Ελα Φανη εδω εισαι
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=1616
Η τιμη ειναι στα μετρα σου,αν σε ενδιαφερει μιλα μου...
Ελα Φανη εδω εισαι
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=1616
Η τιμη ειναι στα μετρα σου,αν σε ενδιαφερει μιλα μου...
για δες εδω κατι
(ειναι λιγο πανω απο τον προϋπολογισμο σου βεβαια)
https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2639635/
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Ptboul (23-07-12)
μιχακη ευχαριστη για την απολύτως εύστοχη τοποθέτηση σου
να σημειωσω για όσους τύχει και διαβάσουν το θέμα μου να
οτι ταβάνι στα κυβικά ειναι τα 500 κ.εκ.
καλοο , απο καταναλωση τι λεει για πες αυτονομια με ενα γεμισμα
ποσα χλμ εχει, ανεβασε και καμια αλλη φοτο
εσυ τωρα αυτο το κανεις επιτειδες ...
ξερεις οτι μου αρεσουν οι παλιες μηχανες και ξερεις οτι εχω ξεκινησει ανακατασκευη μια px150 και θες να με τσιγκλασ...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fan1s_e21 : 21-07-12 στις 19:59
Ptboul (23-07-12)
Φανη με 20 ευρω κανει περιπου 230χλμ.
Για την κατασταση του,μπορει να το χεις πετυχει στα Χανια,ειναι αριστο.Μπορεις να το δεις αν ενδιαφερεσαι πραγματικα.
Για πες για τη ΡΧ.Μονος σου την φτιαχνεις?Σε τι σταδιο βρισκεσαι?
για το Nexus θα το σκεφτώ
νταξ στο Px εχω πολύ ψωμλι ακόμα
το βρήκα ετσι
δεν έχει πολλά σάπια και το μόνο που τυ έχω κάνει είναι να του έχω λύσει κάποια μέρη του , δυστυχώς δεν έχω πολύ διαθέσιμο χρόνο
τέσπα θα μιλήσω σε άλλο τόπικ για το ΡΧ
εχω πολλα θέματα όπως μαλλον λεχουν κολλήσει οι σιαγόνες γτ αν και στη νεκρά ειναι κολλημένοι οι τροχοί
ωραίο αλλα δεν ανταποκρίνεται πλήρως σε ότι το θέλω , επίσης πιστεύω οτι θα με κουράσει στις εντός πόλης διαδρομές και οτι ίσως λόγω σωματική διάπλασης να με κουράζει πολύ εύκολα
Έχω ένα scarabeo 300 και ένα beverly 300 που οδηγάω συχνά και γι'αυτά θα σου πω.
Το scarabeo είναι πολύ όμορφο, οικονομικό, άνετο, όσο γρήγορο θες απο ένα scouter (και ταξίδι μικρό θα κάνει), αξιόπιστο στα 2 χρόνια που το έχω αλλά το καλύτερο είναι ο τεράστιος χώρος κάτω απο τη σέλα. Βάζω μια 6άδα νερά και ακόμα έχει χώρο. Αν έχεις και μπαγκαζιέρα ξέφυγες!
Τα κατά του είναι η μικρή ευελιξία σε ελιγμούς με ταχύτητες έως 40Χμ/ώρα μάλλον απο το μικρό πίσω τροχό (που όμως δίνει μεγάλο χώρο κάτω απο τη σέλα) ενω και το τιμόνι δεν στρίβει με αποτέλεσμα σε επιτόπιους ελιγμούς να θέλει μπρος πίσω. Βάλε και κάπου 165 κιλά βάρος.
Το beverly είναι πανέμορφο και αυτό αλλά έχει και πολύ καλύτερη ευελιξία, στρίβεις σε σχέση με το beverly και νομίζεις ότι έχεις ποδήλατο. Ακόμα και στους επιτόπιους δεν θα έχεις πρόβλημα. Έχει και μεγάλο πίσω τροχό που όμως του δίνει μαζί με τα καλά και το μεγαλύτερο κακό: μηδενικό χώρο για πράγματα κάτο απο τη σέλα.
Παρόλο που έχουν και τον ίδιο κινητήρα, για κάποιο λόγο καίει πιο πολύ αλλά και σε αυτό οι επιδόσεις ειναι παρα πολύ καλές για σκουτερ και ας μη πάει σα τα Ασιατικά (πχ Honda, kymko)
Στην άνεση σέλας +στο σκαραμπέο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bimmer-corfu : 24-07-12 στις 09:21
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
ευχαριστώ φιλε μου bimmer-corfu
μαλλον πως θα καταλήξω σε σκαραμπεο ή χμαξ