To θέμα, είναι και η τωρινή Μ3 να είναι ανταγωνιστική και μάλιστα καλύτερη από το rs5 και όχι να περιμένουμε μόνο από τη νέα τούρμπο γενιά. Άλλωστε, δεν λέει κάτι ένας τούρμπο να είναι πιο καταιγιστικός από έναν ατμοσφαιρικό, ούτε θα αποτελεί κατόρθωμα κάτι τέτοιο για τη bmw. Το θέμα είναι να συγκρίνουμε δύο όμοιους ατμοσφαιρικούς V8 και να βγει νικητής η bmw. Μην ξεχνάμε πάντως, ότι μιλάμε για ένα πραγματικά καλοστημένο αυτοκίνητο με έναν V8 κόσμημα, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να περιμένουμε την επόμενη Μ3 να έχει το πάνω χέρι και όχι την τωρινή. 3 χρόνια διαφορά έχουν, δε μιλάμε για τίποτα τρομερό! Άλλωστε, σε δύναμη, οι κινητήρες των δύο μοντέλων, είναι παραπλήσιοι, οπότε τη διαφορά θα την κάνει το στήσιμο του κάθε αυτοκινήτου. Και θα μου προξενήσει έκπληξη, αν το rs5 είναι καλύτερα στημένο από τη Μ3. Το στήσιμο άλλωστε, δεν είναι pc ώστε κάθε χρόνο να βγαίνει καλύτερο, αλλά απαιτεί τεχνογνωσία και εμπειρία, οπότε πιστεύω ότι το division έχει κάνει πραγματική δουλειά, που δεν ξεπερνιέται μέσα σε 3 χρόνια από ένα rs. Και αν τυχόν το rs5 είναι ανώτερο (που δεν το πιστεύω), τα 3 χρόνια διαφοράς δεν αποτελούν επουδενί δικαιολογία και το division πρέπει να καταβάλλει μεγαλύτερη προσπάθεια στο επόμενο μοντέλο, ώστε να ξεχωρίζει αισθητά από τον ανταγωνισμό (όπως παλαιότερα) και όχι να ξεχωρίζει στις λεπτομέρειες των λεπτομερειών. Η δουλειά των Βαυαρών πάντως, δε νομίζω ότι μπορεί να ξεπεραστεί μέσα σε 3 χρόνια από το Ingolstadt και αν αυτό συμβεί, τότε κάτι δεν πάει καλά...
Περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον λοιπόν τα πρώτα συγκριτικά και είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι και η τωρινή Μ3 θα είναι ανώτερη σε όλα...
the more people agree with me
the more I think I'm wrong