Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 15

Θέμα: Καθαρισμος ρυπων

Rides
    1

Προεπιλογή Καθαρισμος ρυπων

Σημερα καθως επλενα το αμαξι μου διαπιστωσα πολλα μαυρα στιγματα.Μου εκανε εντυπωση πριν μια βδομαδα που το επλυνα δεν προσεξα να ειχε τοσα πολλα.Επισης δεν το παρκαρω κατω απο δεντρα με ρετσινι κτλ.Το θεμα ειναι οτι δοκιμασα αλοιφη χοντρη για γρατζουνιες και με το ζορι βγηκαν καποια απο αυτα.Τι να δοκιμασω για να τα βγαλω?Σε αλλο θρεντ διαβασα κατι για πυλο οτι κανει για ρετσινι και για τους ρυπους.Ξερετε που μπορω να βρω πυλο θεσσαλονικη εκτοσ απο practiker?
    quattro ist fur sissies

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ισχύει ο πηλός είναι το καλύτερο(και εγώ στο φόρουμ το έμαθα) δεν το έκανα ακόμα όμως γτ δεν έχω χρόνο-χώρο...Θα γίνει άμεσα όμως...
    Υπάρχουν πολλά είδη από ότι είχα μάθει από το αντίστοιχο θρεαντ , οπότε πρόσεχε στην επιλογή..ένας πολύ καλός είναι της Sonus σύμφωνα με τις κριτικές των έμπειρων detailer του φόρουμ μας

3. The Following User Says Thank You to Andri For This Useful Post:

BILL007 (13-07-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Και γω για τον sonus ακουσα καλα λογια και λεω να τον δοκιμασω.Που μπορω ομως να τον βρω?
    quattro ist fur sissies

Rides
    1

Προεπιλογή

Εχει γινει παραγγελια απο αγγλικο site μαζι με αλλα καλουδια (αλοιφες ,μαπες,ειδικα σφουγγαρια κτλ)αναμενω τα πραματα να τα δοκιμασω να σας πω εντυπωσεις.
    quattro ist fur sissies

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

επειδη λειπουν τα παιδια που ασχολουνται θα προσπαθησω να σου πω εγω απ τα ελαχιστα που ξερω...
    καταρχην ο πηλος εχει αναλογες σκληροτητες, ο μαλακος θα σε δυσκολεψει να τα βγαλεις αυτα, επισης θελεις και ενα λιπαντικο (ή ειδικο σπρει για πηλους ή σε ενα απλικατερ θα βαλεις νερο και λιγο απο σαμπουαν αυτοκινητου) ριχνεις λιπαντικο και τριιβεις με τον πηλο. Επισης θα πρεπει να ξερεις οτι αν χρησιμοποιησεις πηλο (σκληρο ειδικα) υπαρχει περιπτωση να σου κανει "αραχνη" κλπ αρα ισως χρειαστει και ενα γυαλισμα μετα.
    Για την επιλογη πηλου και πληροφοριων χρησης σου προτεινω να πας ή να παραγγειλεις αν εισαι εκτος αττικης απ τον www.swell.gr, δεν ειναι διαφημιση απλα και εμενα τον προτειναν και ειναι πολυ σωστος και σε τιμες αλλα και σε συμβουλες (παροτι ειναι η δουλεια του).
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spar@ : 12-08-12 στις 22:01

7. The Following 2 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

Ptboul (13-08-12), savvas bmwdakias (13-08-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    επειδη λειπουν τα παιδια που ασχολουνται θα προσπαθησω να σου πω εγω απ τα ελαχιστα που ξερω...
    καταρχην ο πηλος εχει αναλογες σκληροτητες, ο μαλακος θα σε δυσκολεψει να τα βγαλεις αυτα, επισης θελεις και ενα λιπαντικο (ή ειδικο σπρει για πηλους ή σε ενα απλικατερ θα βαλεις νερο και λιγο απο σαμπουαν αυτοκινητου) ριχνεις λιπαντικο και τριιβεις με τον πηλο. Επισης θα πρεπει να ξερεις οτι αν χρησιμοποιησεις πηλο (σκληρο ειδικα) υπαρχει περιπτωση να σου κανει "αραχνη" κλπ αρα ισως χρειαστει και ενα γυαλισμα μετα.
    Για την επιλογη πηλου και πληροφοριων χρησης σου προτεινω να πας ή να παραγγειλεις αν εισαι εκτος αττικης απ τον www.swell.gr, δεν ειναι διαφημιση απλα και εμενα τον προτειναν και ειναι πολυ σωστος και σε τιμες αλλα και σε συμβουλες (παροτι ειναι η δουλεια του).
    Ευχαριστω για τις πληφοριες τις εχω υποψη μου.Εχω παραγγειλει 2 πηλους ενα μαλακο και ενα σκληρο για να τους δοκιμασω σε σημεια που ειναι για βαψιμο (σε περιπτωση αποτυχιας)και εχω παρει και πολυ καλη αλοιφη για γυαλισμα.
    quattro ist fur sissies

Rides
    1

Προεπιλογή

Μαζι με τον πηλο πηρα μαζι με τον ξαδεφο μου μερικα "καλουδια" ακομα απο Αγγλια.Στην αρχη στο ψεκαστιρι με το νερο ειχα βαλει πολυ σαμπουαν και ειχε σαν αποτελεσμα να γλυστραει υπερβολικα ο πηλος και οι βρωμιες να μην βγαινουν ευκολα.Αφου τελειωσε ξαναεβαλα νερο με πολυ λιγοτερο σαμπουαν και εκει πραγματικα ειδα αποτελεσμα.Στο ματι τουλαχιστον εχουν εξαφανιστει ολοι οι λεκεδες.Μετα απο τον πηλο περασα 2 χερια αλοιφη της aytoglym.Περιττο να σας πω οτι ψοφισα μεχρι να τελειωσω.
    Attached Images Attached Images
    quattro ist fur sissies

10. The Following User Says Thank You to savvas bmwdakias For This Useful Post:

BILL007 (19-08-12)

Περιοχή
    Νέα Πεντέλη
    Rides
    1

Προεπιλογή

IRON-X

Και σου γλυτώνει και ώρες από το καθάρισμα των ζαντών.

Βρωμάει απαίσια σε όλη τη γειτονία.

Πάρε και μία μάσκα.

Μετά από πηλό, iron-x, etc. θέλεις sealant, glaze, wax :-)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drbiloukos : 19-08-12 στις 13:41

Περιοχή
    Νέα Πεντέλη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να φανταστείς το έπλυνα σε πλυντήριο, έκανα πηλό και με το που το έριξα πάλι άρχισε να κοκκινίζει και να αφαιρεί βρωμιά...

Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτο τι ειναι ακριβως?
    Οπου κοκκινιζει εχει ακομα βρωμια?
    quattro ist fur sissies

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας