Βασικά τον έχω βοηθό από το 2004!
Βέβαια δεν δούλευε , δούλευε όλο τον καιρό... Σπαταλησαμε άπειρο χρόνο και χρήμα στην άρτια εκπαίδευση του! Το έχω στείλει από τους σαολιν μέχρι τους μαγιας για να μάθει ξόρκια. Στην γαλλία για σαβουαρ βιβρ, στην Ρωσία για να αντέχει το κρύο , στην Αυστραλία να αντέχει την ζέστη , στην Αφρική να αντέχει την πείνα, στον νειλο να αντέχει τα κουνούπια κ.α Τώρα που θα κλείσει τα 23 και πέφτουν τα ασφάλιστρα του θα τον στείλω στον αμαζωνιο να εκπαιδευτεί στον κλεφτοπόλεμο με αλιγατωρες.
Μέχρι το 2008 τον είχα ανασφάλιστο. Το 2007 είχαμε ένα ατύχημα , έπεσε απο το ποδήλατο την ώρα που ρυμουλκουσε ένα Ε60... Δεν μας κάλυπτε η ασφάλεια γιατί έπρεπε να το ρυμουλκεί με τρέιλερ κλειστό...
Χρυσός μου έχει στοιχίσει... Αλλά έχω φτιάξει ένα πολυεργαλείο!
Αν τον δουν οι Ελβετοί με τους βικτορινοξ και αυτα τα παιχνιδακια θα πάθουν πλάκα ...
Ήδη μου τον έχει ζητήσει η φαμαρ λόγω της ακατασχετης αστειρευτης μαλ@κιας του σαν αγχολυτικό. Βασικά θέλανε ένα δάκτυλο του σαν δείγμα προς μελέτη !
Αλλά το δίνεις; Τα δάκτυλα του είναι εργαλεία στην δουλεια του... (όταν περιμένει συνήθως ξυνει την μύτη του)
Μπορώ να γράφω άπειρες παπαριές για τον βοηθό μου... Αλλά τελείωσε η ουρά και θα εξυπηρετηθώ!