Αρχικό μήνυμα απο
spar@
Σημερα ειχα παει στο κεντρο για μια δουλεια, ωρα 13:00 Ομονοια και ειμαι εξω απ το hondos και περιμενω εναν φιλο που ερχεται και αυτος με μετρο!
ξαφνικα μπροστα μου σταματαει ενα nissan pathfinder περιπολικο και ενα jumper διαλυμενο φορτηγακι κλειστο, (ειναι μια ομαδα σαν τους ΔΕΛΤΑ τους ειχα δει πριν μια βδομαδα στο ολυμπιακο χωριο, ειχαν ερθει να διαλυσουν το εγκλημα της θορυβωδης εξατμισης).
Λοιπον βγαινουν απ το φορτηγακι 2 τυποι οι οποιοι ηταν +100κιλα ο καθενας απ τον εξοπλισμο, επικαλαμιδες,επιγονατιδες, οπλα με περιεργες θηκες, γαντια, bluetooth ασυρματο, γυαλια αεροδυναμικα. γκλοπς λεω παει ενταξει ηρθαν οι επιλεκτοι κατι εγινε.... ο ενας ποιανει την κουβεντα στον σεκιουριτα του χοντου και ο αλλος μπαινει μεσα...(μιλαμε ρομποκοπ, πρεπει να προχωραγε και να φευγανε πραγματα απ τα ραφια)... τα οχηματα με τους συναδελφους κανονικα εξω...
13:20 βγαινει με σακουλα χοντου περνανε απο μπροστα μου και εποιασα 2 λεξεις... γιατι μιλαγαν μια περιεργη γλωσσα Μπλιααα μαγιο μπλιααα Μοντα μπλιαα ξαδερφος μπλιαααα ιαναηηαα (γλωσσα ταζ)
προχωροντας μετα που ηρθε ο φιλος μου στην 3ης σεπτεμβριου δλδ 2-3 στενα πανω ειδα οτι υπαρχει αστυνομικο τμημα... και τους βλεπω να καθονται εξω και να μιλανε 3-4 επιλεκτοι... λοιπον απεναντι ξερετε τι γινοταν...
6-7 πρεζακια... οι 2 οφφ ο ενας ειχε παρει ενα πιατο απ τα σκουπιδια και το ετριβε με ενα πανι με μανια... και οι αλλοι μιλαγαν σε ενα δικαβαλο μηχανακι που ειχε ερθει για ντιλ.....
ΕΧΟΥΜΕΕΕ ΠΟΛΛΑ ΧΑΛΙΑΑ...ΠΟΛΛΑ ΧΑΛΙΑ...
αποφευγω να πηγαινω κεντρο... γιατι στεναχωριεμαι... ανεβαινοντας ενα στενο για να βγω πατησιων... κοιτωντας κατω συριγγες παντου... αλλοδαποι που φαινονται απο κμ οτι δεν ειναι οικονομικοι μεταναστες... γατες να βγαινουν απο υπογεια σφραγισμενα....
γατες να τρωνε ξερατα... πρεζακια γυναικες να μιλανε σε γερους για ερωτικες υπηρεσιες...
ΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ......ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ!