Σελίδα 8 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 127

Θέμα: Να ζησουμε να το θυμομαστε......

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παίρνεις 6 και δεν το δίνεις 2 για ανταλλακτικά με κατεστραμμένες πινακίδες !!!
    Ρε σπαρο αν φτιαχνεται με 8 χιλιαρικα π.χ εσυ 8α το χαριζες???
    και με 8 παιρνει Ζ4 αν το θελει???

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Mε 9 παίρνεις ζ4 ατρακαριστο που θα το προτιμούσα απο ένα ζ4 που έχει φάει καλιμπρα!! Δλδ απο 8 και πολλά ερωτηματικά αν βγει ισιο και σωστό

3. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

Kostas_1 (23-07-12)

Προεπιλογή

Λυπάμαι που θα στο πω αλλά κάποιοι δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους!
    Η διαδικασία δεν είναι ακριβώς έτσι όπως την περιγράφεις.
    Ο φανοποιός υποδεικνύει στον πραγματογνώμονα τις ζημιές και την εργασία που πρέπει να κάνει. Όχι σαν κόστος αλλά ονομαστικά. Ο πραγματογνώμονας κάνει τον λογαριασμό με τις ΦΙΞ τιμές που έχουν θεσπίσει οι ασφαλιστικές. Άντε να κάνει καμιά επέμβαση του στυλ πόρτα δεν θα αλλάξεις ,δεν στην δικαιολογώ ,θα την φτιάξεις!
    Αυτή είναι η διαδικασία.

Να σου πω τώρα τι γίνεται στην πράξη... Ο φανοποιός ξέρει όλους τους πραγματογνωμονες!
    Με άλλους τα πάει καλά, και του κάνουν όλα τα χατιρια και με αυτούς που δεν τα παει καλά τους δαγκώνει. Οι τρόποι για ευνόητους λόγους δεν γράφονται...
    Επίσης να έχεις υπόψιν σου, ότι για ζημιές οι οποίες απαιτούν καλιμπρά και μηχανικά όπως ψαλιδια κρεμαγιερα κλπ , ο φανοποιός λέει να μείνει ανοιχτός ο λογαριασμός. Ώστε όταν φέρει το σασι, να παει ευθυγραμμιση να δει αν θέλει τίποτα άλλο πχ

Για αυτό προσοχή σε ποιους εμπιστευστε να σας κάνουν την δουλεια σας. Δεν σας κάνουν μόνο επισκευή , αλλά αναλαμβάνουν να διαπραγματευτούν και με την ασφαλιστική λοιπόν. Για να μην πούμε ότι μερικοί αναλαμβάνουν να το φτιάξουν με δικα τους λεφτα και τρέχουν έπειτα να τα πάρουν απο τις ασφάλειες

5. The Following 10 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

120ie87 (23-07-12), aristent (23-07-12), Bazil Van Sinner (23-07-12), Bitz (23-07-12), Eleni (23-07-12), ghost-rider (23-07-12), GiannisRob (23-07-12), Kostas_1 (23-07-12), Stunt Mike (23-07-12), Thomelef (23-07-12)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mε 9 παίρνεις ζ4 ατρακαριστο που θα το προτιμούσα απο ένα ζ4 που έχει φάει καλιμπρα!! Δλδ απο 8 και πολλά ερωτηματικά αν βγει ισιο και σωστό
    Παντως με αυτες τις "συμβουλες" πληγωνεις (χωρις να το θελεις βεβαια) παρα βοηθας την κοπελα
    Οι γυναικες δινουν πολυ σημασια στο συναισθηματικο δεσιμο με οτι εχουν στην κατοχη τους (απειρα παραδειγματα)....
    Δεν σε βλεπω για Πασαλιμανι

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

O M-Power01 εχει δικιο Σασα.Ειτε κατι δεν καταλαβες καλα,ειτε επεσες σε ******-ες....Επισης αν τελικα δεχτεις καποια λεφτα για ολικη,μην στειλεις τ'αμαξακι σου κατευθειαν για ανακυκλωση!Αν εχει ανταλλακτικα που μπορουν να πουληθουν,μεταβιβασε το σ'ενα ξαδερφο/φιλο σου(δεν σου επιτρεπουν να το μεταβιβασεις σε Α' βαθμο συγγενικο προσωπο) ωστε να παρεις τα χρηματα της ασφαλιστικης και μετα πουλα το,κομματι κομματι...
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

8. The Following User Says Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

m-power_01 (23-07-12)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Πάντως και στην δική μου περίπτωση το ίδιο είχε συμβεί. Η ασφαλιστική μου έδινε για το αμάξι 1.300¤, η ζημΝιά ξεπερνούσε τα 2.500¤, οπότε το στειλα για ανακύκλωση κ πήρα πενφέ - και έτσι σας γνώρισα..
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

10. The Following 6 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

120ie87 (23-07-12), aristent (23-07-12), hades7 (23-07-12), katsaraios (23-07-12), Konstantinos E60 (23-07-12), Vassilis ///M (26-07-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάντως και στην δική μου περίπτωση το ίδιο είχε συμβεί. Η ασφαλιστική μου έδινε για το αμάξι 1.300¤, η ζημΝιά ξεπερνούσε τα 2.500¤, οπότε το στειλα για ανακύκλωση κ πήρα πενφέ - και έτσι σας γνώρισα..
    ...και καπως ετσι γεμισε και το σουτμποξ με γυμνες!!!

...γεια σου ρε Πανουλη!!!!

12. The Following 4 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

120ie87 (23-07-12), hades7 (23-07-12), katsaraios (23-07-12), Ptboul (23-07-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Εαν η ζημια του αυτοκινητου ξεπερνα το ποσο που δινει η ασφαλιστική για την επισκευη του... "Εχει βγει ολικη" που λεμε...

Οποτε παιρνεις τα χρηματα(σαφως ποτε δεν ειναι αρκετα αλλα ειναι κατι), τους δινεις το αμαξι(εδω εχω κενα. Δεν το χω κανει ποτε και δεν ξερω τι ακριβως ισχυει) και βγαινεις για ψωνια.

Θυμαμαι καποια στιγμη που ειχα σωβρακο ενα 214, η ασφαλιστικη δε δικαιολογουσε αντικατασταση πισω φτερων. Μου ελεγε επισκευη φτερων, η ασε το αμαξι παρε 3.000 (τοτε) και τελος. Μπορει να εφταιγε κ ο φαναρτζης που εβγαζε οτι ηθελε εναμιση χιλιαρικο για να παρει και να βαλει πανω το καθε φτερο(κ εννοειτε οτι ηθελε κ αλλα οπως πισω προφυλακτηρας, πισω τραβερσα, πισω καπο κλπ. Χρυσο θα εβγαινε το ροβερακι). Αλλα πρεπει να ηταν τοσο και η μεγιστη ταριφα των ασφαλιστικων(τωρα καπως την εχουν δει ολοι και δουλευουν με την μεγιστη ταριφα οταν πληρωνει ασφαλεια. Απο τον μαστρο Μητσο μεχρι την αντιπροσωπεια. Γι αυτο οταν πληρωνει ασφαλεια καλο ειναι το αμαξι να πηγαινει αντιπροσωπεια).
    Τελικα επισκευασα τα φτερα. Χιλιες φορες να τα μην το ειχα κανει.
    Αλλη ιστορια ομως αυτο...

14. The Following User Says Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

Ptboul (23-07-12)

Περιοχή
    N.Faliro
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το αυτοκινητο το εχει αναλαβει ο θειος μου-φανοποιος και εμπειρογνωμονας στην εθνικη- και θα το φτιαξει οπως ηταν χωρις εγω να πληρωσω. Επρεπε εξ'αρχης να το παω στο θειο το αμαξι αφου επεσα σ'ενα βλακα φανοποιο στη γειτονια μου....Τωρα μιλαει ο θειος. Το αυτοκινητο σκεφτομαι να το κρατησω.

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sasabmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το αυτοκινητο το εχει αναλαβει ο θειος μου-φανοποιος και εμπειρογνωμονας στην εθνικη- και θα το φτιαξει οπως ηταν χωρις εγω να πληρωσω. Επρεπε εξ'αρχης να το παω στο θειο το αμαξι αφου επεσα σ'ενα βλακα φανοποιο στη γειτονια μου....Τωρα μιλαει ο θειος. Το αυτοκινητο σκεφτομαι να το κρατησω.
    Δεν καταλαβαινω γιατι εξαρχης δεν το πηγες εκει......

Ειναι μονο λαμαρινοδουλεια η εχει παρει και μηχανικα μερη?
    Ποιο μοτερ εχεις Σασα?

Σελίδα 8 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP