Καλορίζικο να είναι!
(δεν μπορώ να γράψω ψέμματα- αν και δεν μου αρέσει)
αλλά γούστα είναι αυτά!
Εύχομαι να το καταευχαριστηθείς!!!!!!!!!!
Καλορίζικο να είναι!
(δεν μπορώ να γράψω ψέμματα- αν και δεν μου αρέσει)
αλλά γούστα είναι αυτά!
Εύχομαι να το καταευχαριστηθείς!!!!!!!!!!
καλοριζικο Νικολα κ καλοταξιδο!
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ...καλους δρομους να χεις κ να το καταφχαριστηθεις!
το μονο μειον που βρισκω στην επιλογη σου ειναι οτι τα σκασες παλι στους κολοΓερμανους!(αλλος τα σκασε δλδ...αλλα ειμαι πλεον πολυ κατα των γερμανικων προιοντων ...ας ειναι κ BMW)
αλλα ειναι οι πρωτοι στο τομεα οι κεραταδες...τι να κανουμε?
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
καλοταξιδο Νικο
αντε γεια...
πολυ ομορφο και τίμιο αμαξι, ευχομαι να σου δωσει αντιστοιχες συγκινησεις με το Μ
Περιμενες να φυγω απο την Αθηνα για να το πεις ε;
Η φωτο χανει αδελφακι.
Βρες επειγοντως κοτετσοσυρμα, βασιλικο και τσιμεντολιθο.
(εγω τα καλοριζικα τα ειπα πριν, αλλα και παλι, ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ρε τσομπανεν με το ΓΚουατρο σου)
Kαι μονο που εισαι χαρουμενος με την επιλογη σου που νιωθεις ομορφα που εισαι και και παλι στους δρομους μας κανει διπλα ικανοποιημενους με οποια επιλογη και αν θα εκανες !!!
Πανω απ ολα εισαι ο ΝΙΚΟΣ ο φιλος μας που οσοι εχουμε γνωρισει ξερουμε για πιο διαμαντι μιλαμε !!!
Θα εισαι παντα ευπροσδεκτος λοιπον φιλε με οποιο οχημα και θα ειμαστε χαρουμενοι διπλα γιατι εισαι και συ χαρουμενος και ευτυχισμενος !!!
Καλοταξιδο λοιπον το εγραλειο και να το ευχαριστηθεις οπως εσυ ξερεις και επιθυμεις !!!!
Γενικα τα audi χαιρουν της εκτιμισης μου και ευχαριστως θα επαιρνα και γω ενα ,αν δεν ειχα τα bmw.
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
aristent (24-07-12)
καλοταξιδο καλοταξιδο! και οτι ζητησει... στη Καρεντα συστημενος απ τον κυριο Σταθη!
Καλοτάξιδο Νικο.
Ευχομαι να το χαρεις και να νιωσεις οπως και πριν πισω απ το τιμονι.
M3 CSL
Καλα και ασφαλη χιλιομετρα Νικολα !!