Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Σας άρεσε η τελετή έναρξης της Ολυμπιάδας του Λονδίνου ;

Ψήφισαν
49. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Ναι

2 4,08%
  • Όχι

15 30,61%
  • Έτσι και έτσι

9 18,37%
  • Μπλιάξ

23 46,94%
Σελίδα 5 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 87

Θέμα: Σας άρεσε η τελετή έναρξης της Ολυμπιάδας του Λονδίνου ;

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ισως η μοναδικη φορα που καποιος μπορει να πει money well spent για την Ολυμπιαδα της Αθηνας
    Συμφωνώ απόλυτα Νίκο.
    Το μεγάλο πρόβλημα για εμένα είναι ότι τη στιγμή που έσβησε η Ολυμπιακή φλόγα στην Αθήνα, έσβησαν τα πάντα στη χώρα.
    Η πρόοδος σταμάτησε.
    Τι ενθουσιασμός και πρόοδος υπήρξε σε όλη τη χώρα για να ετοιμαστούμε για τους Ολυμπιακούς αγώνες ?
    Να θυμήσω μοναδικές στιγμές όπως ... άνοιγμα γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου και λαμπαδιοδρομία στην γέφυρα.

2. The Following 5 Users Say Thank You to alexk For This Useful Post:

A8hnaios (31-07-12), Eleni (31-07-12), Kostas_1 (30-07-12), Nikos (31-07-12), Κωνσταντίνος (30-07-12)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ενα τεταρτάκι πριν την είσοδο των χωρών είδα. Απ τα σχόλια των περισσότερων, δεν έπεσα έξω ότι θα ταν μαλ@κία.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

μονο ο Mr Bean αξιζε που επαιζε Βαγγελη!!! Μου βαλανε τα κινητα και το www.....τελικα ειναι εντελως καμμενοι!

Περιοχή
    N.Faliro
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stavr Εμφάνιση μηνυμάτων
    μονο ο Mr Bean αξιζε που επαιζε Βαγγελη!!! Μου βαλανε τα κινητα και το www.....τελικα ειναι εντελως καμμενοι!
    πιο πολυ τον κοροιδευε το βαγγελη παρα τον ''επαιζε'' επιδεικνυοντας το μονοτονο ντιν ντιν του πληκτρου. Σχεδον ποτε οι αγγλοι-αυτα τα σιχαμερα σκουληκια- δεν παραδεχονται μη αγγλους, ειναι μονο για να χλευαζουν. Σοβαροι αγγλοι ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα και ειναι φυσικα πεθαμενοι....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sasabmw : 30-07-12 στις 23:25

6. The Following 3 Users Say Thank You to sasabmw For This Useful Post:

A8hnaios (31-07-12), Panos 316T (31-07-12), Ptboul (31-07-12)

Προεπιλογή

Οι τύποι έριξαν τον πήχη πολύ χαμήλά... Τα σκάτωσαν μιλάμε. Βέβαια ένας Άγγλος θα πει το αντίθετο. Ακόμα και αυτός ο μουνής ο Ρογκ έβγαλε γλώσσα.

Από προχθες που παίξανε αυτή την μπούρδα μας έχει ζαλίσει ο Ντίλμα Ρούσεφ στα τηλέφωνα. Θέλει λέει ντε και καλά να αναλάβουμε εγώ με τον βοηθό μου την τελετή του Ρίο ντε τζανέιρο το 2016. Δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν λέει.
    Εκμεταλεύεται ο μπαγάσας την στενή φιλία μου με τον Πελέ και τον Αυρτον και με πιέζει.

8. The Following 2 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

Panos 316T (31-07-12), Ptboul (31-07-12)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι τύποι έριξαν τον πήχη πολύ χαμήλά... Τα σκάτωσαν μιλάμε. Βέβαια ένας Άγγλος θα πει το αντίθετο. Ακόμα και αυτός ο ***** ο Ρογκ έβγαλε γλώσσα.

Από προχθες που παίξανε αυτή την μπούρδα μας έχει ζαλίσει ο Ντίλμα Ρούσεφ στα τηλέφωνα. Θέλει λέει ντε και καλά να αναλάβουμε εγώ με τον βοηθό μου την τελετή του Ρίο ντε τζανέιρο το 2016. Δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν λέει.
    Εκμεταλεύεται ο μπαγάσας την στενή φιλία μου με τον Πελέ και τον Αυρτον και με πιέζει.
    τι θυμηθηκα τωρα 2004... που σε παιρνω τηλ και σου λεω θα βαλουμε γιουφτο με καρπουζια... και μου λες τι λε ρε **** και ομως εποιασε....
    στο Ριο εχω σκεφτει να δωσουμε μια πινελιο απο Ριο (Πατρα) και να βαλουμε μια παντοφλα φερρυ, μετα θα βαλουμε 2-3 βραζιλιανες με στηθια μεγαλα (σπανιο ειδος) τον Γιωργαρο με το αρμα να χορευει μαζι τους, και πισω την βασιλισσα των ολυμπιακων Σασα που θα κραταει το καντηλι με την ολυμπιακη φλογα!
    υ.γ Αν και να σου πω κατι εχω ξενερωσει με τον ρουσεφ γιατι δεν ειχε παιξει καλα στην ΑΕΚΑΡΑ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spar@ : 31-07-12 στις 04:17

10. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

alexk (31-07-12)

Προεπιλογή

Σου είχε παίξει τέτοια μπινιά;;; Θα τον φτιάξουμε...
    Θα του σβήσουμε την φλόγα !

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    τι θυμηθηκα τωρα 2004... που σε παιρνω τηλ και σου λεω θα βαλουμε γιουφτο με καρπουζια... και μου λες τι λε ρε **** και ομως εποιασε....
    στο Ριο εχω σκεφτει να δωσουμε μια πινελιο απο Ριο (Πατρα) και να βαλουμε μια παντοφλα φερρυ, μετα θα βαλουμε 2-3 βραζιλιανες με στηθια μεγαλα (σπανιο ειδος) τον Γιωργαρο με το αρμα να χορευει μαζι τους, και πισω την βασιλισσα των ολυμπιακων Σασα που θα κραταει το καντηλι με την ολυμπιακη φλογα!
    υ.γ Αν και να σου πω κατι εχω ξενερωσει με τον ρουσεφ γιατι δεν ειχε παιξει καλα στην ΑΕΚΑΡΑ
    Σπύρο, τον είχες το βοηθό από τα 14 στη δουλειιά, χωρίς ενσημα ?

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σπύρο, τον είχες το βοηθό από τα 14 στη δουλειιά, χωρίς ενσημα ?
    Βασικά τον έχω βοηθό από το 2004!
    Βέβαια δεν δούλευε , δούλευε όλο τον καιρό... Σπαταλησαμε άπειρο χρόνο και χρήμα στην άρτια εκπαίδευση του! Το έχω στείλει από τους σαολιν μέχρι τους μαγιας για να μάθει ξόρκια. Στην γαλλία για σαβουαρ βιβρ, στην Ρωσία για να αντέχει το κρύο , στην Αυστραλία να αντέχει την ζέστη , στην Αφρική να αντέχει την πείνα, στον νειλο να αντέχει τα κουνούπια κ.α Τώρα που θα κλείσει τα 23 και πέφτουν τα ασφάλιστρα του θα τον στείλω στον αμαζωνιο να εκπαιδευτεί στον κλεφτοπόλεμο με αλιγατωρες.
    Μέχρι το 2008 τον είχα ανασφάλιστο. Το 2007 είχαμε ένα ατύχημα , έπεσε απο το ποδήλατο την ώρα που ρυμουλκουσε ένα Ε60... Δεν μας κάλυπτε η ασφάλεια γιατί έπρεπε να το ρυμουλκεί με τρέιλερ κλειστό...

Χρυσός μου έχει στοιχίσει... Αλλά έχω φτιάξει ένα πολυεργαλείο!
    Αν τον δουν οι Ελβετοί με τους βικτορινοξ και αυτα τα παιχνιδακια θα πάθουν πλάκα ...
    Ήδη μου τον έχει ζητήσει η φαμαρ λόγω της ακατασχετης αστειρευτης μαλ@κιας του σαν αγχολυτικό. Βασικά θέλανε ένα δάκτυλο του σαν δείγμα προς μελέτη !
    Αλλά το δίνεις; Τα δάκτυλα του είναι εργαλεία στην δουλεια του... (όταν περιμένει συνήθως ξυνει την μύτη του)

Μπορώ να γράφω άπειρες παπαριές για τον βοηθό μου... Αλλά τελείωσε η ουρά και θα εξυπηρετηθώ!

14. The Following 6 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

alexk (31-07-12), GiannisRob (31-07-12), hades7 (31-07-12), PANOS-E60 (31-07-12), Ptboul (31-07-12), spar@ (31-07-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Ααααα, γιαυτο τοση πρεμουρα από τον Πιροεδρο να τον εγκλωβισει στο υπογειο....

16. The Following User Says Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

m-power_01 (31-07-12)

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP