Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Θέμα: Εχουν τα Ελληνικά μέλλον;

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εδώ ρε παιδιά κολλήσαμε στην - παράνομη και παράτυπη, ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ τα περί ηθικότητας του θέματος γιατί ΑΠΛΑ είμαστε μια χώρα ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΗ.- -αποβολή της Παπαχρήστου και χάσαμε την πώληση της ΑΤΕ, κανένας δεν σχολίασε το ολυμπιακό ιδεώδες του Κούβελου και άλλα ουσιώδη.

Σιγά μην έχουμε μέλλον, όταν οι αυτοαποκαλούμενοι εθνικιστές δεν ξέρουν να γράφουν ελληνικά (και είναι πλέον στάνταρ ότι αν δεις ανορθόγραφη δημοσίευση θα είναι κάποιου νεο-εθνικιστή (και κατά 99% άνεργου επειδή του έφαγε την δουλειά ξένος)).

Προσωπικά είμαι δύο μαθήματα πριν το πτυχίο (και ο μόνος λόγος που θα το πάρω είναι γιατί έβαλα στοίχημα με τον ευατό μου (for the record) ) και μετά άντε γεια, όπου φύγει φύγει και δε θα γυρίσω το μυαλό μου πίσω ποτέ.

όσον αφορά την γλώσσα τώρα, δεν παίζει κάποιος να μην είχε ένα συμμαθητή που να λέει το λι και το νι με τον γνωστό τρόπο, δεν παίζει κανείς να μην έχει πάει διακοπές ζαγοροχώρια κ να ακούσει παππούδες να μιλάνε (και να μην καταλαβαίνει χριστοπαναγία), δεν παίζει να μην έχει ένα σαλλλλλλλονικιό φίλο, και όλους αυτούς τους κοροϊδεύαμε, έλα τώρα μεταξύ μας είμαστε.

ή το άλλο το θεϊκό που είναι και βρισιά ακόμα και στις μέρες μας, το είσαι βλάχος. Δλδ εκφράσεις που έχουν μπει πια στο ΝΤΙ ΕΝ ΕΙ ΜΑΣ και κάνουν τους αποδέκτες να ντρέπονται. Ντροπή πράγματα, απολίτιστα, βάρβαρα.-
    Επίσης τρέφω μίσος γενικό για την χώρα, γιατί όταν ήρθαν οι μετανάστες προπαπούδες μου από τον Πόντο τους διώξανε σαν έλληνες και τους υποδέχτηκαν σαν τουρκόσπορους.

Τέλος φωτιά και μπούρμπερι, ήρθε η ώρα να το γευτούμε όλοι μας (πρώτος από όλους όλων εγώ με τα λάθη και τις επιλογές μου).
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

2. The Following User Says Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

katsaraios (29-07-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP