Ptboul (25-07-12)
Ο Σταθης ως τελειομανης κλπ κλπ κλπ....εχει ασχοληθει παρα πολυ με το δικο του μεχρι και στην παραμικρη λεπτομερεια.]
Εγω απλα του εκανα ενα φουλ σερβις για να ειμαι σιγουρος οτι δε θα μεινω καραβοφαναρο στη μεση του πουθενα, του εβαλα και τις μεμβρανες παροτι εχει θερμομονωτικα τζαμια και τελειωσαμε ......
Αν θελει ο Σταθης να μου το παρει και να κανει οτι και στο δικο του δεν εχω καμια αντιρρηση ....αλλωστε τωρα πια ειναι κολλητος με ολη την Καρεντα (εδω γελαμε).
Θα σου βαλω τα εξτρα σε ενα ποστ αυριο Αρη.....καποια εχουν πλακα
aristent (24-07-12)
αυτο πολυ θα ηθελα να δω τι αποτελεσμα εχει σε διαφορα θερμοκρασιας μεσα και εξω οταν το οχημα εχει μεινει για αρκετη ωρα σε ηλιο!!!
.....ενας φιλος με Χ5 που εχει κανει το ιδιο,αλλα δεν το εχω δει απο κοντα,μου ελεγε οτι :μπαινω μεσα και θα μπορουσες να το πεις ακομη και"δροσερο"σε διαφορά με τον εξω χωρο, ακομα και μετα απο αρκετη ωρα στον ηλιο!!!
![]()
Το αυτοκίνητο ακούγεται πιο φορτωμένο κι από την Παμελα Άντερσον. Σ' αυτή την κατηγορία δεν υπάρχει επαφή με BMW, είναι σα να συγκρίνουμε τον Hotbird με το διαστημόπλοιο των Κλινγκονς. Μονο με το GT5 θα μπορούσε να το παρομοιασει κάποιος, αλλά και πάλι το Allroad είναι ο daddy. Εύγε Νίκο, καλοταξιδο να 'ναι -που θα είναι- και να σε πάει παντού!
P.S. Έναν εξορκιστη στη Φοινικουντα γρήγορα, μόλις ξερασα πράσινο εμετο.
Ρε δεν παμε καλα!!!!...αμα αρχισε και ο Σεϊταν να ευχεται καλοταξιδα στα Αουδι???? ....θελουμε :
!!!![]()
![]()
![]()
Bazil Van Sinner (24-07-12), gant (24-07-12), Konstantinos E60 (25-07-12), PANOS-E60 (24-07-12), S8N (24-07-12), Stathis (24-07-12), Vasilis (24-07-12)
Νίκο καλορίζικο και καλούς δρόμους και πάλι !!!
Να το χαρείς με υγεία.
Με απογοήτευσες και εσύ που πήρες Γουάουντι.
Η BMW βγάζει πολύ καλύτερα αυτοκίνητα
Θα το διαπιστώσεις στην πορεία βέβαια
Τώρα είναι καιρός να πάρεις το άλλο που λέγαμε παρέα![]()
Eleni (24-07-12)