κ@λοπαιδο είναι αλλα τι να κάνω αφου μόνο εκεί εχω βρει καλή για μένα ευκαιρία ...
δεν παίρνω 500 , θα με ξεσπιτώσει γτ θα γραφω πλα χλμ καθε μερα
είμαι ψηλος και με κουράζουν πολυ τα παπια , ενα έπαιρνα θα αγόραζα μόνο ΗΟΝDΑ
κ@λοπαιδο είναι αλλα τι να κάνω αφου μόνο εκεί εχω βρει καλή για μένα ευκαιρία ...
δεν παίρνω 500 , θα με ξεσπιτώσει γτ θα γραφω πλα χλμ καθε μερα
είμαι ψηλος και με κουράζουν πολυ τα παπια , ενα έπαιρνα θα αγόραζα μόνο ΗΟΝDΑ
Ptboul (06-08-12)
Πουλάει ένας γνωστός ένα KAWASAKI ER-6N 2700 euro. Aν σε ενδιαφέρει β'αλε φωνή να σου δώσω τηλέφωνα...
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
με αυτα τα χρηματα εχεις παρα πολλες επιλογες..το ποιο σημαντικο ειναι για τη χρηση το 8ες το μηχανακι αφου πλεον οι τιμες κ στις μηχανες εχουν ξευτιλιστει..κ γω ημουν προσανατολισμενος σε x max η καποιο On-Off τυπου KLE - V STROM VERSUS αφου ολα αυτα κυμαινονται απο 3000-4000 ε , αλλα βρηκα 1 καλη ευκαρια με 1 Bmw f 650 κ συμβιωνω μαζι του πλεον..εγω το θελα για μικτη χρηση κ διαδρομες οπως κηφισια- πειραια, κεντρο , κανα ταξιδακι 3 βαλιτσο,.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ.
Ελα Φανη εδω εισαι
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=1616
Η τιμη ειναι στα μετρα σου,αν σε ενδιαφερει μιλα μου...
για δες εδω κατι
(ειναι λιγο πανω απο τον προϋπολογισμο σου βεβαια)
https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2639635/
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Ptboul (23-07-12)
μιχακη ευχαριστη για την απολύτως εύστοχη τοποθέτηση σου
να σημειωσω για όσους τύχει και διαβάσουν το θέμα μου να
οτι ταβάνι στα κυβικά ειναι τα 500 κ.εκ.
καλοο , απο καταναλωση τι λεει για πες αυτονομια με ενα γεμισμα
ποσα χλμ εχει, ανεβασε και καμια αλλη φοτο
εσυ τωρα αυτο το κανεις επιτειδες ...
ξερεις οτι μου αρεσουν οι παλιες μηχανες και ξερεις οτι εχω ξεκινησει ανακατασκευη μια px150 και θες να με τσιγκλασ...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fan1s_e21 : 21-07-12 στις 19:59
Ptboul (23-07-12)
Φανη με 20 ευρω κανει περιπου 230χλμ.
Για την κατασταση του,μπορει να το χεις πετυχει στα Χανια,ειναι αριστο.Μπορεις να το δεις αν ενδιαφερεσαι πραγματικα.
Για πες για τη ΡΧ.Μονος σου την φτιαχνεις?Σε τι σταδιο βρισκεσαι?
για το Nexus θα το σκεφτώ
νταξ στο Px εχω πολύ ψωμλι ακόμα
το βρήκα ετσι
δεν έχει πολλά σάπια και το μόνο που τυ έχω κάνει είναι να του έχω λύσει κάποια μέρη του , δυστυχώς δεν έχω πολύ διαθέσιμο χρόνο
τέσπα θα μιλήσω σε άλλο τόπικ για το ΡΧ
εχω πολλα θέματα όπως μαλλον λεχουν κολλήσει οι σιαγόνες γτ αν και στη νεκρά ειναι κολλημένοι οι τροχοί