-
Η δευτερη γενιά του ΜΧ5, το λεγόμενο και ΝΒ είναι αιώνες μπορστά από το Ζ3. Πέρα από τα πλαστικά, που οκ, δεν είναι και τόοοοσο πιο χάλια από το μάζντα σε όλα τα άλλα απλά είναι ένα καλό roadster.
Και ξεκινάω από το βάρος, μια Ζ4 1.9 είναι γύρο στα 1260 κιλά ενώ το Μάζντα δεν ξεπερνάει τα 1070...200 κιλά σε σπορ αμάξι είναι χάος,το ξέρω και το ξέρετε πολύ καλά. Γιατί εκτός από την συμπεριφορά σας βάζω και τις επιδόσεις.
Μετά έχουν βγάλει πίσω την πολλαπλών συνδέσμων από το Ε36 και βάζει την trailing arm, για να κάνει χώρο ή και εγώ δεν ξέρω τι, η οποία είναι η μεγαλύτερη πατάτα που έβγαλε ποτέ η BMW.Μεγάλη έμπνευση,εύγε.Όσα Ζ3 έχω πάρει υποστρέφουν το θανατά,και ότι και να πείτε αυτό δεν αλλάζει. Το τιμόνι επίσης είναι σαφώς πιο αργό και με χειρότερη αίσθηση και η θέση οδήγησης ΔΕΝ σε βάζει μέσα στο παιχνίδι.Πολύ βαρύ μπροστά μέρος επίσης.
Το Ζ3 δείχνει σπορ αλλά δεν είναι σε αντίθεση με το μαζντα.
Γενικά το μχ5 είναι ένα καρτάκι και η Ζ3 ένα GT με ανοιχτή οροφή.Θες άνεση ή έχεις συμπάθεια προς την BMW;Πάρε Ζ3. Είσαι άνθρωπος που οδηγάει και δεν βάζει τίποτα άλλο πάνω απο την οδική συμπεριφορά;Παίρνεις μάζντα. Απλά μην κλείνεται τα μάτια και λένε γνώμες άνευ πραγματικότητος.
-
The Following 2 Users Say Thank You to Stradale For This Useful Post:
EVERGET (28-06-12), sasabmw (28-06-12)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP