ποσοι απο εμας, ισως ολοι δεν εχουν βρεθει σε καποια δημοσια υπηρεσια και καταλαβαν οτι ο γολγοθας τους θα ειναι τεραστιος, ποσοι απο εμας δεν αντιμετωπισαμε, αδιαφορια,ταλαιπωρια κλπ, ολοι και σιγουρα καθε ενας εχει και τους δικους του λογους και ιστοριες και φυσικα ολο το δικιο με το μερος του.
Ομως οταν αναλογες ταλαιπωριες, ενδεχομενο δολο αντιμετωπιζεις σε μια ιδιωτικη εταιρεια, ναι απο αυτες που πολλοι πιστευουμε οτι ειναι αλαθητες, οτι σκοπος τους ειναι μονο η εξυπηρετηση , τοτε τι γινεται και πριν προλαβει καποιος να πει οτι αλλαζεις εταιρεια, μαγαζι, συνεργειο κοκ, να σας πω οτι καμια φορα δεν ειναι και τοσο ευκολο...
Η παραπανω εισαγωγη δεν εχει κανεναν υστεροβουλο σκοπο και εγινε μονο και μονο για να σας πω την ιστοριουλα που πιστευω οτι πολλους θα ενδιαφερει μιας και αργα ή γρηγορα καποιοι μπορει να βρεθουν σε αναλογη θεση.
Λοιπον..
Μετα απο αρκετα χρονια ως χρηστης υπηρεσιων κινητης τηλεφωνιας στο δικτυο της vodafone αποφασισα, για δεκαδες λογους (μην τους αναφερω τωρα) να αλλαξω παροχο.
Απο το νομο δικαιουμε να κανω φορητοτητα του αριθμου μου ( δυο γραμμες)
Επισκεφθηκα λοιπον μετα απο συνενοηση γνωστο καταστημα κοσμημα στα Βριλησσια της wind.(η ιστορια ειναι πραγματικη και εχω καταθεσει τα πληρη στοιχεια μου στο φορουμ τα οποια ειναι στη διαθεση αν χρειαστει και εχω πληρη επιγνωση του τι γραφω)
Λοιπον αφου δεχτηκα κατα την κριση μου μια πολυ αξιολογη προσφορα,υποδειγματικα ευγενικη αντιμετωπιση και εξυπηρετηση καναμε αιτηση φορητοτητας την τριτη 10/7/12
Την τεταρτη το πρωι δεχτηκα τηλεφωνημα απο την vodafone για νεα προσφορα και να παραμεινω στο δικτυο τους, τους απαντησα ευγενικα οτι πλεον δεν με ενδιαφερει και παρακαλω να μου αποδεσμευσουν τα δυο νουμερα που διατηρω.
Την πεμπτη το πρωι ξανα τα ιδια με νεα μεγαλυτερη προσφορα απο υψηλοβαθμο (ισως) στελεχος της εταιρειας.
Παλι της εξηγησα ( αυτη τη φορα ηταν γυναικα) οτι σε μια "σχεση" δεν μετραει μονο το οικονομικο και οσες κατ' εξαιρεση προσφορες και αν κανετε, πλεον δεν επιθυμω και για λογους αρχης να συνεχισουμε την συνεργασια μας.
Να σημειωθει οτι με νομο απο την ΕΕΤΤ, η εταιρεια ειναι υποχρεωμενη μεσα σε τρεις εργασιμες ημερες αν τα στοιχεια της αιτησης ειναι σωστα (κρατηστε το αυτο) να αποδεσμευσει το νουμερο.
Σημερα λοιπον σε επικοινωνια μου με το τμημα εξυπηρετησης πελατων της vodafone και αφου η αιτηση εχει απορριφθει τρεις φορες και εχουν δεχτει καινουργια παιχτηκε η εξης στιχομυθια.
- .......... θεση ταδε πως μπορω να εξυπηρετησω?
γειας σας σας καλω απο το ταδε νουμερο και εχω κανει μια αιτηση φορητοτητας απο τη τριτη,εχω μιλησει και με εκπροσωπο σας,στον οποιο αναφερθηκε ξεκαθαρα οτι δεν επιθυμω πια να συνεχισουμε την συνεργασια μας. Μπορειτε να μου πειτε γιατι δεν εχουν αποσδεσμευτει ακομα τα νουμερα αφου βαση νομου ειναι τρεις εργασιμες ημερες?
- Κ ταδε η αιτηση σας εχει απορριφθει και εχουμε λαβει παλι αιτηση η οποια και αυτη απορριφθηκε λογω τεχνικου προβληματος της αλλης εταιρειας..
Καλη μου κοπελα ξερεις οτι αυτα ειναι αστειες προφασεις, και απο τη στιγμη που ολα τα στοιχεια ειναι σωστα μιας και εσταλησαν απο αντιγραφο δικου σας λογαριασμου δεν εχετε κανενα δικαιωμα να με ταλαιπωρειτε..
Ναι τα στοιχεια ειναι σωστα αλλα η αιτηση που παει στη επιτροπη τηλεπικοινωνιων δεν ειναι σωστη λογω τεχνικου προβληματος
Δηλαδη η μια η αιτηση που ηρθε σε εσας ηρθε μια χαρα και η αλλη που πηγε εκει εχει τεχνικο προβλημα
-............ ε χμ... ναι υπαρχει τεχνικο προβλημα
Το ξερετε για τις τρεις ημερες?
- βεβαιως κυριε και απο την στιγμη που θα εγκριθει η αιτηση ναι μεσα σε τρεις ημερες θα γινει η φορητοτητα
Και ποτε θα γινει αυτο?
- αα δεν εξαρταται απο εμας οταν λυσει η αλλη εταιρεια το τεχνικο της προβλημα
Ακουστε και τι θα γινει αν δεν "λυθει" το τεχνικο προβλημα θα παραμενω εγω συνδρομητης σας στο διηνεκες?
-εεεχμ...ξερετε
Ακουστε με επειδη τωρα λετε μια αστεια δικαιολογια και δεν υπαρχει ουτε τεχνικο προβλημα ουτε τιποτα και φυσικα δεν μου φταιτε σε τιποτα εσεις που ειστε υπαλληλος αλλα η πολιτικη της εταιρειας σας θυμιζει γραφειοκρατικη αδιαφορια με ενδεχομενο δολο που μονο σε δημοσιες υπηρεσιες μπορει να συναντησει κανεις...
Ισως και εγω θα πρεπει να "καταφυγω" στη ΕΕΤΤ ( εθνικη επιτροπη τηλεπικοινωνιων
αυτη ηταν σε γενικες γραμμες η κουβεντα μας και βεβαια ακρη δεν βγηκε...
η συνεχεια ηταν να στειλω ενα ευγενικο αλλα και αυστηρο mail στη vodafone.
Τωρα θα πει κανεις! καλα ρε νινο και εσυ με τεσσερις ημερες και αγχωθηκες?
δεν ειναι αυτο, ειναι ο τροπος σκεψης τους που ειναι εκ του πονηρου, που δημιουργουν εμποδια ωστε να σε κανουν να βαρεθεις και και να γυρισεις πισω, ή αλλιως να θυμωσεις και να χασεις το νουμερο σου απο μια οργισμενη κινηση διακοπης.
Ειναι οτι δεν "παιζουν" τιμια ακομα και στο χωρο τους δημιουργωντας προβληματα στην αλλη εταιρεια που με την πολιτικη της εμενα με "κερδισε".
Αυτα λοιπον και συγνωμη αν κουρασα αλλα, "αυριο" ισως καποιος αλλος απο εμας θα βρεθει σε παρομοια κατασταση.