Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 64

Θέμα: αστερας βουλιαγμενης

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    N.Faliro
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιάννη δεν θα μπορούσα ποτέ εξισώσω την αξία του γαλάζιου παράδεισου με την πράσινη κόλαση.
    .
    Ειμαι εκπληκτη... Η πρασινη κολαση ειναι τα δεντρα της γερμανιας και γαλαζιος παραδεισος τα νερα της ελλαδας; Απο ποτε ενα μερος με πρασινο ειναι κολαση βρε παιδια,θα τρελαθω τελειως δηλαδη...Γι'αυτο εχουμε βαλει σκοπο εδω να τα καψουμε ολα για να φυγει η κολαση; Αντε λοιπον να φυγει το πρασινο να γεμισουμε νερο παντου μπας και πνιγουμε να ησυχασουμε.....Tragic!!!

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sasabmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειμαι εκπληκτη... Η πρασινη κολαση ειναι τα δεντρα της γερμανιας και γαλαζιος παραδεισος τα νερα της ελλαδας; Απο ποτε ενα μερος με πρασινο ειναι κολαση βρε παιδια,θα τρελαθω τελειως δηλαδη...Γι'αυτο εχουμε βαλει σκοπο εδω να τα καψουμε ολα για να φυγει η κολαση; Αντε λοιπον να φυγει το πρασινο να γεμισουμε νερο παντου μπας και πνιγουμε να ησυχασουμε.....Tragic!!!
    sorry...
    ξέρεις τι είναι το νίρμπουργκρινγκ? δεν έχεις ξανακούσει ποτέ δλδ τον όρο πράσινη κόλαση όταν θέμα συζήτησης είναι το ρινγκ?

βαγγέλη...όταν κάποιος πάει ν'αγοράσει μια εταιρεία, συνυπολογίζονται οι ζημιές, οι οφειλές, και ότι άλλο μπορεί να υπάρχει μέσα στον ισολογισμό της.
    αν οι υποχρεώσεις είναι μεγαλύτερες απο αυτές που μπορεί να καλύψει η ίδια (πράγμα που συμβαίνει σχεδόν πάντα, γιατί αν τα χρέη των εταιρειών που πωλιούνται ήταν βιώσιμα, τότε δεν θα μπαίνανε σε διαδικασία πώλησης...), τότε φυσικό και επόμενο είναι να υποτιμάται κατακόρυφα και η αξία της.
    πολύ απλά γιατί πρέπει οι υποχρεώσεις να βγούν απο τον καινούριο αγοραστή.
    τώρα...αν η καινούρια διοίκηση πέσει έξω απο το αρχικό της πλάνο, τότε ναι, μπορεί να ετοιμαστεί για την υπαγωγή της στο άρθρο 99, και οπουδήποτε αλλού ορίζει ο νόμος. το σίγουρο είναι πάντως, ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται μέσα σε ένα και δυο χρόνια...είναι πολύ μικρό το περιθώρειο, το οποίο καλύπτεται απο την κατάθεση κεφαλαίου, για το καινούριο ταμείο της εταιρείας, το οποίο ταμείο είναι σεβαστό, έτσι ώστε οι έχουν να λαβαίνουν, να είναι σίγουροι ότι η εταιρεία έχει κεφάλαια, και ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις ωφειλές της.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

3. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

alexk (23-07-12)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    sorry...
    βαγγέλη...όταν κάποιος πάει ν'αγοράσει μια εταιρεία, συνυπολογίζονται οι ζημιές, οι οφειλές, και ότι άλλο μπορεί να υπάρχει μέσα στον ισολογισμό ...
    Θωμά κάτι ξέρω απο Α.Ε. και επιχειρήσεις στην Ελλάδα γενικότερα, δεν είμαι υπάλληλος... και δόξα το Θεό οι σπουδές μου μου επιτρέπουν να διαβάσω έναν ισολογισμό και να καταλάβω...
    Απ΄την άλλη, επειδή είμαι απο μικρός στην αγορά και έχω δεί διάφορες φάσεις της, ξέρω οτι κι οι ισολογισμοί "ομορφαίνουν" ή παρουσιάζονται ως "εφίαλτες" κατά το δοκούν.
    Επίσης αυτή την εποχή επίκειται δικαστική απόφαση για "κούρεμα" χρέους πελάτου μας κατά 90% !!!
    Στην συγκεκριμένη περίπτωση γίνεται μέσω του άρθρου 99.
    Μιλάω για την αγορά ηλεκτρικών συσκευών, γνωστή επιχείρηση με έδρα τη Θεσσαλονίκη και κύκλο εργασιών γύρω στα 100 εκατομμύρια ευρώ.
    Αν και φαντάζομαι κατάλαβες για ποιά μιλάω, αν θές όνομα, PM.
    Το αντιλαμβάνεσαι το ποσοστό του κουρέματος;
    Άσε, έχει ξεφύγει το πράμα. Κάτσε να δείς με τον Αστέρα Βουλιαγμένης τί θα γίνει. 2/3 ανήκουν στην Εθνική και 1/3 στο κράτος, η αξία του αποτιμάται πάνω απο 1 δις και σημ τελευταία χρήση έγραψε ζημιές κάτι παραπάνω απο 1 εκαττομμύριο. Τί λές να γίνει;

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP