Φίλε μου λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω.
Το χαμήλωμα δεν γίνεται για το μάτι...
Γίνεται για την οδική συμπεριφορά. Και με 7 πόντους κάτω που θές να χαμηλωσεις θα γίνεις χειρότερος. Κράτα τα ήδη χαμηλά ελατηρια σου και μην ψαχνεσαι.
Φίλε μου λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω.
Το χαμήλωμα δεν γίνεται για το μάτι...
Γίνεται για την οδική συμπεριφορά. Και με 7 πόντους κάτω που θές να χαμηλωσεις θα γίνεις χειρότερος. Κράτα τα ήδη χαμηλά ελατηρια σου και μην ψαχνεσαι.
Πεπε ποσο καιρο εχεις που εβαλες αναρτηση ; ;
την αναρτηση την ειχε τα ελατηρια τα εβαλα πριν 4 μηνες περιπου....
φιλε πεπε εχεις σκεφτει οτι με τις λυσεις που ψαχνεις ουσιαστικα καταστρεφεις την γεωμετρια του αυτοκινητου ολοσχερως;
ποιος θα μπορεσει να κανει ευθυγραμμιση σε αυτο το αυτοκινητο μετα;
ετσι οπως το περιγραφεις τωρα με bilstein hr και 18αρες θα βρονταει ολοκληρο,ειναι και καμπριο....
Μηπως πρεπει να μετριασεις λιγο την απαιτουμενη για σενα εμφανιση για χαρη ενος αυτοκινητου που θα στεκεται σωστα και με ασφαλεια στον δρομο;
μην παρεις τα λογια μου στραβα,συμβουλευτικα σου μιλαω,απλα μην καταστρεψεις αλλο την γεωμετρια σου και το αυτοκινητο σου γενικοτερα.
Αλλωστε σιγα τους δρομους που εχει η χωρα μας ωστε να απολαυσεις ενα αυτοκινητο σαυρα-χαμηλωμενο με 18αρια!!!!!
Σκεψου το λιγακι![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη z3 2.2 : 11-07-12 στις 21:07
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Panos 316T (12-07-12), S8N (11-07-12)
θες ελατηρια schnitzer (κρατας τα bilstein) και 17αρες για αυτο που περιγραφεις....δες στο γκαραζ μου και θα καταλαβεις (φοραω το εν λογω σετ απ που περιγραφω).
αλλα εφοσον εχεις 18αρες αστο οπως ειναι και μην την ψαχνεις ουτε με ρυθμιζομενες ουτε τιποτε....εχεις πολυ καλη αναρτηση....
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
alexk (12-07-12)
η λύση βρίσκεται σε αυτό το site.
Είχα δει μια παλιά sl500 με τέτοιο χαμήλωμα!
Μετα μου είπαν βέβαια ότι είχε κλαταρει η "περιεργη" ανάρτηση της
BILL007 (21-07-12)