οδηγείτε πάντα σύμφωνα με τον κοκ ;
οδηγείτε με μ.ω.ταχύτητα 80-120 ;
οδηγείτε με μ.ω.ταχύτητα 120-160 ;
οδηγείτε με μ.ω.ταχύτητα 160-200 ;
οδηγείτε με μ.ω.ταχύτητα 200 και άνω ;
οδηγείτε με μ.ω.ταχύτητα 80-200 ;
οδηγείτε με ένα αβγό ανάμεσα στη σόλα και στο πεντάλ γκαζιού ;
strof (29-06-12)
Γινεται και με οπελ αστρα 1,6Τ Αρη!
Υ.Γ. Εννοειται πως στα διοδια δεν υπαρχει καθυστερηση, αν δεν προλαβουν να σηκωσουν την μπαρα την βρισκουν στα επομενα!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη strof : 29-06-12 στις 08:11
Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος
aristent (29-06-12)
η εθνικη ειναι καθαρα θεμα αμαξιου...και οχι τοσο οδηγου κατα την γνωμη μου..
πχ..οταν ειχα το audi a3..το συνηθες ηταν 160-180 (πολυ πριν γεμισει ο τοπος καμερες)...και μεχρι 220..οπου εκει το αμαξι αρχιζε να γινεται λιγο ασταθες..και εχανε την πλακα του το πραγμα..να σημειωθει βεβαια οτι το αμαξι το ειχα καποια χρονια και περα απο το γεγονος οτι το ηξερα ηταν και καλοστημενο (απο εμενα..)
με το golf 3 παλι που ειχα καποτε..αυτα τα χιλιομετρα ηταν διαστημικα...καθως ηταν 60 αλογα το ταλαιπωρο...και παλι τα 160 τα διατηρουσε με σχετικη ευκολια...αλλα δεν ηταν και για πολυ παραπανω....ιδιως στις στροφες...καθως φοραγε κατι βουλγαρικα bilstein μαυρα...
τωρα με το m3..που ακομα το μαθαινω σημειωτεον..πανω κατω το παω οπως το α3..δηλαδη 180 σταθερα..που το αμαξι παει αζοριστα και δεν σε κουραζει κιολας..αν και με τοσες καμερες πλεον δεν ξερεις που να πρωτο αφησεις και που να πατησεις..εχει χασει και λιγο την πλακα του..το πραγμα..
υγ..καποια μερα θα μου την βιδωσει και θα τρεχω χωρις πινακιδες....γιατι εχει καταντησει λιγο κουραστικο...
Azurius (14-08-12), Panos 316T (29-06-12)
δεν μας είπες τα δικά σου κατορθώματα κολλητέ. Αναλυτικά αν θες στις εξής περιπτώσεις :
- οταν δουλεύουν όλοι οι πολ/στες και όταν ο ένας απεργεί
- όταν τα όλα τα μπεκ ψεκάζουν και όταν δεν ...
- όταν ο πόλος είναι στη θέση του και όταν δεν ...
άστο, δεν επιμένω, μέχρι 120 πας, από κεί και πάνω η καμπίνα σου είναι σε κατάσταση συναυλίας heavy metal.![]()
E60_Arkadia (29-06-12), Nick bmwlover (29-06-12), Panos 316T (29-06-12), S8N (29-06-12)
Όταν ήμανε εργέΝης έκανα 40.000 Km/τον χρόνο αλλά δεν είχα αμάξι
Παντρεμένος έχω αμάξι αλλά κάνω 10.000km/χρόνο
Το καρμπόΝι δίνει εργοστασιακή τελική 225 αλλά όταν πιάνω τον νέο δρόμο Τρίπολη - Παραδείσια, στην κατηφόρα έχω πιάσει και 240 κοντερίσια.
Με τον μπέμπη μέσα πάω 140-160 (σερί για 2 - 2.30 ώρες)
Μόνος πάω 140 - όσο με παίρνει.
Αλλά και το 34 άρι όταν είχα με την τουρμπίνα πάλι πήγαινα 140 -180 σερί.
Δεν παθαίνουν τίποτα τα αμάξια και εννοείτε ότι σε ΕΟ με 3 λωρίδες κυκλοφορίας προσπερνώ από δεξιά (άμα χρειαστεί) όπως και προβλέπεται από τον κοκ.
Διπλή λωρίδα το αποφεύγω και αν το κάνω είμαι μόνος - αλλιώς πάω καρότσι (ειδικά στον κωλόδρομο Παραδείσια - Αλλαγή)
Όνειρο μου, να τουρμπίσω το παπί να φάει ξύλο ο ματρακάς του χαντέ
![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
hades7 (29-06-12), katsaraios (29-06-12), Nick bmwlover (29-06-12), Panos 316T (29-06-12), S8N (29-06-12)
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
katsaraios (29-06-12), Panos 316T (29-06-12), pilot (29-06-12), S8N (29-06-12)
Εγώ τελευταία που πάω με το υγραέριο τα μόνα αυτοκίνητα που πάνε πιο γρήγορα από εμένα ή τουλάχιστον στα ίδια είναι άλλα αυτοκίνητα με υγραέριο....Τουλάχιστον για την διαδρομή Ιωάννινα-Θεσσαλονίκη. Τώρα εξωτερικό που κινούμε κατα κύριο λόγο κυρίως με όρια ταχύτητας γιατί η αστυνομία καραδοκεί...
Panos 316T (29-06-12)
Κάποτε σαν παιδί και εγώ, πήγαινα όσο το δυνατόν γρηγορότερα...
Αθήνα Γιάννενα 3,5 ώρες, Αθήνα-Κρανίδι 1,5 ώρα (https://goo.gl/maps/YnSy), κλήσεις και δικαστήρια για ταχύτητα Ε36 328 γαρ...
Τώρα πια, Εθνική μέχρι το πολύ 160 στιγμιαία, αλλά κυρίως κοντά στα 130 χλμ.
Επειδή πλέον ταξιδεύουμε οικογενειακά, προτεραιότητα έχει η ασφάλεια όλων αλλά και η οικονομία. Οι μέσοι χρόνοι και οι μέσες ωριαίες ταχύτητες έχουν πέσει κατά πολύ, ενώ το αυγό είναι πλέον κολλημένο στο πεντάλ του γκαζιού για λόγους οικονομίας.
Οι καιροί αλλάζουν, το ίδιο και εμείς. (Άσχετα αν η επιθυμία για καφρίλες παραμένει).
Το μόνο που κάνω πια είναι κανα "παντιλίκι" με χαμηλές ταχύτητες όταν είμαι μόνος...
Καλύτερα όμως να μεγαλώνουν τα παιδιά μου και με τον μπαμπά παρόντα...
Σημείωση: μήπως το poll θα έπρεπε να είναι πολλαπλής επιλογής; Π.χ. και αυγό στο πόδι και μ.ω.τ. ΧΧ χλμ.
alexk (29-06-12), Nick bmwlover (29-06-12), Panos 316T (29-06-12), Vassilis ///M (29-06-12)
και μια φώτο όσον αφορά διαφορά κατανάλωσης στην ίδια διαδρομή 472χλμ όπου με επιθετική οδήγηση καίω ένα ντεπόζιτο 55λ + 10λ συμπλήρωμα.
Στη φώτο κοιτάχτε το δείκτη έπειτα από πολύ ήπια οδήγηση,μέρα με τη νύχτα θα έλεγα.
Το μόνο μειονέκτημα λίγο η βαρεμάρα και περίπου μισή ώρα παραπάνω.
τούρμπο και πράσινα άλογα