Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 17

Θέμα: ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΑ ΦΑΡΑΩ

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #10
    Εγγραφή
    23-12-09
    Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Ηλικία
    39
    Μηνύματα
    5.010
    Thanked
    5441
    Rides
    2

    Προεπιλογή

    Για να μπουν τα προσκεφαλα απο τα καθισματα του Μ3(vader) στο mpack σαλονι χρειαζεται ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ αδειασμα ψηλα στη πλατη του καθισματος για να πατησουν σωστα.
    Σε αντιθετη περιπτωση θα ειναι υπερβολικα πολυ στριμωγμενα και θα καταπονουνται και οι δυο λαμες του προσκεφαλου, και οι φωλιες που μπαινουν στο καθισμα αλλα και τα ¨αυτακια" του προσκεφαλου που δε θα αργισουν να στραβωσουν μετα απο λιγο καιρο.
    Εμφανισιακα δε θα το καταλαβετε πολυ αλλα η σωστη στηριξη της ομωπλατης παει περιπατο.

    Ακομα να πω οτι για να γινει σωστη "αντιγραφη" εκτος απο τα προσκεφαλα πρεπει να αλλαχθει και το μαξιλαρακι στα ποδια που μπαινοβγαινει με αυτο του Μ3 που κανει μια καμπυλη στο κεντρο.Ακομα πρεπει να δωθει η πλατη και καθισμα για να μπουν νεες ραφες και να δημιουργηθουν 3-4 γραμμες λιγο ψηλοτερα και χαμηλοτερα απο το υψος της μεσης.

    οριστε και οι διαφορες

    Αυτα


    βαζωντας αυτα και με λιγο ταπετσεροδουλεια


    γινονται καπως ετσι




  2. The Following 6 Users Say Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

    Bazil Van Sinner (21-07-12), leo328 (09-07-12), Leonidas_E39 (10-07-12), nikos325 (09-07-12), Panos 316T (09-07-12), Vassilis ///M (09-07-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP