Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 61

Θέμα: Αγορά Μ5 Ε39

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Πειραιάς
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πάντως εμένα η οικογένεια μου δεν είχε κανένα πρόβλημα ..Μπορεί να πεί ο φίλος Νίκος την συμπεριφορά του γιού μου.Αν από τα 4 θέλει M5,στα 18 τι θα θέλει;
    IT'S ALL GOOD.I CAN TAKE THE WEIGHT.

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο apostoles46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάντως εμένα η οικογένεια μου δεν είχε κανένα πρόβλημα ..Μπορεί να πεί ο φίλος Νίκος την συμπεριφορά του γιού μου.Αν από τα 4 θέλει M5,στα 18 τι θα θέλει;
    Μ3 θα θέλει...το απόλυτο για 18αρη με γερά χέρια και εμπειρία σβούρας-πίστας...μακάρι να μπορείς να το δικαιολογήσεις και να του πάρεις ένα

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο apostoles46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο γιος σου ξερει τι θελει απο πολυ μικρη ηλικια . Ωραιος ο μικρος. Ετσι και παει μια βολτα και ανοιξεις τριτη - τεταρτη τον βλεπω να μετακομοιζει στο πισω καθισμα ολη του την προικα και ν'αλλαζει διευθυνση.

4. The Following 6 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

5555 (15-07-12), apostoles46 (15-07-12), katsaraios (15-07-12), Kostas_1 (15-07-12), S8N (15-07-12), VanVIC (15-07-12)

Περιοχή
    Πειραιάς
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο γιος σου ξερει τι θελει απο πολυ μικρη ηλικια . Ωραιος ο μικρος. Ετσι και παει μια βολτα και ανοιξεις τριτη - τεταρτη τον βλεπω να μετακομοιζει στο πισω καθισμα ολη του την προικα και ν'αλλαζει διευθυνση.
    Νίκο μου θα τον δείς την επόμενη φορά πως θα είναι!Κάνουμε μάθημα γιατί συγκράτησε αυτό που του είπες(γιατί το αυτοκίνητο τρέχει πιο γρήγορα όταν έχει κρύο) και αναγκάστηκα να του εξηγήσω το γιατί!χαχαχα!Εκεί να δείς γέλια!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apostoles46 : 15-07-12 στις 23:10

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP