Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 16

Θέμα: Kia Quoris

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiannisRob Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αντικειμενικά μιλώντας, δεν ξέρω κατά πόσο ξεβάφουν τα δέρματα της BMW, μιας και δεν έχω ούτε bmw, ούτε δερμάτινο σαλόνι.

Θυμάμαι όμως χαρακτηριστικά το long-term Hyundai Equus που είχαν πέρισυ στο Autoblog.com και γκρινιάζανε συνεχώς για τα καθίσματα, για τα δέρματα που γινόντουσαν μπλε συνεχώς απ' τα τζιν, και από αρκετά πλαστικά του εσωτερικού που είτε έτριζαν, είτε απλά διαλυόντουσαν όπως πχ διάφοροι διακόπτες.

Η παραπάνω πρόταση μου, λοιπόν, είχε καθαρά χαρακτήρα σύγκρισης, και δεν αναφερόταν στην "απόλυτη ποιότητα" κάποιας από τις μάρκες στις οποίες αναφέρθηκα.

Εγώ θυμάμαι Γιάννη σε αγγλικό περιοδικό που είχαν το Santa Fe για long-term test 100Κ+ χλμ και είχαν πάθει πλάκα με την αξιοπιστία του. Κανένα τριγμός μέσα, κανένα μηχανικό απρόοπτο.

Αλλά και η ΚΙΑ δε δίνει τυχαία 7 χρόνια εγγύηση (όχι μόνο στην Ελλάδα).

Όσο για τα ξεβάμματα των τζιν, χαχαχα, ποιος σκέφτηκε τέτοια μπούρδα ? Όπως ξεβάφουν στο πλυντήριο, έτσι θα ξεβάψουν και σε όποιο κάθισμα καθίσουμε κι ας είναι και Bentley. Πελάτης μου όμως με Μ6, αναγκάστηκε ν αλλάξει ολόκληρο το κάτω κομμάτι της πλάτης διότι ξέβαψε εκείνο και όχι κάποιο ρούχο πάνω του. Επίσης τα πλαστικά της bmw / audi / vw είναι γνωστό ότι μαδάνε με το καιρό και αυτό δε συνάδει με τη ποιότητα κατασκευής που θέλουν να προβάλλονται αυτές οι εταιρείες.

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ θυμάμαι Γιάννη σε αγγλικό περιοδικό που είχαν το Santa Fe για long-term test 100Κ+ χλμ και είχαν πάθει πλάκα με την αξιοπιστία του. Κανένα τριγμός μέσα, κανένα μηχανικό απρόοπτο.

Αλλά και η ΚΙΑ δε δίνει τυχαία 7 χρόνια εγγύηση (όχι μόνο στην Ελλάδα).

Όσο για τα ξεβάμματα των τζιν, χαχαχα, ποιος σκέφτηκε τέτοια μπούρδα ? Όπως ξεβάφουν στο πλυντήριο, έτσι θα ξεβάψουν και σε όποιο κάθισμα καθίσουμε κι ας είναι και Bentley. Πελάτης μου όμως με Μ6, αναγκάστηκε ν αλλάξει ολόκληρο το κάτω κομμάτι της πλάτης διότι ξέβαψε εκείνο και όχι κάποιο ρούχο πάνω του. Επίσης τα πλαστικά της bmw / audi / vw είναι γνωστό ότι μαδάνε με το καιρό και αυτό δε συνάδει με τη ποιότητα κατασκευής που θέλουν να προβάλλονται αυτές οι εταιρείες.
    Πάντως, όντως, αυτό με την αξιοπιστία είναι γεγονός! Με εξαίρεση ένα φίλο που βλέπει το Hyundai του σαν εχθρό, όλοι οι άλλοι φίλοι και γνωστοί, κάτοχοι Hyundai/Kia έχουν να το λένε αυτό με την αξιοπιστία. Μόνο φίλτρα, λάδια και μπουζί ζητάνε τα ρημάδια!

Αυτό που είπες τώρα για τα δέρματα μου κάνει κάπως εντύπωση. Δεν περίμενα τα δέρματα να ξεβάφουν σε τόσο ακριβά αυτοκίνητα!

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiannisRob Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν περίμενα τα δέρματα να ξεβάφουν σε τόσο ακριβά αυτοκίνητα!

Oh yes !!

Ένα έχω να πω : Προσοχή στις ζώνες των παντελονιών που τρίβονται στο κάτω μέρος της πλάτης του καθίσματος. Θα ξεβάψει το κάθισμα και όχι η ζώνη.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP