαβαλες ειναι αναποφευκτος. ειδικα οσον αφορα το αμαξι σου και την επισκευη με σκοπο την πωληση του.
οτι χρειαστεις για το ζ4 εδω ειμαι
alexk (31-07-12), Leonidas_E39 (01-08-12), Thomelef (31-07-12)
alexk (31-07-12)