χμ...
τοτε γιατι τσεχες,ολλανδεζες,δανεζες, αλλιδες,ουγγαρεζες,σουηδε ες σερβες και κροατισες,γερμανιδες ερχονται συνεχεια στα Ελληνικα νησια και τον τσιμπανε...?
χμ...
τοτε γιατι τσεχες,ολλανδεζες,δανεζες, αλλιδες,ουγγαρεζες,σουηδε ες σερβες και κροατισες,γερμανιδες ερχονται συνεχεια στα Ελληνικα νησια και τον τσιμπανε...?
μπαρμπα χαντε δεν σε φοβαμαι, καποτε ησουν 6κυλινδρος βεβαια, τωρα πηγαινεις με 4 κυλινδρους αλλα πηγαινεις....
αν δεις τα σκουρα ρωτα τον μπαουερ απο που παραγγελνει τα μαγικα χαπια, αλλα με το μαλακο...
γιατι απο κει που θα τη γλιτωσεις με ρεκτιφιε, μην διαλυσει και το ιντζεκτιον και σε κουβαλαμε στην τελευταια σου κατοικια...
και φωναζει ο κατς ΠΕΘΑΝΕ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕ...ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΕΞ...
ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΞΙΟΣΣ!
υ,γ ο μπαουερ δεν εχει θεμα (μην μου κοψει και το μισθο), απλα τα παιρνει παρασκευη, ξεκιναει μονος του και δευτερα ερχεται η κοπελα του!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spar@ : 03-07-12 στις 17:59
bill_m3 (03-07-12), katsaraios (04-07-12), m-power_01 (03-07-12), Ptboul (04-07-12), Stathis (03-07-12)
katsaraios (04-07-12)
ώπα άρη!!!θές να μάθεις και εσύ το μυστικό του τρίβω με την ανάποδη μεριά της παλάμης???
γμ'αυτό το κατόρθωμα ο σπάρας, κατάφερε και έγινε λέκτορας στις σεξολογικές κλινικές...
το διαταύτα είναι πως κατάφερε να τονώσει την σχέση πολλών ανθρώπων με την χείρα τους...
απατούν το ίδιο τους το χέρι, με την ίδια τους την παλάμη...
επανάσταση.
sympether with chiefτης
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spar@ : 03-07-12 στις 18:21
νζάμι.
μην ξεχνιόμαστε. είναι σα να λέμε καγιέν.
sympether with chiefτης
σε λιγες μερες θα μπορω να δινω μονο thanks, και να γραφω +1 ή up, και αυτο θα ολοκληρωθει τον σεμπτεμβρη που θα μπορω να γραψω μονο στο σαουτμποξ!