Σελίδα 77 από 104 ΠρώτηΠρώτη ... 2767757677787987 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 761 έως 770 από 1040

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...8 2012 M.E. II

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

χαχαχαχαχα!!!
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο A8hnaios Εμφάνιση μηνυμάτων
    .....Τη ζωή του έχασε ο Νιγηριανός Ουρόκο Ονόγια έπειτα από μαραθώνιο σεξ με τις 6 συζύγους του.....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα θα μου ειχαν μεινει και οι 6 στα χερια.

...για κοπιασε!!!

3. The Following 3 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

Panos 316T (27-07-12), S8N (26-07-12), Samaro (27-07-12)

Προεπιλογή

Θωμά έχω αρχίσει να βαριεμαι ! Ρίξε κανένα μπινελικι!

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θωμά έχω αρχίσει να βαριεμαι ! Ρίξε κανένα μπινελικι!
    για να αρχίσεις να σβήνεις???
    δε γ@μιέσ@ι ρε σπυράκο. θα γράφουμε εμείς, να σβήνεις εσύ.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Σημερα ειχα παει στο κεντρο για μια δουλεια, ωρα 13:00 Ομονοια και ειμαι εξω απ το hondos και περιμενω εναν φιλο που ερχεται και αυτος με μετρο!
    ξαφνικα μπροστα μου σταματαει ενα nissan pathfinder περιπολικο και ενα jumper διαλυμενο φορτηγακι κλειστο, (ειναι μια ομαδα σαν τους ΔΕΛΤΑ τους ειχα δει πριν μια βδομαδα στο ολυμπιακο χωριο, ειχαν ερθει να διαλυσουν το εγκλημα της θορυβωδης εξατμισης).
    Λοιπον βγαινουν απ το φορτηγακι 2 τυποι οι οποιοι ηταν +100κιλα ο καθενας απ τον εξοπλισμο, επικαλαμιδες,επιγονατιδες, οπλα με περιεργες θηκες, γαντια, bluetooth ασυρματο, γυαλια αεροδυναμικα. γκλοπς λεω παει ενταξει ηρθαν οι επιλεκτοι κατι εγινε.... ο ενας ποιανει την κουβεντα στον σεκιουριτα του χοντου και ο αλλος μπαινει μεσα...(μιλαμε ρομποκοπ, πρεπει να προχωραγε και να φευγανε πραγματα απ τα ραφια)... τα οχηματα με τους συναδελφους κανονικα εξω...
    13:20 βγαινει με σακουλα χοντου περνανε απο μπροστα μου και εποιασα 2 λεξεις... γιατι μιλαγαν μια περιεργη γλωσσα Μπλιααα μαγιο μπλιααα Μοντα μπλιαα ξαδερφος μπλιαααα ιαναηηαα (γλωσσα ταζ)
    προχωροντας μετα που ηρθε ο φιλος μου στην 3ης σεπτεμβριου δλδ 2-3 στενα πανω ειδα οτι υπαρχει αστυνομικο τμημα... και τους βλεπω να καθονται εξω και να μιλανε 3-4 επιλεκτοι... λοιπον απεναντι ξερετε τι γινοταν...
    6-7 πρεζακια... οι 2 οφφ ο ενας ειχε παρει ενα πιατο απ τα σκουπιδια και το ετριβε με ενα πανι με μανια... και οι αλλοι μιλαγαν σε ενα δικαβαλο μηχανακι που ειχε ερθει για ντιλ.....
    ΕΧΟΥΜΕΕΕ ΠΟΛΛΑ ΧΑΛΙΑΑ...ΠΟΛΛΑ ΧΑΛΙΑ...
    αποφευγω να πηγαινω κεντρο... γιατι στεναχωριεμαι... ανεβαινοντας ενα στενο για να βγω πατησιων... κοιτωντας κατω συριγγες παντου... αλλοδαποι που φαινονται απο κμ οτι δεν ειναι οικονομικοι μεταναστες... γατες να βγαινουν απο υπογεια σφραγισμενα....
    γατες να τρωνε ξερατα... πρεζακια γυναικες να μιλανε σε γερους για ερωτικες υπηρεσιες...
    ΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ......ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spar@ : 28-07-12 στις 22:41

7. The Following 3 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

gant (29-07-12), S8N (29-07-12), Thomelef (29-07-12)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σημερα ειχα παει στο κεντρο για μια δουλεια, ωρα 13:00 Ομονοια και ειμαι εξω απ το hondos και περιμενω εναν φιλο που ερχεται και αυτος με μετρο!
    ξαφνικα μπροστα μου σταματαει ενα nissan pathfinder περιπολικο και ενα jumper διαλυμενο φορτηγακι κλειστο, (ειναι μια ομαδα σαν τους ΔΕΛΤΑ τους ειχα δει πριν μια βδομαδα στο ολυμπιακο χωριο, ειχαν ερθει να διαλυσουν το εγκλημα της θορυβωδης εξατμισης).
    Λοιπον βγαινουν απ το φορτηγακι 2 τυποι οι οποιοι ηταν +100κιλα ο καθενας απ τον εξοπλισμο, επικαλαμιδες,επιγονατιδες, οπλα με περιεργες θηκες, γαντια, bluetooth ασυρματο, γυαλια αεροδυναμικα. γκλοπς λεω παει ενταξει ηρθαν οι επιλεκτοι κατι εγινε.... ο ενας ποιανει την κουβεντα στον σεκιουριτα του χοντου και ο αλλος μπαινει μεσα...(μιλαμε ρομποκοπ, πρεπει να προχωραγε και να φευγανε πραγματα απ τα ραφια)... τα οχηματα με τους συναδελφους κανονικα εξω...
    13:20 βγαινει με σακουλα χοντου περνανε απο μπροστα μου και εποιασα 2 λεξεις... γιατι μιλαγαν μια περιεργη γλωσσα Μπλιααα μαγιο μπλιααα Μοντα μπλιαα ξαδερφος μπλιαααα ιαναηηαα (γλωσσα ταζ)
    προχωροντας μετα που ηρθε ο φιλος μου στην 3ης σεπτεμβριου δλδ 2-3 στενα πανω ειδα οτι υπαρχει αστυνομικο τμημα... και τους βλεπω να καθονται εξω και να μιλανε 3-4 επιλεκτοι... λοιπον απεναντι ξερετε τι γινοταν...
    6-7 πρεζακια... οι 2 οφφ ο ενας ειχε παρει ενα πιατο απ τα σκουπιδια και το ετριβε με ενα πανι με μανια... και οι αλλοι μιλαγαν σε ενα δικαβαλο μηχανακι που ειχε ερθει για ντιλ.....
    αποφευγω να πηγαινω κεντρο... γιατι στεναχωριεμαι... ανεβαινοντας ενα στενο για να βγω πατησιων... κοιτωντας κατω συριγγες παντου... αλλοδαποι που φαινονται απο κμ οτι δεν ειναι οικονομικοι μεταναστες... γατες να βγαινουν απο υπογεια σφραγισμενα....
    γατες να τρωνε ξερατα... πρεζακια γυναικες να μιλανε σε γερους για ερωτικες υπηρεσιες...
    Ετσι μικρε να τα αποφευγεις αυτα τα μερη ,εγω συχναζα απο το 86 εκει και ειδες τα αποτελεσματα
    Εισαι και ομορφο αγορακι μην σε τρολαρει κανεις

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

9. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Thomelef (29-07-12)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ελα ρε ανακαλυψες το κεντρο?

11. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

katsaraios (29-07-12)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Oχι απλά το αποφεύγω για να ξεχναω την κατάσταση

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Oχι απλά το αποφεύγω για να ξεχναω την κατάσταση
    Χθες ειχα παει στο "βαθος κηπος" για να δω αν εχει ISO το μαγαζι
    Επειδη παρκαρα μακρια και μαλακιστηκαμε, χασαμε την οδο. Σταματαμε σε μια 4αδα ΔΙΑΣ να ρωτησουμε αφου περασαμε απο πακιστανους, αλβανους, σομαλοαφγανους, κατι σαπιες πρεζοπουτανες, δρομους που βρωμανε ουρα και σαπιλα, ο τυπος εβγαλε φακο και χαρτη και μας ειπε σε 1 λεπτο που να στριψουμε. Ειδα στο χερι του τη βερα.. και ακουσα στον ασυρματο πως καναν πεσιμο στους "Δελτα" και τους πηραν τα παπακια..αντε λεω να πας σπιτι σου και αποψε.. ειπαμε ευχαριστω και φυγαμε.

Ο Μπαμπης πρεπει να σφιχτει..
    Attached Images Attached Images

14. The Following 2 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

katsaraios (29-07-12), S8N (29-07-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ελα ρε ανακαλυψες το κεντρο?
    Τη Μαντονα να στειλουμε να περασει απο εκει.......

......γιατι στη συναυλια που εδωσε προχθες στο Παρισι,κατι ελεγε και για την Ελλαδα οτι ειμαστε κακοι με τους μεταναστες και υποστηριξαμε την Χρυση Αυγη κλπ......

....το εχουμε ξαναπει,αλλα ειμαστε η μονη χωρα στην Ευρωπη που το κεντρο της πρωτευουσας της εχει υποβαθμιστει σε τετοιο βαθμο!!!...ντροπη στην ανοχη της πολιτειας να εχει πολιορκηθει απο το κεντρο της!!!

16. The Following 3 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

gant (29-07-12), S8N (29-07-12), Samaro (29-07-12)

Σελίδα 77 από 104 ΠρώτηΠρώτη ... 2767757677787987 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP