Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 393

Θέμα: σκυλος ο πιστος φιλος

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sasabmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν εχω σκυλι, τα αντιπαθω, εχω γατακι αλλα αρκετοι φιλοι μου εχουν σκυλο. Αν εχεις σκυλι και ανεβαινει στον καναπε ειναι μεγα λαθος, αν δε, ειναι πανω απο 1,5 χρονων πολυ δυσκολα εκπαιδευεται.....
    Γιατί αυτό?
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI
    Ηταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σα να οδηγας ενα TORNADO - EUROFIGHTER Καταδιωκτικο - Πολεμικο

Περιοχή
    N.Faliro
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Lambros46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί αυτό?
    Γιατι απλουστατα δεν ειναι εκει η θεση του Λαμπρο. Εσυ πας να κατσεις στο σπιτι του σκυλου;

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Γιατί αυτό?
    γιατι το γεμιζει τριχες και τρωει το υφασμα...

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Σασα εγω δεν τις μπορω τις γατες τις σιχαινομαι γιατι οταν κανουν ερωτα τσιριζουν και δεν με αφηνουν να κοιμηθω!

5. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

katsaraios (02-07-12)

Rides
    1

Talking

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    γιατι το γεμιζει τριχες και τρωει το υφασμα...
    Ρε ο δικός μου είναι μικρόσωμος,μαδάει πραγματικά ελάχιστα και δεν τρώει(πλέον) το ύφασμα.Άρα θα τον αφήνωω να κάθεται στον καναπέ μου όσο θέλει.

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ρε ο δικός μου είναι μικρόσωμος,μαδάει πραγματικά ελάχιστα και δεν τρώει(πλέον) το ύφασμα.Άρα θα τον αφήνωω να κάθεται στον καναπέ μου όσο θέλει.
    ο δικος σου ειναι αυτος στο βιντεο?
    καλα οταν το βγαζεις βολτα δεν ντρεπεσαι???
    φιλε οχι στον καναπε το σκυλι γιατι οντως αυτο που λεει ο εκπαιδευτης που ρωτησε η Σασα εχει δικιο.
    Το σκυλι αν καθισει στον καναπε ή στα ποδια σου καταλαβαινει οτι εγινε η γυναικα σου ή ο αρχηγος του σπιτιου... αρα θα γαυγιζει και θα γριλιζει χωρις λογο ολη μερα, δεν θα κανει τιποτα και θα ξινιζει την μουσουδα του οταν σε βλεπει, οταν θα θες να δεις μπαλα θα το αλλαζει και θα βαζει τον τουρκικο "Υπαστυνομο Ρεξ", και οταν θα ετοιμαζεσαι να βγεις θα ερχεται με το λουρι να σου υπενθυμισει οτι πρεπει να το πας βολτα!

Rides
    1

Talking

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο δικος σου ειναι αυτος στο βιντεο?
    καλα οταν το βγαζεις βολτα δεν ντρεπεσαι???
    φιλε οχι στον καναπε το σκυλι γιατι οντως αυτο που λεει ο εκπαιδευτης που ρωτησε η Σασα εχει δικιο.
    Το σκυλι αν καθισει στον καναπε ή στα ποδια σου καταλαβαινει οτι εγινε η γυναικα σου ή ο αρχηγος του σπιτιου... αρα θα γαυγιζει και θα γριλιζει χωρις λογο ολη μερα, δεν θα κανει τιποτα και θα ξινιζει την μουσουδα του οταν σε βλεπει, οταν θα θες να δεις μπαλα θα το αλλαζει και θα βαζει τον τουρκικο "Υπαστυνομο Ρεξ", και οταν θα ετοιμαζεσαι να βγεις θα ερχεται με το λουρι να σου υπενθυμισει οτι πρεπει να το πας βολτα!

Μπορεί να είναι μικρόσωμος αλλά τί να κάνουμε.Ήταν το τυχερό του να μας βρεί.Ήταν τελείως τυχαία η όλη φάση που τον πήραμε.

Εν τω μεταξύ,παρόλο που ανεβαίνει στον καναπέ,δεν κάνει τίποτα από τα παραπάνω που λές!Ή δεν νοιώθεις από σκυλιά ( ) ή ο δικός μου δεν ανήκει στην κατηγορία σκύλου

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μπορεί να είναι μικρόσωμος αλλά τί να κάνουμε.Ήταν το τυχερό του να μας βρεί.Ήταν τελείως τυχαία η όλη φάση που τον πήραμε.

Εν τω μεταξύ,παρόλο που ανεβαίνει στον καναπέ,δεν κάνει τίποτα από τα παραπάνω που λές!Ή δεν νοιώθεις από σκυλιά ( ) ή ο δικός μου δεν ανήκει στην κατηγορία σκύλου
    οχι ο δικος σου μαλλον εκανε με λυκους παρεα μικρος στον Β.Πολο, σιγουρο μου μοιαζει για σκυλι που τραβουσε ελκυθρο, και χει συνηθισει στις κακουχιες!

10. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

Lambros46 (01-07-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP