Κανονικα δεν λειτουργει.
Το κανονισαμε ομως.
Κανονικα δεν λειτουργει.
Το κανονισαμε ομως.
M3 CSL
Leonidas_E39 (07-07-12), Thomelef (07-07-12)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Νικο, οδηγω πολυ κοντα στο τιμονι και ειδικα οταν ειμαι στην πιστα. Οταν εφερνα το καθησμα πολυ μπροστα για να ειμαι κοντα στο τιμονι, τα ποδια μου δεν ηταν ανετα.
Με τον ανταπτορα, ειναι και το τιμονι πολυ κοντα και τα ποδια ανετα.
Εκτος αυτου το καθισμα τωρα πηγε αρκετα πιο πισω και το βαρος του οδηγου μεταφερετε προς το κεντρο.
Το μονο μειονεκτιμα που εχω παρατητισει χωρις να εχω οδηγησει ακομη, ειναι οτι τα οργανα για τα φωτα και τα φλας ειναι καπως μακρια απ τα δακτυλα.
M3 CSL
BILL007 (08-07-12), m-power_01 (08-07-12), nikos1400 (09-07-12), Panos 316T (08-07-12), VanVIC (08-07-12), Vassilis ///M (09-07-12)
Αχαχαχαχα τα φλας είναι το πρόβλημα τώρα. Πρέπει να τεντωνεις χέρι!
Παει το δακτυλακι. Έτσι είχε κάνει και ο βοηθός μου το ραλύ και οπότε το έπαιρνα έβρισκα αέρα ... Συνήθεια είναι όμως !
Μεγειες chief
chief (08-07-12)
Έχω λύση κ γι' αυτο.....
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo
οχι ρε...τι μανέτα. βγαζει χεράκι έξω απ'το παράθυρο, όπως κάνουν και με τα μηχανάκια.
απλά για να στρίψει δεξιά, σπάει αγκώνα, και πάνω απο την οροφή δείχνει ότι θέλει να πάει δεξιά.
sympether with chiefτης
M3 CSL
Thomelef (09-07-12)
Κάποτε ο Πρόεδρας είπε να αφήσουμε την μιζέρια και να κάνουμε κάνα μπαξιματάκι να ''σπάσει'' λίγο το χειλάκι μας.. ωραία συμβουλή!
just a teaser:
Uploaded with ImageShack.us
Αύριο η συνεχεια!![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΣ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν μιλατε ρε παλιοκουφάλες εεεε Θα σας δειξω εγω θα δείτε τι θα πάθετε μαζι με την μορμόνα.
Αντε καλορίζικα Γιωργάρα μου.![]()
![]()
pilot (12-07-12)