Σασα εγω δεν τις μπορω τις γατες τις σιχαινομαι γιατι οταν κανουν ερωτα τσιριζουν και δεν με αφηνουν να κοιμηθω!
katsaraios (02-07-12)
Επειδη εχω σπουδασει Ψυχολογια θα σου απαντησω με μια αλληγορια που συζητουσαμε καποτε στη σχολη με εναν καθηγητη μου: Ο σκυλος ειναι ο αντρας και η γατα, η γυναικα. Ο σκυλος/αντρας ειναι πιο ευσωμος, πιο δυνατος και πιο ογκωδης. Αν τρεξει προς τη γατα/γυναικα εκεινη θα τρεξει φοβισμενη αλλα συχνα σταματα και βγαζει 'νυχια' και τοτε ο αντιπαλος κινδυνευει....![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sasabmw : 01-07-12 στις 22:34
Ptboul (02-07-12)
spar@ (01-07-12)
ο δικος σου ειναι αυτος στο βιντεο?
καλα οταν το βγαζεις βολτα δεν ντρεπεσαι???
φιλε οχι στον καναπε το σκυλι γιατι οντως αυτο που λεει ο εκπαιδευτης που ρωτησε η Σασα εχει δικιο.
Το σκυλι αν καθισει στον καναπε ή στα ποδια σου καταλαβαινει οτι εγινε η γυναικα σου ή ο αρχηγος του σπιτιου... αρα θα γαυγιζει και θα γριλιζει χωρις λογο ολη μερα, δεν θα κανει τιποτα και θα ξινιζει την μουσουδα του οταν σε βλεπει, οταν θα θες να δεις μπαλα θα το αλλαζει και θα βαζει τον τουρκικο "Υπαστυνομο Ρεξ", και οταν θα ετοιμαζεσαι να βγεις θα ερχεται με το λουρι να σου υπενθυμισει οτι πρεπει να το πας βολτα!
katsaraios (02-07-12), Kostas_1 (02-07-12), Ptboul (02-07-12)
Μπορεί να είναι μικρόσωμος αλλά τί να κάνουμε.Ήταν το τυχερό του να μας βρεί.Ήταν τελείως τυχαία η όλη φάση που τον πήραμε.
Εν τω μεταξύ,παρόλο που ανεβαίνει στον καναπέ,δεν κάνει τίποτα από τα παραπάνω που λές!Ή δεν νοιώθεις από σκυλιά () ή ο δικός μου δεν ανήκει στην κατηγορία σκύλου
![]()
Αρχικό μήνυμα απο 850CSI