Έχουμε και εδω έναν τέτοιον άρρωστο τον χτυκιαρη αλλα αυτός σηκώνεται χαράματα και γιαλιζει τις ζάντες απο την χεστρολαμπρετα του αλλα λερώνει μετα την "σελα"
Έχουμε και εδω έναν τέτοιον άρρωστο τον χτυκιαρη αλλα αυτός σηκώνεται χαράματα και γιαλιζει τις ζάντες απο την χεστρολαμπρετα του αλλα λερώνει μετα την "σελα"
αντε γεια...
Ptboul (13-07-12)
Μονο που εγω δεν κανω πλακα....Αυτο θα το πηγαινα στη μπεμβε στο μοναχο να δουν πως μετα απο 13 χρονια μπορει ενας ανθρωπος σ'αυτο τον κοσμο να διατηρει το αμαξι του σαν καινουριο. Σιγουρα θα του εκαναν μια καλη προσφορα......
Σόρρυ που θα το πώ αλλά προσωπικά πιστεύω ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να του κάνουν κάποια προσφορά.Πέρα απο το individual χρώμα και τα καθίσματα, τα οποία για την ιστορία όσων θυμούνται απο παλιότερα είναι μετατροπή και δεν είναι 100% vader (εκτός και αν τα άλλαξε ξανά), είναι απλά ένα 320 cabrio.
16.000 δεν πιάνει δυστυχώς ούτε με σφαίρες...Κανα 6άρι-8άρι και αυτό τραβηγμένο απο τα μαλλιά...(πάντα προσωπικές μου εκτιμήσεις -άλλωστε καθένας πουλάει και αγοράζει όσο θέλει-)
Υ.Γ Κανείς δεν αμφισβητεί ότι φαίνεται οπτικά καλοσυντηρημένο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 13-07-12 στις 10:27
τα ιδια δε συζηταγαμε προσφατα για τα 30-αρια ???
για τα 36-αρια ισχυουν αλλα ?
δε γινεται να πουλαει ο Μανστα (πχ.) το Μ3 18, και να παρω αυτο (το διλιτρο...) στα 16...
απο γερη (ας ειναι και "γνησια" επισκεασμενο) στουκα και να το παρει "η Μπεμβε" ???
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1400 : 13-07-12 στις 00:17
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
δεν εχω κανεναν απολυτως λογο να αντιπαρατεθω για ξενο αμαξι...
απλα κανεις δεν πιστευει οτι υπαρχει τετοιο αμαξι αν δεν το δει μπροστα του, δεν υπαρχει 36αρι τετοιο πουθενα, πεφτεις απο κατω και το ακουμπας οπουδηποτε και δεν λερωνεσαι....
δεν εχει ουτε αραχνη απο το πλυσιμο, το προσεχει σα να μην εχει χρησιμοποιηθει ποτε χωρις καμια υπερβολη, οποιος θελει ας παει να του ριξει μια ματια...ειναι εμπειρια...
Καλα, μην γινομαστε και γραφικοι... Ενα 320 ειναι, δεν ειναι και Μ3 EVO να μην πουλιεται.
Τα 70 που λες μου φαινονται υπερβολικα.
Και ειπες μονη σου οτι εχει φαει χοντρη στουκα(πραγμα που κακως ειπες κατ'εμε). Αν ηταν ατρακαριστο ποσο θα εκανε? 25χιλιαρικα?...
Το οτι ειναι καθαρο δεν λεει και πολλα. Ο κωστας(monsta) και αλλοι detailers εχουμε δει πως εχουν κανει κοτετσια αμαξια να μοιαζουν σαν ειναι της κουτας.
Σασα εσυ που τρακαρες και απο οτι ειπες παει για ολικη, γιατι δεν το σκεφτεσαι?
παρακαλω πολυ εναν διαχειριστη να σβησει το κομματι απ' το ποστ μου που αναφερεται στο τρακαρισμα του παιδιου αν γινεται. Ευχαριστω.