Αρχικό μήνυμα απο
sasabmw
Aκουστε πως εχουν τα πραγματα να καταλαβετε και να ξερετε αν σας συμβει κατι, ο μη γενοιτο φυσικα, γιατι κι εγω δεν ηξερα και με το τροχαιο τα εμαθα.
Οταν λοιπον τρακαρεις πας το αμαξι σε ενα φανοποιειο για να προχωρησει η διαδικασια. Μιλας με την ασφαλιστικη για ραντεβου με τον εμπειρογνωμονα(τρομαρα του). Στην περιπτωση μου υποτιθεται οτι εγινε φιλικη και μ' αποζημιωνει η ασφαλεια μου. Ο εμπειρογνωμονας εβγαλε ενα ποσο και ΑΣΧΕΤΑ αν συμφωνει ο φανοποιος με το ποσο, το ποσο ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ. Ο φανοποιος ισχυριζεται οτι το ποσο αυτο δεν φτανει ουτε για τα ανταλλακτικα αλλα ο εμπειρ. κρινει οτι το ποσο ειναι αρκετο για να επισκευαστει ή να αποζημιωθει το αυτοκινητο. Οταν φυγει ο εμπειρ. συντασεται ενα αιτημα και στελνεται στην ασφαλεια του υπαιτιου για να εγκριθει το κονδυλι. Μπορει δηλαδη και να μην εγκριθει!!!
Η διαδικασια αυτη παιρνει κανενα 20ημερο. Σε τηλ. επικοινωνια που ειχα με την κοπελα στις αποζημιωσεις οταν της ειπα οτι τα χρηματα ειναι λιγα, μου Βαπαντησε πως η ασφαλεια συνυπολογιζει οτι σε περιπτωση ολικης σου δινει καποια χρηματα και τα υπολοιπα τα συμπληρωνεις με την πωληση του αυτοκινητου ως ανταλλακτικα!!! Το αυτοκινητο ομως για να πουληθει ως
ανταλλακτικα πρεπει να γινει μεταβιβαση, να φυγει δηλαδη απο πανω μου, μα κανενας παλιατζης δεν το παιρνει στ'ονομα του. Η ασφαλεια ομως για να αποζημιωσει απαιτει χαρτι καταστροφης(ανακυκλωσης) ή πωληση.. Ειμαστε σε διαδικασια πιεσης και απειλων για προσφυγη στα δικαστηρια αν δεν ανεβει το
ποσο για επισκευη πια. Το αυτοκινητο θα επισκευαστει και μαλλον θα πουληθει....