Προς Νίκο m5.......
Την μάμισες αδερφε, εγώ στο είπα να μην τάξεις μίζα για την πώληση, εάν γίνει μέτρα ποσα έχεις να δώσεις.......![]()
Ο μπαμπάς μου εχει πει οτι επειδη ξερει το Νικο, ειναι το καλυτερο Μ5 για να αγορασει κανεις
m-power_01 (15-07-12)
Αποστολη με 'γεια!!!
...εαν πραγματι το δεις με τη γυναικα σου,μαλλον αυτη την βλεπω να ερωτευεται και να θελει να ταξιδεψει μεσα στην χλιδα των νεων δερματων:
...οποτε μαλλον δυσκολα θα εχεις εμποδια στην αγορα του.
ΥΣ....οταν αγοραζουμε μεταχειρισμενο συνηθως λεμε οτι θα συμαζεψουμε εδω και εκει διαφορα πραγματακια,...... στην περιπτωση του Νικου???...... βαλε το κλειδι στη μιζα και φυγε με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια!!!....δεν χρειαζεται να κανεις ΤΙΠΟΤΑ!!!![]()
Ακομα δεν το πηρε;
Θα το πάρει που θα πάει...
Θα το πάρει το ποτάμι ......
alexk (15-07-12)
Το εν λόγω αυτοκίνητο είναι χάλια παιδιά!Αν κάποιος ενδιαφέρεται για την αγορά του συγκεκριμένου αυτοκινήτου θα πρέπει τουλάχιστον να είναι σαν τον ιδιοκτήτη του ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!Όπως καταλαβένεται το M είναι σε όλα του Μ.Όταν φύγουν κάποια εμπόδια και δεν έχει βρεθεί σαδιστής τότε θα είμαι ο επόμενος άρρωστος κάτοχος του.Δεν είναι απλά ένα καλοδιατηρημένο M5,ούτε ένα ατρακάριστο M5.Είναι πολλά παραπάνω που αν δεν το δείς και αν δεν το ακούσεις απο κοντά δεν είσαι σε θέση να πείς το παραμικρό.Αυτά από εμένα.
m-power_01 (16-07-12), S8N (15-07-12)
Ελα μωρέ με τη μπουρούχα.
Nikos (15-07-12)