Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 36

Θέμα: E36 M3 3.0 Cabrio [Αλλαγή Χρώματος

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω την εντύπωση πως το wide bodykit της Schnitzer έβγαινε σε carbon...
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mpempas Εμφάνιση μηνυμάτων
    πολυ ωραια τα φουσκωματα αλλα και το χρωμα!!!
    Περισσοτερες πληροφοριες για τα φουσκωματα???

Όχι ήταν από πολυεστέρα, αλλά φτιαγμένα σε καλούπι, όπως και οι προφυλακτήρες των Ferrari.

Ενημέρωσα τον πελάτη και τελικά οι ζάντες ΔΕΝ θα λυθούν από εμάς. Επειδή επιμένει όμως να τις αλλάξει χρώμα θα μας τις φέρει λυμένες...

Περιοχή
    Paraguay
    Rides
    1

Προεπιλογή

ξερουμε που τα εκανε αυτα,τιμες ποσο παει κατι τετοιο δηλαδη?

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δε νομίζω να τα βρίσκεις εύκολα πλέον αυτά τα κομμάτια της Shnitzer.

Περιοχή
    Paraguay
    Rides
    1

Προεπιλογή

ε αφου ειναι πολυεστερικα θα μπορει να το κανει ο "οποιοσδηποτε" ασχολειται με τετοια!

Περιοχή
    ΚΑΛΑΜΑΤΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mpempas Εμφάνιση μηνυμάτων
    ε αφου ειναι πολυεστερικα θα μπορει να το κανει ο "οποιοσδηποτε" ασχολειται με τετοια!
    Μονο αν εχει τα καλουπια μπορει να το κανει....

6. The Following 2 Users Say Thank You to NS-conv For This Useful Post:

m-power_01 (30-06-12), Monsta (30-06-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NS-conv Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μονο αν εχει τα καλουπια μπορει να το κανει....
    Τα φτιαχνει και εναs εδω και μαλιστα οταν εφτιαξα πριν 6 χρονια το δικο μου τα εκανε και πιο πρισμενα.

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το γνησιο bodykit της AC SCHNITZER για την CLS,ηταν φτιαγμενο απο kevlar & ανθρακονηματα για αυτο και η αστρονομικη τιμη του.Καλουπι υπαρχουν για αυτα και ο καλυτερος στο ειδος ειναι ο Στελιος Κροκιδης που εχει φτιαξει καποια Ε36 replicas...Τωρα οποιος ζηταει γνησια πραγματα,βρισκεις τα παντα αν ψαξεις καλα,αλλα οι τιμες τσουζουν..Ακουω συχνα που λενε ''δεν υπαρχει τιποτα ή δεν τα βρισκεις πουθενα''..Τα βρισκεις,αλλα ΔΕΝ τα πληρωνεις στις τιμες που τα ζητανε...Για αυτο οι περισσοτεροι στρεφονται σε αντιγραφα,οπως στην περιπτωση του bodykit,απο πολυεστερα/πλαστικο..
    Φορολογηστε ανελεητα,εχω εκατομμυρια....

9. The Following User Says Thank You to M3E30 For This Useful Post:

Vasilis M3 (30-06-12)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Cool

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο M3E30 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το γνησιο bodykit της AC SCHNITZER για την CLS,ηταν φτιαγμενο απο kevlar & ανθρακονηματα για αυτο και η αστρονομικη τιμη του.Καλουπι υπαρχουν για αυτα και ο καλυτερος στο ειδος ειναι ο Στελιος Κροκιδης που εχει φτιαξει καποια Ε36 replicas...Τωρα οποιος ζηταει γνησια πραγματα,βρισκεις τα παντα αν ψαξεις καλα,αλλα οι τιμες τσουζουν..Ακουω συχνα που λενε ''δεν υπαρχει τιποτα ή δεν τα βρισκεις πουθενα''..Τα βρισκεις,αλλα ΔΕΝ τα πληρωνεις στις τιμες που τα ζητανε...Για αυτο οι περισσοτεροι στρεφονται σε αντιγραφα,οπως στην περιπτωση του bodykit,απο πολυεστερα/πλαστικο..
    Αααααα γεια σου μανα μου,ειχα μια συζητηση μεσα στην εβδομαδα με καποιον απο επαρχια που ψαχνει πραγματα για Μ3 Ε36 και αφου του βρηκα διαφορα πραγματα μου ζητησε και αλλα που ειπε δεν υπαρχουνε πουθενα.

Μολις του ειπα οτι εχω ή οτι μπορω να σου βρω οσα θες για καποια σπανια που με ρωτησε του ειπα αυτο ακριβως που ειπες.....''πληρωνεις???βρισκε ις....δεν πληρωνεις???ΔΕΝ βρισκεις''.Ετσι ακριβως ειναι καλως ή κακως με τα πραγματα που σπανιζουνε.

Kωστα και αλλες φωτο απο το 36αρι τελειωμενο.....
    insane in the ///Midbrain

11. The Following 2 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

M3E30 (30-06-12), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (30-06-12)

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αααααα γεια σου μανα μου,ειχα μια συζητηση μεσα στην εβδομαδα με καποιον απο επαρχια που ψαχνει πραγματα για Μ3 Ε36 και αφου του βρηκα διαφορα πραγματα μου ζητησε και αλλα που ειπε δεν υπαρχουνε πουθενα.

Μολις του ειπα οτι εχω ή οτι μπορω να σου βρω οσα θες για καποια σπανια που με ρωτησε του ειπα αυτο ακριβως που ειπες.....''πληρωνεις???βρισκε ις....δεν πληρωνεις???ΔΕΝ βρισκεις''.Ετσι ακριβως ειναι καλως ή κακως με τα πραγματα που σπανιζουνε.

Kωστα και αλλες φωτο απο το 36αρι τελειωμενο.....
    φιλε Lunatic φανταζομαι οτι εχεις ολοκληρους τομους GB στο πισι για Ε30,Ε36 κλπ
    -------------------

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Smile ....

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Skyline_IS Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλε Lunatic φανταζομαι οτι εχεις ολοκληρους τομους GB στο πισι για Ε30,Ε36 κλπ
    Χεεχεχεχε,καλο!!!

Το εγραψα το παραπανω με την εννοια οτι αν πληρωσει καποιος-βρισκει οτι θελει....οχι τοσο οτι εχω εγω τις ακρες,καταλαβες πως το ειπα!

Παντως οσους εχω βοηθησει-αν εχω βοηθησει το εχω κανει αφιλοκερδως παντα και το μονο που εχω κερδισει και ειμαι ενοχος ειναι οι φιλιες πολλων απο ολη την Ελλαδα και αυτο μου περισσευει!

Για το οικονομικο κερδος σε σχεση με τα BMW δεν ηρθε ακομα η ωρα μου αλλα σιγουρα κατι θα τολμησω επαγγελματικα μελλοντικα καποια στιγμη,θα ειναι η πραγματοποιηση ενος ονειρου αν και επειδη ειμαι τιμιος ισως να μην το κανω και αποδοτικα,τελος παντων.
    insane in the ///Midbrain

14. The Following 2 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

bill_m3 (30-06-12), Skyline_IS (30-06-12)

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP