κ γω στην περιοδο φορητοτητας ειμαι απο vodafone se cosmote ή wind..με εχουν ξενερωσει ηδη απο περισυ. Eκανα αιτημα φορητοτητας στην cosmote κ τσοuπ σημερα το ψαλτηρι της voda με πηραν για την καθιερωμενη ανανεωση αλλα θα τσιμπησουν το μακρυτερο.
κ γω στην περιοδο φορητοτητας ειμαι απο vodafone se cosmote ή wind..με εχουν ξενερωσει ηδη απο περισυ. Eκανα αιτημα φορητοτητας στην cosmote κ τσοuπ σημερα το ψαλτηρι της voda με πηραν για την καθιερωμενη ανανεωση αλλα θα τσιμπησουν το μακρυτερο.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ.
katsaraios (14-07-12), S8N (14-07-12)
sympether with chiefτης
Προβλέπω από αύριο να σπάνε τα τηλέφωνα από τη Vodafone. Θα πάρουν τα @@ του Κίτσου και το απαυτό της Τασούλας. Θα σας ενημερώσω.
Αύριο θα σε πάρουν τηλέφωνο με μια καλη προσφορά, εσυ θα αρνηθεισ αλλα αυτοι θα απορρίψουν την αίτηση.
Μεθαύριο θα σε ξαναπαρουν , κάποιος ποιο υψηλόβαθμος με νεα καλύτερη προσφορά.
Εσυ πάλι θα αρνηθεις. αλλα αυτοι πάλι θα απορρίψουν την αίτηση προφασζομενοι τεχνικό πρόβλημα της wind.
Τις 72 ώρες που δικαιούνται απο τη ΈΤ θα τις ξεπεράσουν κατα πολυ
Μη μάσησεις , εγω σωθηκα τουλάχιστον δεν χρειάζεται να πηγαίνω στη δεξιά γωνία του μπαλκονιου για να μιλήσω στο τηλέφωνο.
Πράγματι, έτσι έγινε. Με πήρε τη Δευτέρα κάποιος από τη Vodafone και ζήτησε να μάθει το λόγο για τον οποίο φεύγω. Αφού του εξήγησα ευγενικά, ρώτησε ποια ήταν η προσφορά της Wind. Αρνήθηκα να του πω, λέγοντας πως οι αντιπροσφορές δεν γίνονται κατ' αυτόν τον τρόπο και πως οφείλει εξ' αρχής να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Μου είπε πως θα μου κάνουν 30% έκπτωση στους λογαριασμούς. Του είπα πως με τη Wind θα πληρώνω το 1/3 και πως δε μπορούν να χτυπήσουν αυτή την τιμή.
Χθες με πήραν από τη Wind να με ρωτήσουν αν υπάρχει λόγος για τον οποίο ζήτησα να ακυρωθεί η αίτηση φορητότητας... Τα σχόλια περιττεύουν.
Σήμερα μου ήρθε και ο λογαριασμός της Vodafone: 190,43 ευρώ για μένα και τη γυναίκα μου, πλέον ΦΠΑ. Έχω πάρει 47 lexotanil λέμε.
P.S. Πάνο Ε60, αν δεις τι μου έχουν χρεώσει σε ένα μήνα για τα τηλεφωνήματα που σου έχω κάνει, θα πάθεις πλάκα. Ούτε γκόμενες να ήμασταν. Τουλάχιστον μετά θα μιλάμε δωρεάν μωρό μου.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη S8N : 31-10-12 στις 10:23
aristent (31-10-12), bill_m3 (31-10-12), chrisgiapz3 (31-10-12), Kostas_1 (31-10-12), Nino (31-10-12), ntinos (31-10-12), Panos 316T (31-10-12), PANOS-E60 (31-10-12), Ptboul (31-10-12)
welcome to Wind World sweetie![]()
![]()
Ειμαι στην ιδια κατασταση.
Χρειαζομαι μαι σωστη προσφορα για να την κοπανησω.
Με αγχωνει το θεμα του ιντερνετ, μιας και εκει στο χωριο που μενω ειναι ολιγον τι αργο / ασταθες, αλλα και της καλυψης του συγκεκριμενου παροχου. Ακομη, βλεπω πως δεν εχει "1500 λεπτα δωρεαν ομιλιας"
Να ριψω μεσα στο πακετο κινητο συζυγου και της μανας της να κανουμε μπουγιο οικογενιακο ?
Νει μ΄ακουτε ? Ακουει κανεις![]()
S8N (26-10-12)
S8N (26-10-12)