Φανταζομαι οτι οι τιμες ειναι αναλογες σε καθε περιπτωση
Φανταζομαι οτι οι τιμες ειναι αναλογες σε καθε περιπτωση
Σασα, αυτο που σου ειπε ο m-power_01 σε καλυψε?
ποσο εκανε το z3 καινουριο το 2003 και ποσο το mx-5?
αληθεια τι προσπαθεις να συγκρινεις? γιατι πηρες z4 και οχι το mx5 το 2λιτρο?
το θεωρεις καλυτερο αμαξι?
ο αδερφος μου εχει ενα z3 πολυ ακριβοπληρωμενο, καποιος μπορει να τον πει ανετα και "******" γιατι με αυτα τα χρηματα επαιρνε z4, απλα το αυτοκινητο του αρεσε και βρηκε ενα σε κατασταση βιτρινας, εχω οδηγησει μχ5 και το ζ3 πραγματικα δεν εχουν καμια σχεση πουθενα και ειναι πολυ λαθος να τα συγκρινεται.
Δεν λεω οτι ειναι κακο αυτοκινητο το μχ5 ανετα θα επαιρνα ενα, αλλα δεν σημαινει οτι αυτο που μπορω να αγορασω-συντηρησω ειναι καλυτερο απο κατι πιο ακριβο...
το mx-5 ειναι ενα παιχνιδιαρικο, σπορ διθεσιο, ελαφρυ και ποιοτητα μετρια, για να πεις οτι θες ποιοτητα πρεπει να φτασεις 2005+ ναρντι κλπ και οχι για ποιοτητα bmw αλλα για ποιοτητα mazda,πολυ αξιοπιστο, αλλα μεχρι εκει...
το z3 ειναι bmw , στοιβαρο αξιοπιστο , ποιοτικο, και εμενα μαρεσει οπως τραβαει παρα τα 118 αλογα του.
δηλαδη το mx5 ενω ακουγα οτι παει επειδη ειναι ελαφρυ κλπ οταν το οδηγησα δεν μου εκανε εντυπωση, το z3 επειδη πηγα με αρνητικη εικονα σε σχεση με τα αλογα βαρος, μου αρεσε πολυ, (ροπατο...).
alexk (27-06-12), dark knight (10-09-13), Nickolas_s2k (27-06-12), Panos 316T (27-06-12)
απ το #5 ποστ...Δεν εχω οδηγησει Ζ3 εχω οδηγησει ΜΧ5 ενος φιλου ομως...Βασικα πολυ αβολη θεση οδηγησης...και ειναι και λιγο καρεκλα το 1,6 χωρις μπλοκε κιολας...
![]()
ας γινει ενα καθαρισμα απλα βρηκα ενα mk2.5 2005 μχ5 nardi οτι καλυτερο δηλαδη και σας βαζω 2 φωτογραφιες...οι εικονες μιλανε απο μονες τους...
τα υλικα επισης!
και το ζ3 ειναι 1,9I 2003 του αδερφου μου.
υ.γ δεν ειμαι κομπλεξικος, μχ5 θα επαιρνα για αλλος λογους, απλα δεν μπορω να σας πω οτι τα mazda 3 ειναι καλυτερο απ τον 116!
Ptboul (27-06-12)
Ρε παιδες τι συγκρινετε τωρα?Αφου το εχουμε πει...Οι Ιαπωνες στο εσωτερικο ειναι αστα να πανε τις πιο πολλες φορες...Στα υπολοιπα καλοι ειναι...![]()
Panos 316T (27-06-12)
m-power_01 (27-06-12)
Πάντως δεν είναι τυχαίο οτι η συγκεκριμένη "παρέα" δημιουργήθηκε απο BMW fans...
Δεν είμαστε ακριβώς "μπεμβέ φόρουμ", είμαστε forum BMWfans, είναι διαφορετικό και η διαφορετικότητα εστιάζεται στο "fans"...
Βεβαίως αυτό το χαρακτηριστικό δεν αμφισβητεί ούτε την νοημοσύνη μας αλλά ούτε και το οτι έχουμε ανοιχτά μυαλά. Αν πρόσεξες, έγραψα οτι τα Mazda και τίμια και καλά είναι, όποιος θέλει ας πάρει. Κι εγώ έχω και άλλο αυτοκίνητο άλλης μάρκας, σ΄αυτό το forum όμως γράφω επειδή είμαι ΒMWfan (σίγουρα όχι κατά λάθος) και υπερθεματίζω για τα ΒΜW αντίστοιχα επειδή το πιστεύω.
deepBLUE (27-06-12), Leonidas_E39 (27-06-12), Panos 316T (27-06-12), panose30 (27-06-12), Ptboul (27-06-12), z3outofmind (27-06-12)
παρε bmw αν εχεις τη δυνατοτητα.
ολα τα αλλα ειναι σκουπιδια (και ειδικα τα αουντι χεχεχε).
βεβαια υπαρχει ενα ερωτημα, ποσο bmw εχει παραμεινει ενα αυτοκινητο που εχει αλλαξει 10 χερια, εχει κακομεταχειριστει, εχει συντηρηθει πλημελως.
δινει ακομα την αισθηση που εχουν παραδοσιακα τα αυτοκινητα της φιρμας?
κατα τη γνωμη μου οχι παντα, ετσι απαιτειται ψαξιμο για το σωστο αυτοκινητο.
οταν μιλαμε για μεταχειρισμενο αυτο ας το εχουμε κατα νου, αγοραζουμε εκεινο που ειναι στην καλυτερη κατασταση.
στο διλημα χρεπι Ζ3 ή αριστο μιατα θα επελεγα το δευτερο.
αν εβρισκα ομως καλο Ζ δεν θα ειχα ενδοιασμους (βρειτε μου Ζ3 κουπε και το παιρνω τωρα!)
τα αμάξια αυτά δε συγκρίνονται τ Z3 ειναι ανώτερο στ πάντα κ δε μιλάω για Z3M που δε σύγκρινεται με κανένα μαζντα.