Με καθε συμπαθεια προς τα λεγομενα σου φιλε μου αλλα δεν γινεται με αστρα 1.6Τ να κανεις 1h και 45min Αθηνα-Λαρισα....Και θα στο εξηγησω πρακτικα το θεμα:Αν παρουμε σημειο εκκινησης τη Βαρυμπομπη,η Λαμια απεχει ακριβως 200km,τα οποια πηγαινοντας συνεχως 200-230 θα τα διανυσεις στην καλυτερη σε 1h και 10-15min....Αν εχεις ακομη διπλωμα

σου μενουν αλλα 148km...Για να τα κανεις σε 30-35min θα πρεπει να πηγαινεις με μεση ωριαια απο 233.84(τελικη του Αστρα στην κατηφορα) εως 296km!!!Καταλαβαινεις οτι δεν παιζει με την καμια αυτο το νουμερο.....Κι επειδη εχω κανει πολλες φορες την ιδια προσπαθεια με διαφορα αμαξια,το καλυτερο μου,λογω εξαιρετικης βιασυνης και με ταχυμετρο μονιμα κοντα σε τελικες με το 328(παρομοιες επιδοσεις με το αστρακι) ηταν 2h:15min(ητοι 159km μεση ωριαια)......
Το οτι πηγαινεις μονιμα πανω απο 200 δεν σημαινει οτι αυτη θα'ναι και η μεση ωριαια σου,εκτος αν σταματας το χρονομετρο καθε φορα που σταματας σε διοδια και επιταχυνεις παλι μεχρι τα 200++....Ακομη κι οταν θα κοψεις καποιες μικρες στιγμες στα 140-170-180 λογω εμποδιου,στροφης,η μεση ωριαια σου πεφτει αρκετα....
Υ.γ Μην αρχισετε τωρα οι υπολοιποι,να λετε οτι με την Porsche,Lamborghini,Ferrari και λοιπους πυραυλους σας το'χετε κανει,δεν μας ενδιαφερει αλλα ουτε και παιζει ρολο.....Δεν ειπα οτι ειναι γενικως αδυνατο το 1h:45min Αθηνα-Λαρισα,αλλα οτι με βαση τις συγκεκριμενες συνθηκες(αυτοκινητο 200ιππων) ειναι αδοκιμο.....