Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 60

Θέμα: ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΡΥΛΟΥ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ ΣΕ Ε46

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Ν. Φάληρο
    Rides
    1

Προεπιλογή

A, και κατι αλλο...βλεπω στις φωτο σου οτι εχεις βγαλει και τις 2 βασεις του γρυλου μαζι με το μοτερ. Τελικα θα πρεπει να ξεμονταριστει και η βαση του γρυλου με τις 3 βιδες που στηριζεται το μοτερ ή οχι ? Για ριξε μου τα φωτα σοουυυυυ !!!

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο demakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιώργο, ακολούθησα τις οδηγιες σου και έφτασα μεχρι ενός σημείου που και εκει κολλησα.
    Δουλευω στην πορτα του οδηγου, εκει πρεπει να βγαλω το αριστερο κομματι του γρύλου, γιατι στο δεξιο κομματι ειναι το μοτερ που στηριζεται σε 3 βιδες και δεν χρειαζεται να τις ξεβιδωσουμε, ετσι δεν ειναι ?
    Καπου στις οδηγιες σου γραφεις οτι πρεπει να εχει κατεβει το τζαμι στα 3/4 για να μπορεσω να ξεμονταρω την πανω ακρη του γρυλου ? Εγω που το εχω τερμα πανω το τζαμι τωρα, θα πρεπει να κουμπωσω την φισα του μοτερ και να το κατεβασω μεχρι τα 3/4 ?
    Αντε και το κατεβαζω, που θα δυσκολευτει πολυ να κατεβει...ερχεται η βαση που στηριζεται το τζαμι, σε σημειο εμφανες και προσβασιμο για να ξεβιδωσουμε τις βιδες ?
    Ναι θα το φυσαρεις ετσι οπως ειναι και θα το κατεβασεις κανονικα ,να εχεις συνδεσει και αεροσακο αν τον εχεις ξεφισαρει.
    Σε καποιο σημειο θα δεις κατεβαζοντας σιγα το τζαμι οτι "αποκαλυπτεται" η εσωτερικη βιδα πανω στο ενα μπρατσο.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο demakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    A, και κατι αλλο...βλεπω στις φωτο σου οτι εχεις βγαλει και τις 2 βασεις του γρυλου μαζι με το μοτερ. Τελικα θα πρεπει να ξεμονταριστει και η βαση του γρυλου με τις 3 βιδες που στηριζεται το μοτερ ή οχι ? Για ριξε μου τα φωτα σοουυυυυ !!!
    ναι θα τον βγαλεις κανονικα ολο για να μπορεσεις να αλλαξεις τα πλαστικα στο κατω μερος του οδηγου.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

3. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

BILL007 (23-07-12), demakos (23-07-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP