Σελίδα 60 από 104 ΠρώτηΠρώτη ... 1050585960616270 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 591 έως 600 από 1040

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...8 2012 M.E. II

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

φιλε μετα θα χεις κουταβια σκυλοσπαρακια... αν μπορεις να τα αντεξεις... του τραβαω και 2 μανικια...

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχάριστο διάλειμμα:

- Καλημέρα, βγάζετε πράσινες κάρτες κτηρίων? Μου το ζήτησαν από την εφορία για να το νοικιάσω.

- Εννοείτε πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης? Μα και βέβαια κυρία μου! Ήρθατε στον Ενεργειακό Επιθεωρητή Κλουζώ. Καθίστε. Να σας προσφέρω κάτι? Ένα αναψυκτικό? Χυμό βρύσης? Ένα Jack με πάγο? Είναι Blue Label 50 ετών... Αλλά μπροστά στα χρόνια σας, ακούγεται μάλλον μοντέρνο.

- Όχι, ευχαριστώ. Σ' αυτόν τον φάκελο έχω ό,τι έγγραφα υπάρχουν για το σπίτι. Δεν τον έχω ανοίξει από τότε που πέθανε ο σύζυγός μου. Ρίξτε του μια ματιά.

- Πέθανε ο κόμης Βλαντ? Μα αυτός δεν ήταν Nosferatu (απέθαντος)? Καλά, μιλάμε για τρομερό φάκελο. Από αιγυπτιακό πάπυρο είναι? Έχει ιερογλυφικά πάνω με Καρτούς και κάποιον που μοιάζει με τον Θεό Όσιρι. Κι αυτά τα συμβόλαια, γραμμένα στο χέρι με φτερό και κόκκινο μελάνι... Ή μήπως είναι αίμα? Α χα καλό, ε? Σεφερλή βλέπατε? Μισό λεπτό να σπάσω τη σφραγίδα με το βουλοκέρι. Ελπίζω να μην είναι καμιά από τις σφραγίδες της αποκάλυψης και γεμίσουμε ακρίδες! Α χα καλό, ε? Έχω ρέντα σήμερα.

- Μπορείτε να βιαστείτε σας παρακαλώ?

- Σας κυνηγά ο χάρος, εεε ο χρόνος ε? Λοιπόν, απ' ότι βλέπω είμαστε εντάξει. Θα πάω σημερα κιόλας. Είναι κάποιος εκεί να μου ανοίξει?

- Κάτι Πακιστανοί μένουν. Όλο και κάποιον θα βρείτε. Ξέρετε που είναι ο Κόκκινος Μύλος?

- Θα το βάλω στο GPS. Ελπίζω το 'Κόκκινος' να μην αναφέρεται σε αριστερές πεποιθήσεις γιατί θα πάω με καπιταλιστικό αυτοκίνητο. Α χα, καλό εεε?

- ... <μουγκαμάρα>

- Γεια σας, καλή ψυχή!

Ξεκινώ και μισή ώρα αργότερα είμαι στον προορισμό μου. Το σπίτι είναι καραπαράπηγμα μες στη μπίχλα, αυθαίρετο νομιμοποιημένο με τον Τριτσονόμο και χτισμένο απ' τα χεράκια του μακαρίτη με καραευτελή υλικά. Χτυπάω το κουδούνι αλλά δεν ακούγεται τίποτα. Κοιτάζω το ρολόι της ΔΕΗ και λείπει ο μετρητής. Ανοίγω την καγκελόπορτα και χτυπάω το τζαμάκι της πόρτας. Μου ανοίγει ο Πάκης 001:

- Καλησπέρα, είμαι μηχανικός και ήρθα εκ μέρους της σπιτονοικοκυράς σας για μια ενεργειακή επιθεώρηση.

- ... <κουνάει το κεφάλι πάνω-κάτω χαζογελώντας σα Βιετκόγκ>

- Ελληνικά μιλάτε?

- Όπως σας έλεγα, είμαι από την Υπηρεσία Λαθρομετανάστευσης και ήρθα να κάνω αναγνωριστική έφοδο πριν στείλω τους μπάτσους για επιχείρηση-σκούπα. Μπορώ να περάσω?

- Ωραία. 2 πόρτες κι ένα παράθυρο όλα κι όλα. Θέρμανση έχετε?

- Μαλακία είπα, ούτε σώματα υπάρχουν, ούτε θερμοστάτης, ούτε λέβητα βλέπω πουθενά, ούτε δεξαμενή, ούτε αντλίες θερμότητας, τίποτα. Ζεστό νερό χρήσης?

- Από θερμοσίφωνα?

- Από τη μαρμίτα του Οβελίξ με ξύλα από κάτω?

- Ούτε ζεστό νερό?

- Πόσα υπνοδωμάτια έχει το παλάτι τούτο?

- Γάμα το. Απ' ότι φαίνεται όλοι στο σαλόνι κοιμάστε. Πόσα άτομα διαμένουν στο υπερπολυτελές αυτό κατάλυμα?

- Ας μετρήσω sleeping bag: 1, 2, 3, .... 11. Καλά όρθιοι κοιμάστε, σαν τα άλογα? Α χα καλό, ε?

- Μπορώ να ανοίξω αυτή την πόρτα?

- Φοβερό λουτρό. Porcelanosa πλακάκι, Philippe Starck λεκάνη, jacuzzi... Μόνο που κάποιος δεν τράβηξε το καζανάκι και μυρίζει λίγο.

- Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία! Είσασταν ομιλητικότατος! Για να μιλάτε τόσο καλά τα Ελληνικά, πρέπει να μένετε δεκαετίες εδώ! Σας αρέσει η χώρα μας? Τι ψηφίσατε στις εκλογές? Πασοκ? Παρεπιπτόντως, έχετε δοκιμάσει κλεραζίλ για την ακμή?

- Τώρα που το βλέπω, παίζει να 'ναι και αφροδίσια. Φυλής? Κολωνού? Καλά μου φάνηκε γνωστή η φάτσα. Θα δώσω τους χαιρετισμούς σας στον κ. Μιχαλολιάκο! Άβε! Σάλβε! Τουντιλού.

Μπαίνω στο αυτοκίνητο και χτυπάει το κινητό. Είναι η γυναίκα μου.

- Τι κάνεις?

- Είμαι στον κόκκινο μύλο για δουλειά.

- Εσύ όλο βόλτες είσαι. Εμάς δε μας πας πουθενά.

- ... <κουνάω το κεφάλι πάνω-κάτω χαζογελώντας σα Βιετκόγκ>
    Aρη,οντως κερνας 50αρι ουϊσκι???

3. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

S8N (15-07-12)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aρη,οντως κερνας 50αρι ουϊσκι???
    Ναι, έχω μια φιάλη που μου είχαν φέρει δώρο κάποια Χριστούγεννα. Τον χειμώνα, όταν ερχεται κανείς νωρίς το βραδάκι, τους ρωτάω αν θέλουν ένα ποτηρι. Είτε το πιστεύεις όμως είτε όχι, οι περισσότεροι προτιμούν πορτο! Εγώ πάλι δεν πίνω καθόλου αλκοόλ. Τώρα το καλοκαίρι μου έρχονται όλοι για freddo. Αφού αγόρασα tassimo για να μην παιδευομαι...

5. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

aristent (15-07-12)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ναι, έχω μια φιάλη που μου είχαν φέρει δώρο κάποια Χριστούγεννα. Τον χειμώνα, όταν ερχεται κανείς νωρίς το βραδάκι, τους ρωτάω αν θέλουν ένα ποτηρι. Είτε το πιστεύεις όμως είτε όχι, οι περισσότεροι προτιμούν πορτο! Εγώ πάλι δεν πίνω καθόλου αλκοόλ. Τώρα το καλοκαίρι μου έρχονται όλοι για freddo. Αφού αγόρασα tassimo για να μην παιδευομαι...
    Φιλε παρε μαζι σου στην Φοινικουντα σε φλασκι 2 τζουρες να τα "πουμε"..
    Θα φερω και εγω το κατιτις μου

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

7. The Following 5 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

aristent (15-07-12), joseph (16-07-12), Nino (16-07-12), Ptboul (16-07-12), S8N (15-07-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πολυ λαρτζ o Τσοχατζοπουλος με την Σταματη που σου εφεραν τετοιο δωρο!!!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλε παρε μαζι σου στην Φοινικουντα σε φλασκι 2 τζουρες να τα "πουμε"..
    Θα φερω και εγω το κατιτις μου
    αμυγδαλα βρεγμενα με λιγο αλατι και αγγουρακι με ξυδι.....

9. The Following 2 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

katsaraios (15-07-12), S8N (16-07-12)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ξεπούλημα των πάντων και χάος
    Του Γιώργου Κράλογλου

Όσο το ΠΑΜΕ συνεχίζει να πιστεύει ότι δίνει “μαθήματα ταξικής σύγκρουσης” και ο ΣΥΡΙΖΑ φαντάζεται ανάπτυξη με κοινοπραξίες και κολεκτίβες οι ιδιωτικές επιχειρήσεις θα συνεχίσουν να κλείνουν, οι άνεργοι θα πάνε στα 2.000.000 και τα κρατικά μονοπώλια μαζί με την κρατική περιουσία θα εκποιούνται σε ρυθμό πολυβόλου.

Ο λόγος είναι τραγικά απλός.

Οι επιχειρηματίες του τόπου θα έχουν μια ισχυρή δικαιολογία για να ξεπουλήσουν ότι τους βαραίνει ή να σηκωθούν να φύγουν.

Οι επενδυτές (εγχώριοι και ξένοι) που δεν είναι ηλίθιοι να χρηματοδοτούν την ελληνική σοβιετία θα περιμένουν την δραχμή που θα διευκολύνει όχι τις επενδύσεις αλλά το πλιάτσικο τύπου Αργεντινής.

Το δε κράτος θα πουλάει αναγκαστικά τα μονοπώλια του και τα “΄χρυσαφικά” της χώρας για να συντηρήσει (όσο μπορέσει) την κομματική πελατεία των 1.250.000 κρατικών υπαλλήλων-ψηφοφόρων που ως εκλογικό μηχάνημα “κατασκευάζει” με σιγουριά κυβερνήσεις και αξιωματικές αντιπολιτεύσεις με ιδεολογία fast-food... Παράδειγμα τα αντιμνημονιακά κόμματα... και παρόμοιες ιστορίες για αγρίους.

Η “ταξική σύγκρουση” του ΠΑΜΕ με τις ημιθανείς προβληματικές βιομηχανικές και βιοτεχνικές επιχειρήσεις θα επιταχύνει το κλείσιμο ή (στην καλύτερη περίπτωση) την μετανάστευσή τους προς μεγάλη χαρά της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας, της Αλβανίας και της Τουρκίας.

Γιατί οι επιχειρηματίες (όσοι έχουν απομείνει στην χώρα) ούτε που ασχολούνται, ούτε που επηρεάζονται από την μπουρδολογία των “αγωνιστών” του ΠΑΜΕ.

Απλώς φροντίζουν να την “αξιοποιούν” για να δικαιολογήσουν τις αποφάσεις τους.

Οπότε στην ουσία δεν υπάρχει καμία ταξική μάχη...

Είναι δε αλήθεια ότι τις δεκάδες κλειστές επιχειρήσεις που παραθέτουν οι “αγωνιστές” στην ανακοίνωσή τους δεν τις έκλεισαν αυτοί.

Τους πρόλαβε η 30χρονη αριστερή υστερία του κρατισμού “ενάντια στο κεφάλαιο”... από όλες, ανεξαιρέτως, τις κυβερνήσεις της ίδια χρονικής περιόδου.

Το μόνο που απασχολεί σήμερα την επιχειρηματική κοινότητα είναι αν η οικονομική συγκυρία θα τους επιτρέψει να συντηρήσουν τις μονάδες τους κερδίζοντας χρόνο (χρήμα δεν κερδίζουν αφού συσσωρεύουν ζημιές εδώ και 4-5 χρόνια) μέχρι να φανεί κάποιος ορίζοντας στην οικονομία.

Εάν οι εργαζόμενοι αντιληφθούν την ανάγκη αυτή (όπως έγινε στην μονάδα του Βόλου της Ελληνικής Χαλυβουργίας όπου πέταξαν με τις κλωτσιές από το εργοστάσιο του ινστρούχτορες του ΚΚΕ) και στηρίξουν την συγκεκριμένη προσπάθεια, ταυτίζουν ασφαλώς την τύχη τους με την συγκυρία, αλλά βοηθούν να μείνει τουλάχιστον ανοιχτή η μονάδα που δουλεύουν και να διαπραγματεύονται με τον εργοδότη.

Εάν όμως επιλέξουν την βλακώδη “ταξική αντιπαράθεση” του ΠΑΜΕ (που έβγαλε από του μουσείο τον Στάλιν και αναβίωσε τα ξύλινα συνθήματα των μπολσεβίκων του περασμένου αιώνα) τότε θα “προσφέρουν” στην εργοδοσία την δυνατότητα της φυγής ή της πώλησης των εγκαταστάσεων σε (γνωστότατα) εγχώρια και ξένα “κοράκια“ που περιμένουν να αγοράσουν εργοστάσια για να τα γκρεμίσουν και να πουλήσουν τις εκτάσεις τους σε οικόπεδα ή και συνολικά.

“Ειδικά” δικηγορικά γραφεία διαθέτουν ήδη 200-300 εντολές ξένων κεφαλαιούχων για εξαγορά, από τις ελληνικές Τράπεζες, του χρέους ισάριθμων συγκεκριμένων επιχειρήσεων με σκοπό την αξιοποίηση των περιουσιακών τους στοιχείων!!!

Κινδυνολογώ; Εάν το πιστεύετε θα σας θυμίζω ξανά και ξανά την πρώτη φάση διάλυσης της βιομηχανίας του τόπου με τον... ανύπαρκτο σοσιαλισμό του ΠΑΣΟΚ του 1981. Όταν περισσότεροι από 40 επιχειρηματίες φόρτωσαν στην ντουντούκα του δήθεν σοσιαλισμού... τις επιχειρήσεις τους.

Τις παρέλαβε τότε η νομενκλατούρα των αφισοκολλητών του ΠΑΣΟΚ που αυτοδιορίστηκαν βιομήχανοι και αφού κατασπατάλησαν 3 τρισεκατομμύρια δραχμές(!!!), μέσω του ΟΑΕ (Οργανισμός Ανασυγκρότησης Επιχειρήσεων) από τα λεφτά των φορολογούμενων (δηλαδή των μισθωτών και συνταξιούχων καθώς είναι οι μόνοι που φορολογούνται στην Ελλάδα) τις ξεπούλησαν και τότε μόνο για οικόπεδα..

Τρανταχτά παραδείγματα η περιουσία της Πειραϊκής Πατραϊκής της Αθηναϊκής Χαρτοποιίας και πολλών άλλων.

Επαναφέρω συνεχώς (στην ίδια στήλη) το παράδειγμα αυτό για να μην ξεχαστεί αλλά και γιατί η κλοπή αυτή είναι το μοναδικό χειροπιαστό ελληνικό σοβιετικό δείγμα γραφής στην οικονομία...

Μένει λοιπόν στην κυβέρνηση να αντιδράσει με αποφασιστικότητα εφαρμόζοντας τις μεταρρυθμίσεις που σαφέστατα θα δημιουργήσουν θετικό κλίμα στην οικονομία.

Γιατί οι αποκρατικοποιήσεις, το άνοιγμα των επαγγελμάτων και η συρρίκνωση του κράτους δεν θα φέρουν όσα λεφτά χρειάζεται η χώρα, αλλά θα φέρουν επιχειρηματικό κλίμα και κατ΄ ανάγκην πραγματικές επενδύσεις.

Εάν αντίθετα την κυβέρνηση την προλάβει... ο ΣΥΡΙΖΑ, η τραγωδία θα είναι αναπόφευκτη.

Γιατί θα πρέπει να βρεθεί τρόπος ώστε το κράτος πατερούλης να συντηρήσει την κομματική πελατεία που θα τον έχει φέρει στην εξουσία.

Ο μοναδικός όμως άμεσος τρόπος είναι να πουληθεί ταχύτατα το περισσότερο κράτος για να συντηρηθεί το υπόλοιπο.
    Γιατί λεφτά και καταθέσεις για φορολόγηση δεν θα υπάρχουν τότε...

Το πως θα γίνει να πουληθεί το κράτος είναι απλώς θέμα κωλοτούμπας του ΣΥΡΙΖΑ...

george.kraloglou@capital.gr

Πηγή:www.capital.gr

11. The Following 4 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

GM6 (16-07-12), gnx (16-07-12), Stathis (16-07-12)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αναμένουμε οργισμένη απάντηση του εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στο πεμβεφανς
    αντε γεια...

13. The Following 3 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

gnx (16-07-12), Panos 316T (17-07-12), Stathis (16-07-12)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

s8n που ειναι το ποστ σου να σου ριξω thanks???χααχχααχ ελιωσα!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Tρίτο μνημόνιο το Δεκέμβριο

16/7/2012 9:28:00 πμ

Βρυξέλλες: του Θάνου Αθανασίου

Η Ελλάδα θα χρειαστεί τρίτη διάσωση, όπως ακριβώς φοβόντουσαν οι εταίροι, οι επενδυτές και ο διεθνής Τύπος. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως αυτή τη φορά Κομισιόν και Γερμανία βρίσκονται στην ίδια όχθη του ποταμού, προκρίνοντας την αναγκαιότητα συμπληρωματικού δανείου, παράτασης στο χρονοδιάγραμμα και αναπροσαρμογής μέτρων και όρων. Απόλυτη προϋπόθεση για να γίνει πραγματικότητα το «μνημόνιο 3», αποτελεί το να δείξει η κυβέρνηση και ο πολιτικός κόσμος την απαραίτητη βούληση για αλλαγές. Η δεύτερη εξίσου σημαντική προϋπόθεση είναι η ελληνική πλευρά να κρατήσει το θέμα σε χαμηλούς τόνους διότι «μας βλέπει κόσμος», όπως χαρακτηριστικά λένε στις Βρυξέλλες.

Πηγή με γνώση των παρασκηνιακών συζητήσεων, που αποτελεί μεσάζοντα μεταξύ Αθήνας και Βρυξελλών, έκανε λόγο στη Realnews για νέο μνημόνιο με νέο δάνειο που πιθανότατα θα έχει μορφοποιηθεί ως το Δεκέμβρη και θα έχει επικυρωθεί ως το καλοκαίρι του 2013.

Το χρονοδιάγραμμα

Σε μια εβδομάδα η τρόικα θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα πιστοποιήσει μια σειρά από δημοσιονομικούς και διαρθρωτικούς στόχους. Μέχρι την επόμενη επίσκεψη, το φθινόπωρο, η κυβέρνηση θα πρέπει να έχει να επιδείξει ένα σημαντικό όγκο έργου. Στην επόμενη επίσκεψη το νέο φορολογικό σύστημα πρέπει να είναι έτοιμο, όλες οι αποφάσεις που σχετίζονται με τη γραφειοκρατία και το επιχειρηματικό περιβάλλον που πρέπει να βελτιωθεί και όπως λένε «ό,τι έχει να κάνει με υπουργικές αποφάσεις και υλοποίηση από τη διοίκηση, πρέπει να τελειώσει στα θερινά τμήματα της Βουλής». Οι διακοπές για τον πολιτικό κόσμο είναι εκτός θέματος φέτος.

Ένα πρώτο τεστ φυσικά είναι οι εκκρεμότητες στην απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων. Ο υπουργός οικονομικών Γ.Στουρνάρας έχει δώσει στις Βρυξέλλες τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις για το θέμα. Παρόμοιες διαβεβαιώσεις έχει δώσει για τη μείωση του δημοσίου τομέα, τις δαπάνες της γενικής κυβέρνησης, τις αποκρατικοποιήσεις, την εκλογίκευση του κόστους των ΔΕΚΟ κ.α.

Οι Βρυξέλλες καθιστούν σαφές ότι «όλα τα μέτρα του 2012 μπορούν να ληφθούν εδώ και τώρα».

Με θετικές επιδόσεις στα διαρθρωτικά και τις αποκρατικοποιήσεις, η αίσθηση είναι «πως δε χάθηκε και ο κόσμος» αν το 2012 κλείσει με έλλειμμα ένα ή ενάμισι δισ. πάνω από τον ονομαστικό στόχο.

Η τρόικα θα διαπιστώσει την απόκλιση και στα πλαίσια της διαπραγμάτευσης ενός νέου προγράμματος θα μπορούσε σταδιακά να προτείνει η προσαρμογή να συνεχιστεί το 2015 και ίσως το 2016. Ανάλογα με το «βήμα» της χαλάρωσης που θα αποφασιστεί οι εταίροι και τα κοινοβούλιά τους θα κληθούν να αποφασίσουν νέο συμπληρωματικό δάνειο ύψους 14 - 22 δισ. ευρώ για χρεολύσια και εσωτερικές ανάγκες.

Δύσκολο πολιτικό περιβάλλον

Οι πολίτες της Πορτογαλίας έχουν υποστεί σαφώς περισσότερες θυσίες από τους Έλληνες, διότι στη χώρα αυτή δεν υπάρχει ούτε κατά διάνοια η παραοικονομία που ανθεί επί ελληνικού εδάφους. Οι Ιρλανδοί υπόκεινται σε θυσίες από την πρώτη μέρα της κρίσης και σήμερα ανακάμπτουν μετά από 5 χρόνια σκληρής δουλειάς. Οι Ισπανοί θα υποστούν περικοπές ίσες με το 1/3 του ελληνικού ΑΕΠ και οι Ιταλοί προσπαθούν να μην πατήσουν τη μπανανόφλουδα των αγορών. Εργώδεις προσπάθειες γίνονται και στην Κύπρο, που έχει μπει σε μια διαπραγμάτευση για το δικό της μνημόνιο. Σε αυτό το σκηνικό και μόνο το άκουσμα «χαλάρωση και χρήματα» για την Ελλάδα φαντάζει «ένα πολύ δύσκολο πολιτικά κεφάλαιο».

Ακόμα «δυσκολότερη υπόθεση» θα είναι βεβαίως και η διαδικασία της επικύρωσης από τα κοινοβούλια των εταίρων. Αν μάλιστα υπάρξουν υποχωρήσεις σε συγκεκριμένες ομάδες συμφερόντων στην Ελλάδα, δεν μειωθεί το δημόσιο, δεν γίνουν αποκρατικοποιήσεις και το νέο φορολογικό μείνει στα χαρτιά τότε η δύσκολη υπόθεση μπορεί να γίνει «αδύνατη».

Όπως όμως επισημαίνουν κύκλοι της Κομισιόν, «καλές οι προθέσεις, αλλά στο τέλος η χώρα θα πρέπει να κάνει τις επιλογές της». Θα πρέπει να διαλέξει δηλαδή αν θα επιθυμεί την ελάφρυνση του συνόλου των πολιτών, μέσα στο μόνο υπαρκτό διαπραγματευτικό πλαίσιο, ή αν θα κάνει χάρες σε μερικές μόνο ομάδες.
    https://www.real.gr/DefaultArthro.as...61240&catID=11

16. The Following User Says Thank You to Samaro For This Useful Post:

Panos 316T (17-07-12)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    s8n που ειναι το ποστ σου να σου ριξω thanks???χααχχααχ ελιωσα!!!!
    https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...&postcount=552

Τους 2 Άρηδες να χεις να διαβάζεις κ τον πρόεδρα, γλυτώνεις τα λ7 της ψυχοθεραπείας. Καθημερινά - πρωϊ, μεσημέρι, βράδυ.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

18. The Following 6 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

aristent (16-07-12), hades7 (16-07-12), katsaraios (16-07-12), nikos1400 (16-07-12), Panos 316T (17-07-12), spar@ (16-07-12)

Σελίδα 60 από 104 ΠρώτηΠρώτη ... 1050585960616270 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP