Σελίδα 63 από 104 ΠρώτηΠρώτη ... 1353616263646573 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 621 έως 630 από 1040

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...8 2012 M.E. II

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    κι ομως ειναι αρη, ακομα και απο τη γιουρομπανκ.
    δοκιμασε να ανοιξεις λογαριασμο στην εταιρια σου και μετα να πας να παρεις λ7 που εχεις μεσα απο αλλο υποκαταστημα...
    χαχαχαχχαχα ζωα...

η υπαλληλος δεν ειναι η ιδια σπαρο, δεν ταιριαζει η περιγραφη...
    αυτη που ξερω εγω μοιαζει με φαλαινα οχι με φωκια...

Τα στοιχεία των εταιριών τηρούνται τοπικά και έτσι δεν εχουν γνωρίζουν ποιος δεσμεύει την εταιρεία.
    (θα μπορούσαν να έχουν φυσικά μια online βάση αλλά δεν έχουν)
    Ο κανονισμός τους λέει οτι πρέπει να στείλουν την συναλλαγή στο Κατάστημα που ανήκει ο λογαριασμός και να πάρουν έγκριση.
    Αλλά επειδή δεν εχουν ούτε εσωτερική επαφή (εκτός απο το fax) πρέπει να κάνουν τη συναλλαγή, να στείλουν με φαξ το παραστατικό στο άλλο κατάστημα να πάρουν πίσω το φαξ με το οκ (η αν δεν είναι οκ να αντιλογίσουν την συναλλαγή) και μετά να σου δώσουν τα χρήματα.
    Οπως καταλαβαίνεις η διαδικασία είναι μεγάλη και τρως στη μάπα ένα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ για να τελειώνουμε.

Είναι κρίμα πάντως, γιατί ειναι μια τράπεζα που παλιά την εκτιμούσα πάρα πολύ.

2. The Following 4 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Eleni (16-07-12), Monsta (17-07-12), Panos 316T (17-07-12), Ptboul (17-07-12)

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    τι? ειναι μαλωμενα μεταξυ τους τα υποκαταστηματα???
    Όχι Άρη. Είναι όλα όμως μολυσμένα με θανατηφόρα δόση ραδιενέργειας. Να σου δώσω ένα παράδειγμα.

Σε ένα από τους λογαριασμούς που εξυπηρετεί την οικογενειακή μας επιχείρηση, φαίνονται δύο ονόματα. Το δικό μου και της μητέρας μου. Πάω λοιπόν με το βιβλιάριο σε ένα υποκατάστημα της Eurobank με σκοπό να κάνω μια ανάληψη.

Δίνω λοιπόν το βιβλιάριο στον υπάλληλο, λέγοντας του "Καλημέρα σας, θα ήθελα να κάνω μια ανάληψη".

Χωρίς να με κοιτάξει παίρνει το βιβλιάριο, το ανοίγει, το διαβάζει και ρωτάει: "Μάλιστα. Η κυρία Κωνσταντάκη λοιπόν?"

Θέλοντας να πιστεύω ότι η φωνή μου είναι αντρική και αυτός είναι κουφός, του απάντησα με ηρεμία: "Σας φαίνομαι για την κυρία Κωνσταντάκη, κύριε?"

Μετά την απαραίτητη συγγνώμη, με ρωτάει το ποσό της ανάληψης. Του απαντάω ότι θέλω να σηκώσω 12000¤. Κοντοστέκεται και ξαναρωτάει αν είμαι σίγουρος. Του λέω "Βεβαίως. Έχω έρθει και προετοιμασμένος. Έχω φέρει και σακούλες" δείχνοντας του τις πλαστικές σακούλες που κράταγα, μία από το φούρνο, μία από το σουπερμάρκετ και μία απ' το μανάβη.

Αφού θεώρησε απόλυτα φυσιολογικό το να βάλει κάποιος 12 χιλιάρικα σε πλαστικές σακούλες μαζί με μία φραντζόλα ψωμί, μια ζαμπονοτυρόπιτα, ένα κουτί δημητριακά, υλικά για τοστ, χυμό πορτοκάλι, πιπεριές, ντομάτες, δύο αγγούρια, 5-6 κρεμμύδια και λίγη ρύγανη, άρχισε να μετράει τα χρήματα που είχε στο ταμείο.

Φυσικά άρχισε από τα χαρτονομίσματα των 5¤, μετά των 10¤ και μετά τον 20¤. Κάποια στιγμή τον διέκοψα λέγοντας του ότι δεν θα μπορέσω να τα κουβαλήσω με τα πόδια και να μου τα μετρήσει σε χαρτονομίσματα μεγαλύτερης αξίας. Μου είπε ότι δεν μπορεί γιατί δεν έχει. Του λέω να συνεχίσει να μετράει και ότι θα περάσω σε καμιά ώρα με το αυτοκίνητο, και να έχουν έτοιμα τα κιβώτια. Η πρώτη ειρωνία μου που έπιασε ο Αϊνσταϊν, ήταν όταν τον ρώτησα, αν τους μεταφορείς θα πρέπει να τους βρω εγώ ή θα τους φέρει η τράπεζα.

Αφού με ρώτησε αν τον δουλεύω και του απάντησα ότι αυτός άρχισε, τον ενημέρωσα ότι τα χρήματα θα τα σηκώσω δεν 'πα να χτυπάει τον κώλο του κάτω. Τελικά περίμενα κανά 40λεπτο ακόμα μέχρι να έρθει ο διευθυντής του υποκαταστήματος από εκεί που έπινε καφέ, αφού πρώτα πήγε λαϊκή για τη γυναίκα του (ήρθε με σακούλες!) και να του ζητήσω να σοβαρευτούν...

Αυτά από Eurobank. Πρέπει να έχω κάτι και σε Εθνικη. Θες?

4. The Following 5 Users Say Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

aristent (17-07-12), bill_m3 (17-07-12), Leonidas_E39 (18-07-12), Panos 316T (17-07-12), Ptboul (18-07-12)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiannisRob Εμφάνιση μηνυμάτων
    περίμενα κανά 40λεπτο ακόμα μέχρι να έρθει ο διευθυντής του υποκαταστήματος από εκεί που έπινε καφέ, αφού πρώτα πήγε λαϊκή για τη γυναίκα του (ήρθε με σακούλες!) και να του ζητήσω να σοβαρευτούν...
    στα Χανια ησουνα ?
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πάτρα, φίλε μου.

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiannisRob Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάτρα, φίλε μου.

το καταλαβα, δε με πιανεις

γενικο το φαινομενο λοιπον. (με τους υπαλληλους)
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αμα πας το βραδυ, ουτε την πορτα δε σου ανοιγουνε
    Καλά πιστεύεις ότι πήγε ο Γιάννης πριν τις 12.00 ;;;;;

9. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

nikos1400 (16-07-12)

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά πιστεύεις ότι πήγε ο Γιάννης πριν τις 12.00 ;;;;;
    Γιατί ρε καραγκιόζη να μην πήγα? Από τις 7.30 σηκώθηκα σήμερα. Δε λέω, άθλος ήταν και δεν πρόκειται να επαναληφθεί άμεσα!

11. The Following User Says Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

Ptboul (18-07-12)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    κι ομως ειναι αρη, ακομα και απο τη γιουρομπανκ.
    δοκιμασε να ανοιξεις λογαριασμο στην εταιρια σου και μετα να πας να παρεις λ7 που εχεις μεσα απο αλλο υποκαταστημα...
    χαχαχαχχαχα ζωα...

η υπαλληλος δεν ειναι η ιδια σπαρο, δεν ταιριαζει η περιγραφη...
    αυτη που ξερω εγω μοιαζει με φαλαινα οχι με φωκια...
    εχει και μουστακι...
    Άσε αυτό είναι τραγικό! Και εγώ μετά από τόσα χρόνια το έμαθα πριν μια δυο βδομάδες. Το υποκατάστημα που πήγαινα έκλεισε και δεν πήγα εκει που μεταφέρθηκε , προτίμησα άλλο που βόλευε την διαδρομή μου.
    Κόβω λοιπόν μια τραπεζική επιταγή για ΔΟΥ και μετά ζητάω να κάνω ανάληψη!
    Και μου λέει ότι δεν μπορώ από εκεί , αλλά μόνο από το κατάστημα που άνοιξα τον λογαριασμό.

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τα παραδείγματα από Alpha δεν είναι τυχαία. Έχω τις χειρότερες εμπειρίες από το κατάστημα απέναντι από το Υγεία, όπου πάω κάθε μήνα για εξυπηρέτηση τρίτου. Όσο για το 'υφάκι', πρέπει να τους εκπαιδεύουν έτσι, δεν εξηγείται αλλιώς.

14. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Ptboul (18-07-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Μόλις γύρισα από τετραήμερη εκδρομή στην εξοχή!!!!

Χασισοφυτεία... επιπέδου Κολομβίας!

Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012, 08:19

Απλώνεται σε μήκος 40 στρεμμάτων

Η μεγαλύτερη χασισοφυτεία που έχει βρεθεί σε ελληνικό έδαφος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, σε συνεργασία με όλες τις υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας.

Πρόκειται για χασισοφυτεία που απλώνεται σε μήκος 40 στρεμμάτων στην περιοχή Σοφάδων Καρδίτσας, στα όρια με τον νομό Ευρυτανίας.

Πρόκειται για ένα ολόκληρο δάσος, όπως λένε οι αστυνομικοί, που απλώνεται σε μία τεράστια βουνοπλαγιά, όπου καλλιεργούντο τα χασισόδεντρα με ειδικά συστήματα άρδευσης και λίπανσης, ενώ υπήρχαν στον εσωτερικό χώρο αποθήκες με λιπάσματα και εργαλεία για τη συντήρηση της χασισοφυτείας αλλά και χώροι για τη διαμονή για αρκετές μέρες των χασισοκαλλιεργητών.

Αυτή τη στιγμή πάνω από 300 αστυνομικοί έχουν περικυκλώσει τη χασισοφυτεία και επιδίδονται στο ξερίζωμα των δέντρων.

Το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Λάρισας συνέλαβε μέχρις στιγμής δύο άτομα που έχουν σχέση με την υπόθεση, ενώ αναζητούνται τουλάχιστον δέκα άτομα που συμμετείχαν στην καλλιέργεια και το εμπόριο.
    Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος

16. The Following 16 Users Say Thank You to strof For This Useful Post:

aristent (17-07-12), bill_m3 (18-07-12), Eleni (17-07-12), hades7 (17-07-12), katsaraios (18-07-12), Kostas_1 (17-07-12), Monsta (17-07-12), nikos1400 (17-07-12), Panos 316T (18-07-12), PANOS-E60 (17-07-12), Ptboul (18-07-12), Samaro (17-07-12), spar@ (17-07-12), Stamatis (17-07-12), Stathis (17-07-12), Thomelef (17-07-12)

Σελίδα 63 από 104 ΠρώτηΠρώτη ... 1353616263646573 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP