ΟΚ περιμένω τότε να με πείτε...
ΟΚ περιμένω τότε να με πείτε...
Σου απάντησε ο Snoopy. Ισχύει ότι είπε. Εφ΄όσον το κόστος αγοράς δεν υπερβαίνει τα 10,500 ¤ δεν υπάρχουν τεκμήρια.
Αρα το μόνο που χρειάζεται είναι μετά την αγορά, στο επόμενο οικονομικό έτος να κάνεις δήλωση. Αφού δεν έχεις εισοδήματα θα κάνεις μηδενική.
Καλησπερα φιλε!
Μιας και πριν λιγο καιρο ημουν σε παρομοια θεση με σενα (εψαχνα για Ε36) και + οτι ειμαι πιτσιρικας (20) πολλοι μαντραδες αλλα και ιδιωτες εχουν την ψευδαισθηση οτι θες οπωσδηποτε ενα bmw, να κανεις μπαντες και αλλα πολλα χωρις φυσικα να ενδιαφερθεις για την πραγματικη κατασταση του αυτοκινητου.Καλο θα ηταν να ειναι μαζι σου καποιος μεγαλυτερος και φυσικα αν ειναι κατοχος του ιδιου αυτοκινητου ή εστω καπως ψαγμενος ακομα καλυτερα.
Απο γνωμες πολλων που ακουσα θα ηταν καλο να προτιμησεις μοντελο απο 96 και πανω..
Kαποια χαρακτηριστηκα για να σε κατατοπισω
E36 facelift γριλιες
Γριλιες pro-facelift
Φλασακια φτερου facelift (μοντελο απο 97 και πανω)
Φλασακια φτερου pro-facelift (μοντελο απο 96 και κατω)
Eπισης τα 36αρια απο το 96 και μετα εχουν
3ο stop
Aεροσακο Συνοδηγου
Aπο το 2ο εξαμηνου του 98 ειχαν και πλαινους αεροσακους
Φυσικα το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι τσεκαρισμα του αριθμου πλαισιου στο αναλογω site για να εισαι σιγουρος.Στο λεω αυτο για πολλα 98αρια και 99αρια ηταν τελικα 96αρια.
Σε περιπτωση που κατι ειναι λαθος εννοειται οτι διορθωνεται παιδια.Απλα ψαχνωντας κλπ εχω καταληξει σε αυτα τα αποτελεσματα..
christos 330:
98αρι,μαυρο,κουπε και ηλιοροφη και 137k τα λεφτα ειναι τζαμπα..Δεν μπορουσες να το πεις νωριτερα??![]()
christos 330:
98αρι,μαυρο,κουπε και ηλιοροφη και 137k τα λεφτα ειναι τζαμπα..Δεν μπορουσες να το πεις νωριτερα??[/QUOTE]
Παντα ετσι γινεται φιλε μου . . .
Christos 330 (01-03-10)