Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 39

Θέμα: TURBO BMW E36 1.8IS

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ziaba Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λεσ να μη είχε κ καθόλου πρόγραμμα;
    Πολυ φοβαμαι , με καθε επιφυλαξη ..., οτι σε ενα εγκεφαλο DME 1.7.2 σαν αυτο που ειχα ,δεν .......

2. The Following 3 Users Say Thank You to bmw316turbo For This Useful Post:

Kostas_1 (04-07-12), Panos 316T (04-07-12), ziaba (04-07-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Να σας πω και μια ιστορια με θεμα τα προγραμματα που κανει το παρον θρεντ λιγο πιο πικαντικο.
    Ειμαι στο ετος ιουνιος 1999 και εχω στη κατοχη μου το daihatsu charade gtti.
    Εχω κανει τα μερεμετια στον κινητηρα σε ενα συνεργειο στην αργυρουπολη (εξατμιση, καινουρια μεταλα στροφαλου, φιλτρα ,ανοιγμενη τουρμπινα κλπ) και κανω ερευνα αγορας για προγραμμα και καταληγω αναμεσα σε πολλους υποψηφιους στην Pow......s, ΓΙΑ 185000ΔΡΧ. Πραγματι μετα το προγραμμα το αμαξι ξυριζε σε πιεση 1.35 σε σχεση με το 0.9 που δουλευα χωρις.Ερχομαι στο συνεργειο το δοκιμαζει ο μηχανικος μου ,μενει αφωνος.Ελα μου ντε που ο μηχανικος μου συνεργαζοταν εκεινη την εποχη με το λεπτο αδυνατο φοιτητη που ειναι γνωστος και τρανος σημερα ως προγραμματιστης και φιλος και γνωστος μου τοτε.Στην συζητηση μου λεει.Ζώη, το charade ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΓΕ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΟΥ απο τη σιγουρια. ΤΟ μονο που κανουμε ειναι να βαζουμε μια διοδο για να ανεβαζει παραπανω πιεση....Τρεχω σπιτι βγαζω τον εγκεφαλο τον ανοιγω και βλεπω στο δηθεν ολοκληρωμενο επανω αυτοκολητο χαρτι pow...s reprogramm.Λετε να πληρωσα το χαρτι 185000δρχ.......??

Tα συμπερασματα δικα σας...

4. The Following 4 Users Say Thank You to bmw316turbo For This Useful Post:

///Maniac (03-09-21), BILL007 (04-11-14), Panos 316T (04-07-12), ziaba (04-07-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP