τωρα μιλαμε σωστα!
αν λοιπον ισχυαν τα παραπανω θα του ριμαζα τα γονατα,να μην μπορει να ξανακατουρησει ορθιος ποτε στη ζωη του!
οσον αφορα τον παππου,νομιζω πως το διασκεδαζε!!!!αλλωστε αν το σκεφτεις και λιγο,ο παππους ειχε πιο λιγα να χασει(κανα 5αρι χρονια τον κοβω)η πιτσιρικαδες ολη τους της ζωη!
και κατι τελευταιο,που αφορα τους φιλελευθερους της παρεας,δεν θα ηθελα ποτε μα ποτε,να αντικρισω την εικονα που ειδε εκεινο το βραδυ ο νεαρος στο σπιτι του μεσα(καπου στη αθηνα που γινε τωρα τελευεταια),την μανα μου,η'καποιο αλλο μελος της οικογενειας μου φιμωμενο κτλ κτλ......σκεφτειτε το λιγο....δεν σας πιανει μια ταραχη????ενα ριγος????
Τελος,οπλο ΔΕΝ εχω,εν γνωση μου(ανετα βρισκεις,η'βγαζεις μια κυνηγετικη αδεια και αγοραζεις ενα σουπερμπουζε!!!!)Εχω ομως τον νου μου και το χω σκεφτει!Ειναι σαν να λεμε μου γλυστρησε το αμαξι στα 150,δεν θα προσπαθησεις να το σωσεις????η θα το αφησεις να φυγει για να σε σωσουν οι αεροκουρτινες??????Εγω λοιπον θα προσπαθησω,τουλαχιστον ,να το σωσω,τουτεστην με τα χερια μου,το κουταλακι του γλυκου,την μασια της σομπας.....δεν ξερω ΤΙ αλλα οποιος με απειλησει την ζωη μου και τον δικων μου.....την εφαγε.