Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 38

Θέμα: S3 0-400 World Record - 8.84s@259.36kmh

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    μην είσαι άδικος νικόλα.
    8.844 με 259 χιλ στο τετρακοσάρι για street legal είναι όχι απλά τρελό νούμερο, είναι εξωπραγματικό.
    το ότι δεν είναι για πολλά πολλά γενικότερα το αμάξι, φυσικά και εννοείτε. οφείλουμε όμως να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια και το αποτέλεσμα.
    μπράβο στα παιδιά.
    αναγνωριζω την προσπαθεια...απλα λεω..οτι για να μας παρουν στα σοβαρα στο εξωτερικο οι λοιποι βελτιωτες χρειαζεται και να ειναι και bulletproof το μοτερ..κατι που εχει αποδειχτει στην ελλαδα επανειλημενα οτι δεν ισχυει...οχι φυσικα οτι και αυτοι δεν εχουν σπασιματα ουκω λιγα...

εγω ειμαι ο πρωτος που λεω οτι μπορουμε..και με λιγοτερα μεσα..απο οτι αυτοι..και πιστευω ακραδαντα στο ελληνικο δαιμονιο..αλλα θα ηθελα να κατεβει το συγκεκριμενο αμαξι και αλλες πχ..5 φορες και να δειξει τα δοντια του στο dragstrip..

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αναγνωριζω την προσπαθεια...απλα λεω..οτι για να μας παρουν στα σοβαρα στο εξωτερικο οι λοιποι βελτιωτες χρειαζεται και να ειναι και bulletproof το μοτερ..κατι που εχει αποδειχτει στην ελλαδα επανειλημενα οτι δεν ισχυει...οχι φυσικα οτι και αυτοι δεν εχουν σπασιματα ουκω λιγα...

εγω ειμαι ο πρωτος που λεω οτι μπορουμε..και με λιγοτερα μεσα..απο οτι αυτοι..και πιστευω ακραδαντα στο ελληνικο δαιμονιο..αλλα θα ηθελα να κατεβει το συγκεκριμενο αμαξι και αλλες πχ..5 φορες και να δειξει τα δοντια του στο dragstrip..
    μα πως μπορεί να είναι αλεξίσφαιρο ένα 3.2 με 1??? άλογα ρε τρελοπλαγιολισθένων???
    πουθενά στον κόσμο δεν νομίζω να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο και να είναι και αξιόπιστο...
    μιλάμε για πάνω απο 300 άλογα στο λίτρο. ρε λοςτρέ μου!!!
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

3. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

clubman (27-07-12), m-power_01 (27-07-12), Panos 316T (27-07-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP