αυτο θα φανει οταν θα ενεργοποιηθεις.Η κυρία που με πήρε τηλ. ήταν ειλικρινέστατη και μου εξήγησε πως στην περιοχή μου χρονίζουν από 14-22 Mbps
αν πιασεις πανω απο 12 θα εισαι τυχερος.
αυτο θα φανει οταν θα ενεργοποιηθεις.Η κυρία που με πήρε τηλ. ήταν ειλικρινέστατη και μου εξήγησε πως στην περιοχή μου χρονίζουν από 14-22 Mbps
το πόσο ψηλά συγχρονίζει το DSL εξαρτάται από πολλούς παράγοντες με κυριότερους την απόσταση από τον (Π)ΟΤΕ και την ποιότητα του router.
Αυτό δεν είναι σε καμιά περίπτωση ειλικρινές αφού από τα 14 μέχρι τα 22 είναι αλλα 8mbps. (δηλαδή 800Kb/s περισσότερη ταχύτητα στο κατέβασμα)Η κυρία που με πήρε τηλ. ήταν ειλικρινέστατη και μου εξήγησε πως στην περιοχή μου χρονίζουν από 14-22 Mbps
Μπορείς να ρωτήσεις πόση είναι η καλωδιακή σου απόσταση και από εκεί μπορείς να έχεις μια πιο σαφή εικόνα σχετικά με την ταχύτητα που θα "κλειδώσεις".
εδω κολλαει το βιντεο που ανεβασε ο ντινος στα funny!!!![]()
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
ntinos (26-10-12)
Υπαρχει καπου η "πιτα" (γραφημα / ποσοστα) των χρηστων κινητης τηλεφωνιας ?
Το πακετο των 1500 δωρεαν λεπτα προς σταθερα / βοντα / κοσμοτε ειναι λογος που θα δυσκολευτω να μεταπηδησω ....
Το αντιστοιχο 1500αρι της wind δεν καλυπτει βοντα / κοσμοτε..., και πολυ φοβαμαι πως αντι πηγαινοντας για,,, μαλλι, βγω κουρεμενος