Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 201 έως 210 από 1040

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...8 2012 M.E. II

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

ο σόρος έδωσε ζωή και στην ελλάδα μέχρι τον οκτώμβρη.
    το γελοίο στην όλη υπόθεση, είναι ότι το πρόβλημα της ελλάδος είναι πάρα πολύ απλό για να λυθεί, απλά όλοι όσοι εμπλέκονται για την λύση του προβλήματος, είναι οι ίδιοι το πρόβλημα. οπότε όπως όλοι καταλαβαίνουμε είναι κομματάκι δύσκολο να θέλουν να το λύσουν.
    δλδ δεν δέχομαι με τπτ έναν προθυπουργό, ο οποίος αφήνει ανεξέλεκτα τον διευθηντή της ΔΕΗ να ανακοινώνει τυχόν αυξήσεις στο ρεύμα, ενώ η ίδια η εταιρεία χρηματοδοτείτε και ζημιώνει την ίδια την χώρα. πρέπει να σπάσουν τα πάντα, πρέπει να αναθεωρηθεί το σύνταγμα, πρέπει να γίνουν χίλια δυο, που δεν ξέρω αν πλέον προλαβαίνει κάποιος να τα κάνει, και αν έχει και νόημα πλέον εδώ που έχει φτάσει η χώρα.
    ολόκληρος ο υγιής ιστός πλέον έχει καταρακωθεί. βγήκα χθές μια βόλτα σε 7 - 8 πελάτες μου, και πραγματικά έχω πανικοβληθεί με την κατάσταση.
    ύστερα απορούν τα βόδια, γιατί τα ταμεία είναι σε ασχημη κατάσταση. αφού όλοι με συμβάσεις ελαστικού ωραρίου είναι, που στις καλύτερες των περιπτώσεων δουλεύουν τρείς μέρες την βδομάδα.
    χώρια όλες αυτές οι απολύσεις που έχουν γίνει. δλδ δεν πάει το πράμα ρε παιδιά...δεν πάει το μαμημένο το πράμα πουθενά.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

katsaraios (26-06-12), Panos 316T (27-06-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP