Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 44

Θέμα: ιδανικός προορισμός διακοπών στην Ελλάδα

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ολη η Ελλαδα εχει ξεχωριστα μερη απειρου κάλλους, ομως το μοναδικο μερος που εχει μαζεμενα τα περισσοτερα και φανταστικες παραλιες ειναι η Χαλκιδικη.
    Στον μυρτο van και να μη φυσαει καθολου εξω μεσα βγαζει ενα καιρο αλλο πραμα,η δε μορφολογια της παραλιας, οταν φουσκωνει η θαλασσα, την κανει αρκετα παιχνιδιαρα ,αλλα και αρκετα επικινδυνη.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλές κι οι παραλίες της Χαλκιδικής (έχω αρκετές όμορφες εμπειρίες) και καλοί οι ψαρότοποί της αλλά σαν της παραλίες των Κυκλάδων μ΄αυτήν την άγρια ξεραίλα αλλά και συνάμα μαγευτικούς συνδιασμούς πετρωμάτων-νερού, δεν τις συναντάς εύκολα, ααάλλο πράμα !
    ωραιο θέμα παιδιά και επίκαιρο, ποιός είναι ο ιδανικός τόπος διακοπών ?

Νησί ή χερσαίος προορισμός ?
    Αιγαίο ή Ιόνιο ?
    Πρασινάδα ή ξεραίλα ?
    Βόρεια η νότια ?

το εχω κουβεντιάσει αμέτρητες φορες με φίλους με παρέες, με τη γυναίκα μου φυσικά και έχω καταλήξει στο εξής. Αποκλείεται να βρούμε τη σωστη απάντηση με αντικειμενικό τρόπο. Πέρα από τα αναμφισβήτητα συν ή πλην της κάθε επιλογής, υπάρχουν και οι προσωπικές προτιμήσεις, το "γιατί έτσι" του καθενος μας.

Εχοντας δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα στην Ελλάδα έχω πλέον καταλήξει και η προτίμησή μου λέγεται Σιθωνία Χαλκιδικής.

Παραλίες σαν της Κρήτης αλλά χωρίς βοριά.
    Φαί σαν της Κρήτης, στις ίδιες τιμές.
    Χωρίς τη ζέστη της Κρητης !
    Πρασινο όσο τα Ιόνια νησιά, αλλά και ωραίο οδικό δίκτυο που τα Ιόνια δεν εχουν.
    Δεν πληρωνεις υπερτιμημένα ακτοπλοικά εισιτηρια για να πας και να ρθεις. δεν βάζεις την κούκλα σου σε πλοίο (...), και χαίρεσαι το bmw σου στη διαδρομή.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 09-07-12 στις 19:18

2. The Following 10 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

A8hnaios (09-07-12), alexm (09-07-12), deepBLUE (09-07-12), gant (09-07-12), imolarot (09-07-12), katsaraios (09-07-12), Konstantinos E60 (09-07-12), Nino (09-07-12), VanVIC (09-07-12), zaharias (09-07-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP