Αρχικό μήνυμα απο
M3E30
Το γνησιο bodykit της AC SCHNITZER για την CLS,ηταν φτιαγμενο απο kevlar & ανθρακονηματα για αυτο και η αστρονομικη τιμη του.Καλουπι υπαρχουν για αυτα και ο καλυτερος στο ειδος ειναι ο Στελιος Κροκιδης που εχει φτιαξει καποια Ε36 replicas...Τωρα οποιος ζηταει γνησια πραγματα,βρισκεις τα παντα αν ψαξεις καλα,αλλα οι τιμες τσουζουν..Ακουω συχνα που λενε ''δεν υπαρχει τιποτα ή δεν τα βρισκεις πουθενα''..Τα βρισκεις,αλλα ΔΕΝ τα πληρωνεις στις τιμες που τα ζητανε...Για αυτο οι περισσοτεροι στρεφονται σε αντιγραφα,οπως στην περιπτωση του bodykit,απο πολυεστερα/πλαστικο..
Αααααα γεια σου μανα μου,ειχα μια συζητηση μεσα στην εβδομαδα με καποιον απο επαρχια που ψαχνει πραγματα για Μ3 Ε36 και αφου του βρηκα διαφορα πραγματα μου ζητησε και αλλα που ειπε δεν υπαρχουνε πουθενα.
Μολις του ειπα οτι εχω ή οτι μπορω να σου βρω οσα θες για καποια σπανια που με ρωτησε του ειπα αυτο ακριβως που ειπες.....''πληρωνεις???βρισκε ις....δεν πληρωνεις???ΔΕΝ βρισκεις''.Ετσι ακριβως ειναι καλως ή κακως με τα πραγματα που σπανιζουνε.
Kωστα και αλλες φωτο απο το 36αρι τελειωμενο.....
insane in the ///Midbrain