κατω όλα από μια μεγαλη ομπρέλα.
κατω όλα από μια μεγαλη ομπρέλα.
Ηταν καθαρά τυπικό το θέμα. Ουσιαστικά δεν άλλαξε κάτι !!
![]()
κακο για την porsche...(αν και αμα πανε να τους αλλαξουν την θεση του κινητηρα μεχρι και η μερκελ θα παρεμβει το κοβω!!!!)
καλο για τα group vag μπας και τα κανουν να μην βγαζουν μουτρα μονο...σκεφτεστε μετα απο 5 χρονια να λενε οτι το πιο συμμετοχικο αμαξι της κατηγοριας σε οδηγικη απολαυση ειναι το audi a4???????![]()
Κολπάκια των οικογενειών Porsche - Piech είναι αυτά για μην πέσουν οι εταιρείες σε ξένα χέρια. Πριν 3 χρόνια η Porsche είχε αποκτήσει τον έλεγχο του 51% της VW. Διαβάστε εδώ για το τι είχε γίνει το 2009:
https://www.thetruthaboutcars.com/20...ht-volkswagen/
Όσο για τα μοντέλα, μην περιμένετε αλλαγές. Η μία θα εξακολουθεί να φτιάχνει μαλακίες, το A6 Allroad και το CrossPolo ενώ η άλλη μαλακίες και την 911.
P.S. Οποιαδήποτε προσπάθεια να γλύψω τον Πρόεδρο είναι πέρα για πέρα συμπτωματική και δεν έχει να κάνει με το virtual καντήλι μου.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη S8N : 10-07-12 στις 09:51
Ωπ, αδίκησα τον Καρχαρία. Από τις μαλακίες της VW βγάλτε το Scirocco, από εκείνες της Porsche βγάλτε τη Boxster. Το σώζουμε το καντήλι Κώστα?
Kostas_1 (10-07-12), Nick bmwlover (11-07-12), Samaro (10-07-12), VanVIC (10-07-12)
Kostas_1 (10-07-12), Nick bmwlover (11-07-12), Samaro (10-07-12)
Kostas_1 (10-07-12), Nick bmwlover (11-07-12)
Δεν γνωριζω τι συμβαινει στο μενιδι...
Αλλα το οτι τα καγιεν ειναι δειγμα νεοπλουτισμου στην ελλαδα δεν μου λεει κατι. Τα bmw ,οσο κι αν δεν αρεσει σε κανεναν εδω μεσα αλλα και σε μενα, ειναι η κατεξοχην μαρκα του ελληνα καγκουρα.
Το boxster και τα cayenne κανουν πολλα περισσοτερα απο το να γεμιζουν τη γκαμα της πορσε. Αυτη ειναι η δικη μου αποψη φυσικα και δεν ζητω απο κανεναν να την ασπαστει.
Nick bmwlover (11-07-12), nikos valvetronic (10-07-12), Samaro (10-07-12), Thomelef (10-07-12)