
Αρχικό μήνυμα απο
nino X3
Ειναι ομως τοση η μανια που δεν μπηκαν στο κοπο καν να αναγνωσουν την αποφαση και φυσικα αν προκειται για εργαζομενους, μαλλον ανηκουν σε μισοτυφλους ή απο αυτους που εθελοτυφλουν και δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ολα αυτα ηταν "μελανι" για να θολωσει το τοπιο, για τις αλλαγες που ειχαν σκοπο να κανουν στον ιδιωτικο τομεα.
Ακριβώς Γιάννη.
Είναι τόσο το μίσος ορισμένων συμπολιτών μας που τους ενδιαφέρει απλά να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, άσχετα αν ψοφάει και η δική τους μαζί.
Γι'αυτό και το ειρωνικό σχόλιο.
Η απόφαση της ειρηνοδίκου δεν μιλάει ούτε για επιδόματα ούτε για τίποτα, με τα οποία ασχολήθηκαν ορισμένοι, "αδιάβαστοι" στην καλύτερη, σχολιαστές. Μιλάει για τη διάλυση των συλλογικών συμβάσεων (που αφορά τους εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα και είναι πρωτοφανές γεγονός, όπως και η άρση της μετενέργειας) και για τις οριζόντιες περικοπές που αντιτίθενται στην αρχή της αναλογικότητας.
Αυτά κρίνει ως αντισυνταγματικά τα οποία είναι, ξεκάθαρα κιόλας.
Και κάτι τελευταίο.
Όλα αυτά δεν γίνονται μόνο για τις αλλαγές στον ιδιωτικό τομέα (αν και αυτός όπως πάντα θα είναι ο μεγάλος χαμένος, ακόμα και όλα ιδιωτικά να γίνουν).
Γίνονται γενικά για την καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong