Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 37

Θέμα: Πάει και η Porsche

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos_e93 Εμφάνιση μηνυμάτων
    SOURCE

Θα μας τρελάνει πια αυτή η Vag Group .... μειώνονται οι επιλογές μας
    σε αυτοκίνητα και μηχανές με αυτά που κάνει

Παρεμπιπτόντως, θα ήθελα να ρωτήσω και τον κύριο pilot, τι γνώμη θα έχει
    πια για την 911 μετά τη Ducati
    Η Porsche ήταν, είναι και θα είναι η καλύτερη μάρκα ever κατά την ταπεινή μου άποψη και δεν έχει καμιά μα καμιά σχέση με τους κουβάδες του group εκτός από τα ''νούμερα'' για τους managers. Και θα σταθώ μόνο στο παρακάτω που είναι και απόλυτα λογικό ε? μην τρελαθούμε κιόλας:

''Ουσιαστικά η Porsche θα λειτουργεί αυτόνομα μέσα στον όμιλο της VW και ιδιαίτερα στους τομείς εξέλιξης, παραγωγής και διανομής των μοντέλων της''

Όσο για την Ducati, ποτέ δεν μου άρεσε ούτως η άλλος, έχει βελτιωθεί σε αξιοπιστία βέβαια αλλά αυτο τον απαίσιο ήχο των μοτέρ που ακούγονται σαν τσίγκινα τενεκεδάκια γεμάτα βίδες δεν θα τον χωνέψω ΠΟΤΕ! Και αυτός είναι ένας παααααρα πολύ καλός λόγος για να μη αγοράσω ποτέ, εξάλλου το όποιο πλεονέκτημα έχουν,αν έχουν, στην οδική συμπεριφορά εντός πίστας δεν νομίζω οτι μπορεί κάποιος να την καταλάβει εκτός και αν είναι αναβάτης αγώνων.

my 2 cents..
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

2. The Following 4 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

alexk (11-07-12), Nick bmwlover (11-07-12), nikos valvetronic (10-07-12), StratosZ4 (10-07-12)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η Porsche ήταν, είναι και θα είναι η καλύτερη μάρκα ever κατά την ταπεινή μου άποψη
    Η πορσε εκανε προσιτο το ονειρικο...
    ιδανικα, θα προτιμω παντα μια φερραρι αλλα η πορσε τα κανει ολα ευκολοτερα και ισως σου αφηνει και περισσοτερα ορια να παιξεις και να ευχαριστηθεις.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όσο για την Ducati, ποτέ δεν μου άρεσε ούτως η άλλος, έχει βελτιωθεί σε αξιοπιστία βέβαια αλλά αυτο τον απαίσιο ήχο των μοτέρ που ακούγονται σαν τσίγκινα τενεκεδάκια γεμάτα βίδες δεν θα τον χωνέψω ΠΟΤΕ! Και αυτός είναι ένας παααααρα πολύ καλός λόγος για να μη αγοράσω ποτέ, εξάλλου το όποιο πλεονέκτημα έχουν,αν έχουν, στην οδική συμπεριφορά εντός πίστας δεν νομίζω οτι μπορεί κάποιος να την καταλάβει εκτός και αν είναι αναβάτης αγώνων.

my 2 cents..
    Οσο γι αυτο μαλλον θελεις να βλεπεις φτερα στο ντεποζιτο σου...

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

δεν έχω κανένα κόλλημα με τα ''φτερά'' πίστεψε με!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP