Σελίδα 61 από 104 ΠρώτηΠρώτη ... 1151596061626371 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 601 έως 610 από 1040

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...8 2012 M.E. II

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Τόπος: Υποκατάστημα γνώστης τράπεζας στην Πάτρα
    Ώρα: 9.10 σήμερα το πρωί

Γεγονότα: Αφού με τα χίλια ζόρια σήμερα κατάφερα να σηκωθώ πρωί, αποφάσισα να κάνω τις δουλειές μου στην τράπεζα. Επέλεξα ένα υποκατάστημα της ***** λίγο έξω από το κέντρο, ελπίζοντας ότι με 39 βαθμούς στις 9 το πρωί, δεν θα υπήρχε ψυχή. Το συγκεκριμένο κατάστημα, μετά από μερικές ληστείες από τη συμμορία με τα καλάσνικοφ, τη συμμορία με τις μπερέτες, και τη συμμορία με τα πλαστικά πιστόλια απομίμηση φαρ ουέστ με κόκκινο καπάκι (μην βγάλουμε και κανένα μάτι), έβαλε μια από αυτές τις απίστευτα ηλίθιες διπλές πόρτες ασφαλείας.

Ανοίγω, λοιπόν, την πρώτη πόρτα και μπαίνω στο θάλαμο. Ακούγεται μια φωνή που λέει, παρακαλώ κοιτάξτε την κάμερα. Την κοιτάω. Μετά μου ζητάει διάφορες πόζες, προφίλ, ανφάς, με χαμόγελο, με θυμό, με μαγιό, με κουστούμι, και διάφορες τέτοιες αηδίες. Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες του λογισμικού να αναγνωρίσει το χωρίς έντονες γωνίες κακάσχημο πρόσωπο μου, αποφασίζει ότι ήθελε να βγάλω τα γυαλιά και να κοιτάξω την κάμερα. Μα άμα βγάλω τα γυαλιά πως στο διάολο θα βρω την κάμερα?

Bottom line, εγκλωβίστηκα στον θάλαμο. Φωνάζω κάτι ζώα εκεί μέσα, μου λένε να περιμένω να φωνάξουν τον τεχνικό. Τους λέω ότι αν περιμένω πάνω από 5 λεπτά στον φούρνο, θα ανάψω τσιγάρο και θα γίνει ο κατακλυσμός του Νώε στην τράπεζα. Τελικά ο διευθυντής πάτησε ένα κουμπί και βγήκα.

Στο ταμείο ήταν ένας απίστευτος τύπος, ο οποίος σφράγιζε κάτι χαρτιά με την ίδια μανία που ο Τσακ Νώρις μοιράζει τις περίφημες διπλές στριφογυριστές κλωτσιές του. Μιλάμε η σφραγίδα αντηχούσε σε όλη την τράπεζα. Ας θυμηθούμε σε αυτό το σημείο την εν λόγω κλωτσιά:

Τον αποφεύγω λοιπόν, όσο πιο ευγενικά μπορούσα, πριν αρπάξω καμιά ξόφαλτση, και πηγαίνω σε μία τύπισσα πίσω από ένα γραφείο. Η τύπισσα μελαχροινή, γύρω στα 40, με σωματότυπο, τέτοιο ώστε αν έκανε ηλιοθεραπεία δίπλα στη θάλασσα, θα μαζεύονταν 15 άτομα της Πράσινης Ειρήνης (στμ. Green Peace) να την πετάξουν πάλι στη θάλασσα (στμ. φάλαινα προς φώκια).

- Καλημέρα, της λέω.
    - Γκρρμμμ, βγήκε από το στόμα της.
    - Δεν έχετε πιει καφέ, της λέω.
    - Τι θες, ρωτάει, με ένα πολύ ευγενικό τόνο, λες και της σκότωσα τη μάνα.
    - Θα ήθελα να ανοίξω ένα λογαριασμό, της λέω πολύ ευγενικά, αφού δεν είχα χάσει ακόμα την υπομονή μου.
    - Δεν παίζει, φιλαράκι, μου λέει, με ένα τόνο μάγκικο, μη χέσω, η αλογομούρα.

Εκεί ήταν που μου γύρισε το μάτι, γιατί πάει στο διάλο ο ενικός, πάει στο διάολο το υφάκι, αλλά το "φιλαράκι" παρά ήταν. Οπότε με τον αγαπημένο μου ειρωνικό τόνο, που χρησιμοποιώ μόνο όταν ό άλλος έχει ξεπεράσει το στάδιο του "έλληνα φορολογούμενου" στην "κλίμακα του μαλάκα":

- Έλα μωρή παλιοσειρά, τι λες τώρα να πούμε, της λέω με την εν λόγω ειρωνία, ενώ ταυτόχρονα έβαλα τα πόδια μου στο γραφείο της.

Η τύπισσα πάγωσε. Με κοίταξε με το ίδιο ύφος τρόμου που κοιτάει ο ανηψιός μου τον περιπτερά της γειτονιάς κάθε φορά που του λέει ότι τελείωσε το παγωτό σοκολάτα. Εγώ την κοίταξα με το θριαμβευτικό και ειρωνικό ύφος που είχε ο ΓΑΠ όταν έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν.

- Τι κάνεις εκεί, μου λέει, παραμένωντας αποσβολλωμένη.

- Ή θα σοβαρευτείς να κάνουμε δουλειά, της λέω, ή θα μου παραγγείλεις καφέ να πούμε για τον ολυμπιακό.

Αφού λοιπόν συμμαζεύτηκε λίγο, γιατί μάλλον κατάλαβε τι μαλακία έκανε, συζητήσαμε τα περί ανοίγματος ενός νέου λογαριασμού, και μετά τσακωθήκαμε γιατί μου ζήταγε 300¤ αρχική κατάθεση, ενώ εγώ επέμενα ότι στην σελίδα της Alpha Bank στο ίντερνετ, διαφήμιζε την μηδενική αρχική κατάθεση.

Μετά από κάτι φωνές του τύπου "κοροϊδεύετε τον κοσμάκη" (εγώ), "είσαι είρωνας" (αυτή), "άλλαξε υφάκι μη σε πλακώσω στις γρήγορες" (εγώ) και "δεν ντρέπεσαι να μιλάς έτσι, νέο παιδί" (αυτή) επενέβη ο διευθυντής πριν προλάβω να της πω κάτι για τη μάνα της.

Συμπέρασμα: Παρότι υπερέβαλλα, λίγο όμως, στον τελευταίο τσακωμό με την εν λόγω υπάλληλο, η συμπεριφορά σχεδόν του συνόλου των υπαλλήλων του υποκαταστήματος της εν λόγω τράπεζας, ήταν επιεικώς απαρέδεκτη. Ακριβώς αντίθετη αντιμετώπιση είχα από την τράπεζα Κύπρου την οποία και επισκεύτηκα στη συνέχεια.

2. The Following 16 Users Say Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

aristent (16-07-12), bill_m3 (17-07-12), Eleni (16-07-12), fast-enough (18-07-12), ghost-rider (17-07-12), hades7 (16-07-12), katsaraios (16-07-12), Kostas_1 (16-07-12), Leonidas_E39 (18-07-12), mitsos_chania (17-07-12), Monsta (16-07-12), nikos1400 (16-07-12), Nino (16-07-12), Panos 316T (17-07-12), Stamatis (16-07-12), Stathis (16-07-12)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χιχιχι....

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

έχει χαζέψει ο κόσμος λέμε...πάς να ανοίξεις καινούριο λογαριασμό, και σου λέν δεν παίζει...
    τελικά το τζακ ντάνιελς σε λάθος μέρος παράγεται. εδώ τα πράγματα κυλάν ακόμα πιο αργά...
    μλκία κάνουνε. οι τύποι τόσα χρόνια!!!βέβαια θα μου πείς πρέπει πρώτα να γίνει ένα εργοστάσιο παραγωγής φελών, για να περνάνε την ώρα τους οι υπάλληλοι πετώντας τους στα βαρέλια.

πρώτη ύλη υπάρχει πάντως. 10 τόνους φελό έχουμε μέσα στην βουλή...η μονάδα επεξεργασίας λείπει να γίνει.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

5. The Following 4 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

bill_m3 (17-07-12), Leonidas_E39 (18-07-12), Nino (16-07-12), Panos 316T (17-07-12)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καλα είχαμε τέτοιο ταλέντο και έπαιζε τόσο καιρο ο Πιου μπράβο ρε Γιάννη
    αντε γεια...

7. The Following 4 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

bill_m3 (17-07-12), katsaraios (16-07-12), Panos 316T (17-07-12), Ptboul (17-07-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μου θυμησες το παρακατω ανεκδοτο:

Ενας πελάτης μπαίνει στην τράπεζα και κατευθύνεται στην ταμία:
    - Μωρή, της λέει, άνοιξέ μου έναν λογαριασμό!
    - Σας παρακαλώ πολύ, κύριε, πώς μιλάτε έτσι;
    - Ελα μωρή, που σου μιλάω εγώ. Ανοιξέ μου έναν λογαριασμό, σου είπα, και άσε τις φλυαρίες. Οπως γουστάρω θα σου μιλάω και σκασμό εσύ.
    - Μα κύριε, τι τρόπος είναι αυτός; Εγώ σας μιλάω ευγενικά και εσείς, χωρίς λόγο με βρίζετε!
    - Σκάσε ρε σου είπα.. Κάνε την δουλειά σου, μην σε πλακώσω εδώ μέσα, και κάνε την βγάζοντας τον σκασμό.
    Την φασαρία ακούει ο διευθυντής του καταστήματος και ενοχλημένος που κάποιος αναιδής πελάτης μιλάει τόσο άσχημα στην ευγενική υπάλληλο της τράπεζας, εξοργίζεται. Πλησιάζει στο σημείο της φασαρίας και λέει στον πελάτη:
    - Κύριε, τι συμβαίνει εδώ; Γιατί μιλάτε έτσι; Υπάρχει πρόβλημα; Είμαι ο διευθυντής του υποκαταστήματος.
    - Ε, ναι λοιπόν. Υπάρχει πρόβλημα. Εχω κερδίσει 1.5 δις στο ΛΟΤΤΟ και ήρθα να το καταθέσω.
    - Χμ, και σου κάνει νούμερα η παλιοβρώμα, ε;

9. The Following 3 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

A8hnaios (18-07-12), nikos1400 (16-07-12), Panos 316T (17-07-12)

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    έχει χαζέψει ο κόσμος λέμε...πάς να ανοίξεις καινούριο λογαριασμό, και σου λέν δεν παίζει...
    τελικά το τζακ ντάνιελς σε λάθος μέρος παράγεται. εδώ τα πράγματα κυλάν ακόμα πιο αργά...
    μλκία κάνουνε. οι τύποι τόσα χρόνια!!!βέβαια θα μου πείς πρέπει πρώτα να γίνει ένα εργοστάσιο παραγωγής φελών, για να περνάνε την ώρα τους οι υπάλληλοι πετώντας τους στα βαρέλια.

πρώτη ύλη υπάρχει πάντως. 10 τόνους φελό έχουμε μέσα στην βουλή...η μονάδα επεξεργασίας λείπει να γίνει.
    Και να φανταστείς Θωμά, ότι με το συγκεκριμένο λογαριασμό σκοπεύω να φέρνω συνάλλαγμα. Πληρώνομαι από κάποια ξένη εταιρία σε δολλάρια, οπότε άνοιξα το λογαριασμό για να εισπράτω αυτά τα χρήματα.

Πάντως πραγματικά και χωρίς καμία διάθεση διαφήμισης, στην Κύπρου είχα υποδειγματική εξυπηρέτηση. Ένας φιλικότατος κύριος μου έλυσε όλες μου τις απορίες περί του τραπεζικού συστήματος (έκατσα φαντάσου μία ώρα και δέκα λεπτά!), με ένα συνεχές χαμόγελο και κέρασε και καφέ! Έτσι γίνονται οι δουλειές!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλα είχαμε τέτοιο ταλέντο και έπαιζε τόσο καιρο ο Πιου μπράβο ρε Γιάννη
    Χα χα χα!

Και λογικά μεθαύριο το πρωί θα πάω εφορία. Φαντάζομαι ότι θα υπάρξει συνέχεια στο παραπάνω

11. The Following 7 Users Say Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

bill_m3 (17-07-12), Eleni (16-07-12), katsaraios (16-07-12), nikos1400 (16-07-12), Panos 316T (17-07-12), Ptboul (17-07-12), Thomelef (16-07-12)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στην Ελλάδα η σωστή & τυπικά ευγενική συμπεριφορά, το αυτονόητο δηλαδή, μας κάνει εντύπωση.

OOOOKEY είμαστε σε καλό δρόμο.

13. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Eleni (16-07-12)

Προεπιλογή

Οδηγίες για άνοιγμα λογαριασμού!

-Καλησπέρα σας θέλω να καταθέσω 100.000.
    -Παρακαλώ πού είναι το πρόβλημα; Περάστε στο ταμείο.
    -Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω λογαριασμό.
    (έχει πέσει ήδη στα γόνατα)
    -Αμεεεεεεσως!!!!!
    -ξέρετε θέλω να μου βάζει η γιαγιά μου από Αμερική λεφτά για την προίκα μου, μπορεί; τι προθεσμιακους έχουμε για πάνω απο 200κ ;
    (στα τέσσερα πλέον )

Έτσι γίνεται δουλειά. Θα τις έλεγες στο τέλος ότι πας να τα φέρεις τώρα σε
    Μισή ώρα

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiannisRob Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και να φανταστείς Θωμά, ότι με το συγκεκριμένο λογαριασμό σκοπεύω να φέρνω συνάλλαγμα. Πληρώνομαι από κάποια ξένη εταιρία σε δολλάρια, οπότε άνοιξα το λογαριασμό για να εισπράτω αυτά τα χρήματα.

Πάντως πραγματικά και χωρίς καμία διάθεση διαφήμισης, στην Κύπρου είχα υποδειγματική εξυπηρέτηση. Ένας φιλικότατος κύριος μου έλυσε όλες μου τις απορίες περί του τραπεζικού συστήματος (έκατσα φαντάσου μία ώρα και δέκα λεπτά!), με ένα συνεχές χαμόγελο και κέρασε και καφέ! Έτσι γίνονται οι δουλειές!

Χα χα χα!

Και λογικά μεθαύριο το πρωί θα πάω εφορία. Φαντάζομαι ότι θα υπάρξει συνέχεια στο παραπάνω
    Γιαννη να σου δωσω εναν λογαριασμο να βαζεις τα λεφτα σου? και θα τα βρουμε.....

16. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

Eleni (16-07-12)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οδηγίες για άνοιγμα λογαριασμού!

-Καλησπέρα σας θέλω να καταθέσω 100.000.
    -Παρακαλώ πού είναι το πρόβλημα; Περάστε στο ταμείο.
    -Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω λογαριασμό.
    (έχει πέσει ήδη στα γόνατα)
    -Αμεεεεεεσως!!!!!
    -ξέρετε θέλω να μου βάζει η γιαγιά μου από Αμερική λεφτά για την προίκα μου, μπορεί; τι προθεσμιακους έχουμε για πάνω απο 200κ ;
    (στα τέσσερα πλέον )

Έτσι γίνεται δουλειά. Θα τις έλεγες στο τέλος ότι πας να τα φέρεις τώρα σε
    Μισή ώρα
    αμα πας το βραδυ, ουτε την πορτα δε σου ανοιγουνε
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

18. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

Panos 316T (17-07-12)

Σελίδα 61 από 104 ΠρώτηΠρώτη ... 1151596061626371 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP