
Αρχικό μήνυμα απο
oldcarskickass
Τίγκα ανθυγιεινά να τα λέμε αυτά!
Πόσα δάση έχουν καεί από μάγκες των μπάρμπεκιου;
Το πότε δεν προσδιορίζεται χρονικά αλλά με το πόσο και τι συντήρηση κάνει ο χρήστης.- Ισχύει στα πάντα και ειδικά όταν έχεις να κάνεις με εύφλεκτα αέρια πρέπει να είσαι ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΣ.-
Η μάνα μου χρησιμοποιεί εδώ και καμιά 10ετία κουζίνα υγραερίου με μπουκάλα και δεν υπήρξε ΠΟΤΕ θέμα, όχι ανάφλεξης αλλά έστω και μυρωδιάς.
Δεν ξέρω τι χρήση έκανε στην σόμπα υγραερίου του αφεντικό της γυναίκας σου, αλλά δεν πρέπει να είναι και πολύ έξυπνος, μεταξύ μας πάντα.
ΚΑΘΕ συσκευή από σοβαρό κατασκευαστή έχει ένα μικρό βιβλιαράκι, αν κάτσει κανείς να το διαβάσει και είναι τυπικός τόσο στην χρήση όσο και στην συντήρηση, απλά πράματα και κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη (γιατί το μαγείρεμα με την φωτιά είναι, όντως πιο εύκολο και πιο οικονομικό από το ρεύμα, και με στοιχεία και τεκμηριωμένα πιο υγειινό από το κάρβουνο)
Ποιο πρόστιμο; Ποιες παραβάσεις ρε συ;