οχι φιλε μου δεν τα πηρανε ολοι, οπως και δεν ειναι ολοι οι δημοσιοι
τεμπεληδες, ολοι οι τραπεζικοι
ασχετοι ή
απατεωνες, ολοι οι αγροτες
λαμογια κλπ κλπ.
για να λειτουργει ακομα η χωρα σημαινει οτι καποιοι δουλευουν στον δημοσιο τομεα, καποιοι εστησαν σωστα τις επιχειρησεις τους για να ειναι ακομα ανοικτες, καποιοι παραγουν ντοματες και ζαρζαβατικα, γαλα, κρεας κλπ.
οχι δεν ειναι ολοι κλεφτες, ας αφησουμε τις εξυπναδες.
μεγαλο ποσοστο (οπως αναφερει ο στουπας και αλλοι), ομως ειναι.
εκει εντοπιζεται το προβλημα, οχι στο υγιες κομματι, το οποιο παντως εχει γινει μειοψηφια και δε νομιζω να διαφωνει κανεις σε αυτο.
καποιος που γραφει ενα αρθρο για το ποιο ειναι το προβλημα της χωρας κατα την αποψη του, αυτα θα αναφερει, τα κακως κειμενα, τις παθογενειες.
τι να αναφερει, τον εναν υπαλληλο στους δεκα μεσα σε μια εφορια που σκοτωνεται στη δουλεια, στον επιχειρηματια εκεινον που ηταν νοικοκυρης και δεν ανοιχτηκε, στον αγροτη και τον κτηνοτροφο που οντως εχει αντικειμενο και δεν κοροϊδευει?
σαφως και υπαρχουν
επιχειρηματιες που τα πηρανε, οι περισσοτεροι ειναι και τα σκανδαλα σκανε γυρω μας σαν βεγγαλικα, τωρα το πηρες χαμπαρι αντωνη?
αλλοι αγωνισζονται δεκαετιες και προχωρησανε με ρυθμο χελωνας και αλλοι γινανε
μεγιστανες σε 2 χρονια, αν ανοιξεις τα ματια σου φιλε αντωνη ειναι κατι παραπανω απο εμφανες ποιοι ειναι αυτοι.
δεν χρειαζεται ιδιαιτερη ευφυΐα για να το καταλαβουμε.
αυτο ειναι το μονο σιγουρο...
