Γιατί ένας πλεονασματικός προϋπολογισμός μπορεί να αποτελεί πρόβλημα;;
Γιατί ένας πλεονασματικός προϋπολογισμός μπορεί να αποτελεί πρόβλημα;;
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Panos 316T (25-07-12)
To ποιος παραπληροφορει εδω και, το ποιος τελει σε υπηρεσια κομματικου εκπροσωπου ειναι γνωστο φιλτατε αρη.
ειναι φαινεται ιδεολογικο σας χαρακτηριστικο να παραπληροφοειτε και να διαστρευλωνετε την αληθεια. αρχης γενομενης απο τον αρχηγο σας μεγα ψευτη και πολιτικο απατεωνα τσιμπλα.
εγω δεν μιλησα πουθενα υπερ του τρελαντωνη (οπως τον χαρακτηριζεις), ή μαλλον μιλησα και η κριτικη μου ηταν αρνητικη.
αυτη ειναι και η διαφορα μας.
εγω δεν υπηρξα ποτε ουτε κομματικος νεολαιος, ουτε παρατρεχαμενος, ουτε πελατης κανενος, οποτε εχω την εξωθεν καλη μαρτυρια η αποψη μου να εχει καποια στοιχεια αντικειμενικοτητας (οσα μπορει να εχει τελος παντων), καθως ουτε ανηκα, ουτε ανηκω, ουτε θα ανηκω πουθενα.
ουτε και υπηρξα φερέφωνο κανενος χωρου.
το οτι σε ενοχλουν μονο τα ψεματα και οι πρακτικες της μιας πολιτικης πλευρας, ενω κωφευεις και αποφευγεις να μιλησεις για τα ιδια ή και περισσοτερα της αλλης, δειχνει οτι οι κομματικες παρωπιδες με τις οποιες σε εφοδιασε το ελληνικο εκπαιδευτικο συστημα, σε καθιστουν αναξιοπιστο συνομιλητη περι τετοιων ζητηματων.
διοτι η ολη σου οπτικη ειναι δυστυχως αιχματωτισμενη σε στερεοτυπα και εμμονες συγκεκριμενου πολιτικου (και κομματικου) χωρου, πραγμα που δεν σου επιτρεπει να δεις ποια ειναι η πραγματικοτητα.
και οταν δεν μπορεις να δεις την πραγματικοτητα, δεν υπαρχει αλλος τροπος να επιχειρηματολογησεις εκτος του ξυλινου λογου και λοιπης ασυναρτησιολογιας του κκε εσωτερικου (που αλλαξε ονομα και εγινε συνασπισμος, μετα συριζα, αυριο κατι αλλο, η ουσια ομως της παρωχημενης ιδεολογιας του δεν αλλαξε στο ελαχιστο).
αντε λοιπον "καλα κρασια" και απο μενα, με τις υγειες σας...
το αναφερει στο αθρο ποιο ειναι το "προβλημα"...
Σασα γραφεις και στο bourdela.com, γιατι ελλεηνες και ελλεηνιδες ειναι κλεμμενο φουλ, καρφωνεσαι ασχημα....![]()
S8N (20-07-12)
ακριβώς αυτό θα γίνει...και δυστηχώς επειδή ο κόσμος δεν έχει μυαλό, θα καταλάβει τι παίζει, όταν η ζημιά που θα έχει γίνει θα είναι πολύ μεγάλη.
αληταράδες ρε...πάνε και ξεσηκώνουν τον αμόρφωτο κόσμο, και του καταστρέφουν την ζωή για λίγα ψηφαλάκια, μπας και μπούνε στην καρέκλα και αρπάξουν κάνα κομμάτι παραπάνω απ'αυτά που τρώνε μέχρι τώρα.
σκέψου τι ζημιά έχει υποστεί το εργοστάσιο, που εννέα μήνες είναι κλειστό.
σκέψου τι τζίρος χάθηκε, ενώ έξοδα και παραγγελείες έτρεχαν τόσο καιρό.
σκέψου πόσοι πελατες του εξωτερικού στράφηκαν σε άλλα εργοστάσια επειδή δεν μπορούν να ασχολούνται με την ελληνική ανευθυνότητα.
προσωπικά επειδή έχω εργοστάσιο, στην σκέψη και μόνο ότι θα μπορούσε να μείνει κλειστό για 9 μήνες, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα μπορούσε να ξαναμπεί σε τροχιά παραγωγής, ψάχνοντας αρχικά να ξαναφέρω δουλειά.
κανονικά απο την πρώτη εβδομάδα θα έπρεπε να είχε πάει η αστυνομία, και να τους έχει σπάσει τα κοκκαλα χωρίς καμμία λύπηση.
μακάρι να πάρει μπρος το εργοστάσιο, γιατί πολλές οικογένειες κρέμονται απο εκεί μέσα.
ελπίζω τα τσογλάνια που έκαναν όλη την ιστορία, να κυνηγηθούν ποινικά και να βγούν διαταγές πληρωμής στις περιουσίες τους, ως αποζημίωση για τις ζημιές που έχει υποστεί το εργοστάσιο εδώ και εννέα μήνες.
στον δρόμο να τους αφήσουν τους αλήτες.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 20-07-12 στις 19:11
sympether with chiefτης
_________________________________________________
///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS